Szia potyka!
Szóval, olvasgattam itt a hsz-eket és gondoltam leírom mit gondoltok a dologról.
Az az alsó rész a footered fölött egy ugyanolyan “widget terület” mint jobb oldalon a sidebarod. Hány helyre tudsz widgeteket pakolni az adminban? Gondolom 1-re mert föntebb írtad, hogy nem tudod módosítani őket. Ãgy viszont lenni kell egy fájlnak a sablonod könyvtárában “art-sidebar2.php” (css-ből gondolom) vagy valami ilyesmi. Nézd már meg kérlek és ha van, töltsd fel és megnézzük. (Ebből kellene kitörölni a nem kívánt golgokat és beilleszteni a widget kódot vagy egy sima tegfelhő kódsort. Ajánlom a másodikat)
Ha nincs akkor szerintem az index.php-ban kellene keresni, ez is jöhet.
Szia potyka!
Szóval, olvasgattam itt a hsz-eket és gondoltam leírom mit gondoltok a dologról.
Az az alsó rész a footered fölött egy ugyanolyan "widget terület" mint jobb oldalon a sidebarod. Hány helyre tudsz widgeteket pakolni az adminban? Gondolom 1-re mert föntebb írtad, hogy nem tudod módosítani őket. Ãgy viszont lenni kell egy fájlnak a sablonod könyvtárában "art-sidebar2.php" (css-ből gondolom) vagy valami ilyesmi. Nézd már meg kérlek és ha van, töltsd fel és megnézzük. (Ebből kellene kitörölni a nem kívánt golgokat és beilleszteni a widget kódot vagy egy sima tegfelhő kódsort. Ajánlom a másodikat)
Ha nincs akkor szerintem az index.php-ban kellene keresni, ez is jöhet.
Szia!
A gondolat menetem megegyezik a tiéddel de lassan két hete gyilkolom az index,sidebar,function php fájlokat de semmire sem jutok kiveszem belőlük a kereső kódját de nem változik semmi.Egy helyre tudok pakolni.
Feltöltöm csomagolva a fájlokat hátha (biztos) te jobban érted én már feladtamletöltés
Előre is köszönöm.
Ezzel próbáld meg:
Ezzel próbáld meg:
Codee47 te egy úr vagy tökéletesen működik.Láttam, hogy a kikommentezett részbe leírtad hogy ha kiakarom cserélni a másik felhőre akkor csak illesszem a helyére ,na én megtettem és nem működik
ezek szerint ha fejre állok sem fog működni?Vagy át kell valamit a kódon alakítani?Az ok amiért kiszeretném cserélni mert jobban tetszik semmi más.
Szia!
Sajna én nem használom ezt a plugint, mivel a túl sok plugin használat lassítja a rendszert ezért próbálok mindig kóddal dolgozni. De ha fel van telepítve, kompatibilis a wp-del, be van kapcsolva és kicserélted a kódot működnie kell.
Viszont néztem az oldalt és jelenleg csak 3 címkéd van. A címkefelhő akkor adja ki teljesen az alakját ha sok címkéd van. Rendelj minden bejegyzéshez pár címkét és meglátod ez is jól fog kinézni, nem beszélve arról hogy az én megoldásom igazodik az oldalad designjához.
Szia!
Sajna én nem használom ezt a plugint, mivel a túl sok plugin használat lassítja a rendszert ezért próbálok mindig kóddal dolgozni. De ha fel van telepítve, kompatibilis a wp-del, be van kapcsolva és kicserélted a kódot működnie kell.
Viszont néztem az oldalt és jelenleg csak 3 címkéd van. A címkefelhő akkor adja ki teljesen az alakját ha sok címkéd van. Rendelj minden bejegyzéshez pár címkét és meglátod ez is jól fog kinézni, nem beszélve arról hogy az én megoldásom igazodik az oldalad designjához.
Nekem fel van telepítve sőt használtam is de kóddal nem megy legalábbis nekem.Ami tetszett benne,hogy színt lehetett választani,és a kategóriákat is betette címkébe.De lényegtelen,végülis igazad van valóban csak lassítja a rendszert.
Köszönöm a segítségedet.
Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem működnek rendesen a címkéim?
Némelyikre kattintva kiadja a hozzájuk tartozó bejegyzéseket, némelyikre meg csak “Az amit keres, az nem található itt!” oldal jön be. Azok a címkék, amik egyben kategóriák neve is működnek, meg még néhány másik is, de a legtöbb nem. Semmilyen logikát nem látok benne.
Próbáltam kikapcsolni néhány plugint, de úgy sem ment.
Sziasztok!
Én még nagyon kezdő vagyok a WordPress világában… elég furán hangzik szerintem a kérdésem, lehet egyértelmű csak nekem nem.
De a címkék mire jók? És mit írjak a címkéhez? valamint az érték az mit jelent és mit írjak oda?
Köszönöm a segítségeteket.
A címkék résznél, a beállításoknál, szíveskednél rákattintani a Súgó képernyőre!
Egyébként azt jelenti, hogy a szövegedben a számodra fontos és releváns dolgokat színes szövegkiemelővel megjelölöd. Szavakat, kifejezéseket. Címkét aggatsz rájuk. Sok szöveg esetén egyszercsak megnézed, hány helyen címkéztél fel egy-egy bizonyos szót, kifejezést. Ãgy katalogizálod a címkéidet. Tehát, egy kiemelt szó (címke) több bejegyzésben is előfordulhat.
Ha a címkefelhődben (címkéid gyűjteményében) rákattintasz egy szóra (kifejezésre), akkor a wp felsorolja, hogy hány bejegyzésben szerepel ez.
Mivel azt joggal feltételezzük, hogy mindenkit érdekel valami, és arról ír, ezért az is logikus, hogy az adott témájához tartozó, jellemző szavakat, kifejezéseket fogja fontosnak tartani (megcímkézni), és így alakul ki az oldalhoz legjobban illő szavak (címkék), kategóriák, oldalak halmaza. Minél nagyobb ezek között a relevancia (az összefüggő kapcsolódás), annál jobb az esély egy normális Google helyezéshez (persze, ez csak az egyik, de nagyon fontos feltétel), ezáltal a látogatottság növelésének.
Összerendezed az oldaladat, címkével megjelölöd, hogy szerinted az oldaladon mi a fontos.
Köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Az oldalon a sidebarban elhelyezett összes widgetben elhelyezett címeket alapból h1-nek jelöli automatikusan a Wp. Pedig ez van a sítluslapban benne: #sidebar
{
Azt szeretném, hogy ezek a címek h3-asok legyenk és ne h1-esek. Az összes.
Arra gondoltam valami felülírja pl. SEO plugin, de nem valószínű, mert másik sablonnal rendelkező site-omnál nincs ilyen probléma, ahol ugyanezek a pluginok működnek, mint ezen az oldalon. Töltöttem le widget plugint, de abban sem lehet ezt beállítani. Nem értem mi a gond. Köszönöm, ha van használható ötletetek.
A forráskód így néz ki:
Megvan a megoldás, hátha másnak segítség: a widgetbe kell belépni a sidebar-on és ott lehet a html kódot átírni és nem a szerkesztőben, mert ez felülírja azt.
Sziasztok!
Én egy Weaver II sablonnal dolgozom és nekem a címkék felhőben jelennek meg az oldalsávban. Viszont nekem fontos lenne hogy felsorolásszerűen jelenjen meg. Át tudom ezt állítani, vagy nagyon bele kell nyúlnom valahová?
Előre is köszi a segítséget!