Bogarászós játék, de ott a bibi, hogy a stíluslap (style.css) valamelyik része nem hagyja a felhőt kibontakozni… Teszt: vágd ki - mint én tettem a FF Dev Toolbart használva - az összes “listás” sidebar CSS meghatározást, és máris ott lesz a gyönyerű felhőd. És, persze, a sidebar elrondítva…
moshu melyiket? elmondanád, hogy hogy tudod használni hozzá? Akad más CSS gondom is - képkeret és kilógó képek a hozzászólásból. gondoltam a privát elérhetőséged keresek de lehet, h mások is örülnek neki, ha publikusan segítesz
A sidebar css részével lesz a gond, mert ha azt kiveszem a stíluslapból, akkor szépen dolgozik, csak megjelenésileg ronda a dolog kell nekem egy CSS guru, mert ez már az én tudásomhoz sok(k)
A sablonodba tegyél be ezt a loopon bellül a bejegyzés törzse után:
Code:
<?php the_tags( '
Címkék: ', ', ', '
'); ?>
Ha erre sem jelenik meg, akkor bizony valami a cimke kezeléseddel nagyon szar.
Igen, valami nagyon szar a cimke kezelésemmel... :( vagy inkább a widget kezelésemmel van gond? Most jöttem rá, hogy máshol sem tudom használni a widgeteket.
Van erről valami leírás valahol? Első látásra úgy tűnik mintha a kezelőfelületen egyszerűen csak át kellene húzni a szükséges widgetet a jobb oldalra az aktívak közé és ettől megjelenik. Ugyanilyen egyszerűnek tűnik a cimkék kezelése is. Úgy csináltam, hogy beírtam az oldalak szerkesztésénél a szükséges cimkéket és vártam, hogy megjelenjenek. Talán ez nem elég?
Sajnos keresve sem találom, hogy mi az a "loop". Azt kb hol kell keresni?