Mit jelen az hogy korlatozva? Csak tagoknak ? Jelszo vedett ? A tagokra ott van az ‘is_user_logged_logged_in’.
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_user_logged_in
Sziasztok
van egy problémám, a templateben töröltem a blog oldalt, sajnos a lomtárból is, kérdés hogy hogy tudok helyette egy újat hasonló felépítéssel feltenni, vagy vissza lehet-e szerezni az eredetit?
Ha keszitesz egy ujat es kivalasztod hozza a blog sablont, a leugro menubol akkor visszaall a regi allapot. Bar nem teljesen vilagos, hogy az adminbol torolted az oldalt vagy konkretan a sablonhoz tartozo .php filet.
új oldalt? a php-t nem töröltem, sablont hol lehet választani?
megtaláltam, végig kiszúrta a szememet,
köszönöm
kiválasztottam de nem áll helyre az eredeti állapot, akkor mégis hiányzik a php fájl vagy más a probléma?
Sziasztok
nem sikerült a bloggal kapcsolatos problémát megoldanom, hiába választom a legördülő menüben hogy a blog sablont használom, nem történik semmi, előnézetben egy üres oldal lesz. miközben default állapotban ez volt látható: http://miriam.weblusive.com/?page_id=12
Sziasztok, a következő dolgot szeretném megoldani, amennyiben meg lehet: van az oldalon a blog amin futnak a hírek illetve különböző kategóriák, viszont szeretném azt elérni, hogy itt különböző kategóriák jelenjenek meg csak és a hírek kategória pedig a főoldalon jelenjen meg, tehát mintha a főoldlon is futna egy blog de kizárólag csak a hírek kategória jelenne meg és a blog oldalon meg az egyéb kategóriák, van erre valami megoldás? Előre is köszi!
Csinálj annyi kategóriát amennyire szükséged van és amikor megvan a bejegyzésed akkor kiválasztod, hogy melyik kategóriába jelenjen meg az adott cikk.
Próbáltad már?
Ez OK, megvannak a bejegyzések és megvannak a kategóriák, de a főoldalam és a blog oldalam ugyanúgy néz ki, nálam viszont az kellene még, hogy mivel a főoldal is blog sablonmintára van állítva és a blog menüpont is, viszont ne legyen azonos a két oldal tartalma, hanem a főoldalon csak a hírek kategória jelenne meg és a blog oldalon pedig a többi kategória! Ez megoldható vajon?
Valaki nem tud megoldást erre a dologra, nagyon fontos lenne!!! Köszi
Létre hozol egy home.php-t (az index.php alapján) ez lesz ami a főoldaladat jeleníti meg, itt csak a “Hírek” kategóriát jeleníted meg, az index.php-ból (vagy, ha külön oldalra rakod a blogot, akkor annak a sablon file-ából) kizárod a “Hírek” kategóriát, így ott nem jelenik meg csak a többi.
Ok, de hogyan tudom kizárni a “Hírek kategóriát”?
Az oldal most úgy néz ki, hogy a főoldal a home-blog sablonmintára van állítva, így megjelenít mindent amit a blogban is, illetve van egy klasszikus blog oldal, ahol megjelenik minden ami a főoldalon, nekem ki kellene zárnom a blog oldalról a hírek kategóriát és a főoldalról a többit, hogy ott meg csak a hírek jelenjen meg, hogyan tudom kizárni ezt, a php fájlokban kell valamit átírnom, vagy megoldható ez az adminban is?
Sziasztok!
Kezdő wp felhasználó vagyok, és az istennek nem jövök rá hogy mi is az a “kapcsolódó bejegyzés”.
Mi a logikája?
Gondoltam (alap logikaként) ha ugyan abba a katekóriába teszem a bejegyzést, akkor azt biztosan megjeleníti a “kapcsolódó bejegyzéseknél”
Hát ez nem jött össze, pedig én pont ezt szeretném, hogy az azonos kategóriában írt bejegyzéseket jelenítse meg “kapcsolódó bejegyzésnek”.
Tulajdonképpen melyik ponton látja a bejegyzéseket “kapcsolódó bejegyzésnek” a wp? Dátum, kategória, hasonló szövegrész, stb…?
Vagy ha ezt én tudom a vezérlő pulton megtenni, akkor merre találom?
Előre is köszönöm a segítséget!
Címkékre gondoltál-e már? Címke, releváns tartalom.
Próbáltam ezt a címke dolgot is, (amit látok több ezer oldalon, és nagyon rondák) beírtam két bejegyzéshez ugyanazt a címkét, de így sem jeleníti meg a “kapcsolódó bejegyzéseknél” csak ezt a két bejegyzést, hanem megjelenít 4 darabot fogalmam sincs milyen logika szerint.
Meg tudnád mondani néhány sorban hogy mi a logikája ennek a címke dolognak?
És amit korábban írtam ,hogy csak az azonos kategóriákat jelnítse itt az megoldható valahogy? Mert hogy én erre vágyom.
Köszi
Sziasztok!
Régebben egy programozó belenyúlt a WP blogomba és eltüntette a címkefelhőket és most nem találja hogyan csinálta és nem tudja visszahozni. Tudnátok segíteni hol lehet ezt megtalálni milyen linken? Ezek a felhők nem a widgetbe voltak kirakva, hanem automatikusan generálta a WP a bejegyzés elején sárga alapon, plugin nélkül.
Köszönöm
CÍMKEFELHŐK, melyeket automatikusan elhelyez a Wp:
Megtaláltam erre a megoldást, hátha másnak segítség: http://www.honlapod.hu/tag/kulcsszo1-kulcsszo2 stb. erre jönnek be automatikusan a címkefelhők…