oldal navigálás

Hello mindenkinek!!! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy és mit kell beilleszteni a sablonba h legyen ilyen úgynevezett “oldal számlálónk” tehát a navigationra gondolok…Hiába mutatja a sablonba mikor leszedem, a végén sosincs benne :S és nagyon sok sablonba semmi sincs!! Idáig annyit tudtam megoldani hogy legyen Előző ill. Következő oldal!De én azt szeretném h legyenek közte számok is, mert ugye úgy gyorsabb a lapozás és kényelmesebb!! Írjon aki tud segíteni!

Előre is köszönöm mindekinek :slight_smile:

Rakd fel a WP page navi bővítményt…

és legközelebb használd a keresőt

ha az eredeti sablonban láttad, hogy van ilyen, akkor csak ezt kell telepítened: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pagenavi/Ha az eredeti sablonban nem láttál ilyet, de szeretnél, akkor telepíted ugyanezt, és (általában) az

Admin > Megjelenés > Szerkesztő: Fő mintasablon (index.php)

fájlban ahol látható az előre-vissza navigáció, annak helyében beteszed ezt:


Code:


Használom a keresőt!!! :smiley: Miközbe vártam a válaszokat keresgettem én…és linket amit hitetlen adott, pont onnan szedtem le 1-2 órája a navit…(időközben rájöttem h az kell nekem Xd ) próbáltam mint bővítményt többször is telepíteni, de nem sikerült…:frowning: meg próbáltam felrakni a pagenavit…de akkor se lett eredmény :S valszeg azért mert nem tom h hova kell beiileszteni a fájlokat…szal jelenleg is azt próbálom :slight_smile:

Nah felraktam a navit…és ahogy hitetlen mondta beírtam a helyére a megadott kódot és ezt adta ki:

Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/www/clanbazis.com/pcgamers/www/wp-content/themes/warpack/index.php on line 35

Bővítmény
  • új hozzáadása    Vagy rákeresel, és telepíted (majd bekapcsolod)

    vagy Feltöltés menüpontban feltöltöd (majd bekapcsolod)    ?

'Notorius11' wrote on '2010-10-26:
Nah felraktam a navit...és ahogy hitetlen mondta beírtam a helyére a megadott kódot és ezt adta ki:
akkor csak nem jó helyre raktad, nem?

Az index php-ban :<?php


if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }


?>

már ez volt benne és ide raktam be a....:D és akkor jött ki ez a hibaüzenet....

ha már benne van, akkor nem kell belerakni, de ezt itt is írtam

Quote:

ha az eredeti sablonban láttad, hogy van ilyen, akkor csak ezt kell telepítened: http://wordpress.org...ns/wp-pagenavi/
most írj 11 cikket, és voálá...

A navi elvielg fennt van, mert a megjelenítés- szerkesztőben mutatja!!! a bővítmányek között nincs sehol…csak az Akismet, Azigen és a Hello Doly… lehetséges h rossz helyre raktam ,de máshol az indexben nem láttam h hova lehetne rakni :S :frowning:

És sorry a kreténségemért…Am így néz ki az index php-ém:

<div class="post" id="post-">


<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">
<a href="">

Posted by
<?php


if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }


?>


Oops.. Nothing Found !
I think what you are looking for is not here or it has been moved. Please try a different search..


De telepítettem :smiley: Pontosabban FTP-én bemásoltam a navi mappa tartalmát a sablonnak a mappájába…és azóta mutatja a navit a navigationnál…de mégsincs semmi :S én meg hülye vok…:slight_smile:

Vegyél egy nagy levegőt Notorius11, állj fel a gép mellől és csinálj mást.

Este, vagy jobb, ha holnap reggel vissza jössz, átolvasod amit írtam, és újrapróbálkozol.

Élből menni fog, meglátod, csak hallgass rám.Ez ma már neked nem fog menni, erre mérget vehetsz.

:smiley: Értelek :slight_smile: de nem hallgatok rád ebben!!! vhogy csak megtom csinálni Xd mer anno azzal is szenvedtem sokat h h tudjam megcsinálni az előző és a következő oldalt…addig keresgéltem míg nagy nehez összejött xd de ez most nem igazán akar sikerülni… de inkább télleg átolvasom mégegyszer amiket írtál…háát ha nem fogtam fel vmit:D és thx a segítséget :slight_smile:

Nah inkább akkor télleg rádhallgatok!!! már reggel óta ezzel szenvedek…:S Úgyis most ér haza bnőm szal ki mek elé és majd este neki vágok megint :smiley:

Mondjuk ne a sablonod mappájába másold be,hanem a wp-contenten belül lévő PLUGINS mappába, és akkor látni is fogja a rendszer…tehát wp-content/plugins/wp-pagenavi valahogy így kell kinéznie…

Igen!!! Igazad van Balou…már erre is sikerült rájönöm…laugh.gif DE az a gáz h berakom és mutatja is…a wp menüben a bővítmények közt is…de mikor bekapcsolom beáll az egész :S:S:S és rá se tok menni a bővítmények menü pontra, mert rögtön egy hibaüzenet jön ki…csak ftp-ben tom kitörölöni és akkor helyre áll megint…:S:S:S Szal már télleg nem vágom :(:frowning:

Ha mondjuk beírnád, hogy mi is az a hibaüzenet, az sokban segítené az ügyedet…

ha a pagenavi bővítmény nem megy nálad, akkor vagy elavult a WordPress motorod, vagy a szervered ez (elavult)

Besz…ás …Xd Kipróbáltam egy másik honalpon…úgyanúgy felraktam a plugins könyvtárba FTP-én keresztül…bekapcsoltam és megint úgyanúgy beállt és csak azt a hibeüzenetet írja ki… de megnéztem simán az oldalt és mutatja és működik is laugh.gif Nah ilyenkor mi van??? laugh.gif :D:D:D