Olcsó domain

Azt leszámítva, hogy fiberhost.hu, elég jó ár az 1.250,- Ft regisztrációs díj. Amint megrendeled, 3.175,- Ft lesz, mivel csak 2 éves fenntartás választható hozzá.

A .hu regisztráció nagyjából ugyanannyi mindenkinél, de itt is érdemes a normális, stabil szolgáltatók közül választani.

Én olyant választanék (nem minősítve ezzel a fiberhosztot, hiszen nem is ismerem őket), ahol tárhely is van, ahhoz adják normális áron.

'Farkas wrote:

Azt leszámítva, hogy fiberhost.hu, elég jó ár az 1.250,- Ft regisztrációs díj. Amint megrendeled, 3.175,- Ft lesz, mivel csak 2 éves fenntartás választható hozzá.

A .hu regisztráció nagyjából ugyanannyi mindenkinél, de itt is érdemes a normális, stabil szolgáltatók közül választani.

Én olyant választanék (nem minősítve ezzel a fiberhosztot, hiszen nem is ismerem őket), ahol tárhely is van, ahhoz adják normális áron.

Szia!

Köszönöm szépen a választ, esetleg tudnál ajánlani valamit?

Meg szeretném hosszabbítani a domain nevemet, de az https://internetbs.net/ -nél meglepve tapasztaltam, hogy nincs paypalos fizetési lehetőség, pedig régebben volt. Helyette van credit card, skrill (moneybrookers) és Payza (Alertpay). Az utóbbi kettőről még nem is hallottam. Esetleg használta már valaki ezeket? Olyasmi, mint a paypal?