Milyen regisztrátort ajánlatok ahol olcsón és gyorsan belehet regisztrálni a domaineket csak paypalos fizetéssel érdekel!
namepontcom
De ám elég sok van…
namepontcom jó választás.
A magyar ékezetes domainokat is kezeli, ami nagyon nem mindenhol létezik.
godaddy
ezt használom kb 1 hete de a névszerverek készítésébe valaki tudna segíteni?
ja… de mit használsz?
Habár nem a témához kapcsolódik, ez is olcsó domain… olcso-domain.info Csak .info címet lehet vásárolni, de nem is akárhogy, egy darab 800+áfa emeldíjas sms-ben.
Hát nem is az enyém, én csupán ügyfél vagyok náluk. Számomra kedvező volt az emelt díjas sms miatt :)
Szerk.: Itt is lehet emelt díjas sms-el fizetni? :S
nem
Én sztem balgaság ez az emelt dijas dolog. Ãm nem, nem lehet fizetni a name.com-on sms-sel.
Ez az oldal egy átverés én nem regelnék ennél az emberkénél domaint a helyedben:) Egyébként ismerem a tulajt és godaddy.com-on regisztrálja a domaneket
Nem tud valaki egy jó kupont amivel olcsóbban lehet venni .net domaint? mert régen volt egy kuponom amivel 7.25 ért megkaphatam csak már nem működik
Most 8 dollár egy na bumm 170 ft.
Találtam kupon kodot és 7 dolcsiért regeltem be ma
eurodns.com-ot valaki ismeri? téleg lehet itt .hu domaint regisztrálni?
Ez az oldal egy átverés én nem regelnék ennél az emberkénél domaint a helyedben:) Egyébként ismerem a tulajt és godaddy.com-on regisztrálja a domaneket
Ãtverés? Kifejtenéd bővebben? Azért átverés, mert van rajta kb 200 ft haszna?
nekem tökmind1 mennyi haszna van rajta… ha nincs semmi produktív értéke akkor az én szememben igenis hátra sorolódik…
ez relatív…én még nem találtam ilyen szolgáltatást…nekem ez teljesen kényelmes