Biztos hogy van előnye (csak ugye nem biztos hogy tudjuk mi az) tehát ezt nem vitatom, az viszont szinte kizárt, hogy egy SMS- elküldeni könnyebb, mint az, hogy a PayPay oldalon beírjam a jelszót (e-mail cím ugye már ott van, ha a böngésző ezt engedi) - majd rányomjak az okés gombra.
vásárlás gomb (a domain regisztrátornál)
jelszó (a PayPal oldalon) - általában 4-9 karakter - csipőből beírom
vásárlás gomb (a PayPal oldalon)
Ez kb. 6-9 másodperc. Kizárt, hogy valaki ennyi idő alatt megírjon, elköldjön egy sms-t - jah, és még a visszaigazaló sms-t is meg kell várni... :D
2 dollárét gyorsabb - 800 forintért lassabb - következésképpen, ha valaki ilyenért még többet, mondjuk 2000-3000 forintot kér, akkor az tetű lassú lehet :))))))))))))
LOL, most olvasom:
Az SMS-ed rögtön megkapjuk, majd kapsz egy válasz SMS-t és onnantól kezdve már csak a DNS rekordokat kell beállítani. A Domained 24 órán belül aktiváljuk!
:D
Nos, PayPal 8 másodperces vásárlás után, kb 20 másodperc alatt beállítom a DNS rekordot, és általában már használható a domain - de legrosszabb esetben is, maximum 1 óra múlva használható :)
Ez meg hazugság:
Máshol 3000 Ft körül kapsz .INFO Domaint itt ezt harmad áron kapod kényelmesen egyetlen SMS elküldésével.
Amúgy az ilyen domain kinek a nevén fog futni? Még ilyet... Másnak vegyek 800 forintért domaint, amikor ugyanazt magamnak megvehetem 2 dollárért? Vagy valamit nem értek... :D Ekkora hülyeséget :D
Te másnak vettél 800 forintért .info domaint? :D
Nekem is vehetnél :D
Tőlem megkérdezte msn-en, milyen névre, címre stb. regisztrálja, és így is regisztrálta. Másrészt nekem személyszerint nincs paypal-om és mostanában még nem szándékozok beregisztrálni. 
:rolleyes: