Olcsó domain

webdeejay wrote:

ez relatív...én még nem találtam ilyen szolgáltatást...nekem ez teljesen kényelmes

Biztos hogy van előnye (csak ugye nem biztos hogy tudjuk mi az) tehát ezt nem vitatom, az viszont szinte kizárt, hogy egy SMS- elküldeni könnyebb, mint az, hogy a PayPay oldalon beírjam a jelszót (e-mail cím ugye már ott van, ha a böngésző ezt engedi) - majd rányomjak az okés gombra.

vásárlás gomb (a domain regisztrátornál)

jelszó (a PayPal oldalon) - általában 4-9 karakter - csipőből beírom

vásárlás gomb (a PayPal oldalon)

Ez kb. 6-9 másodperc. Kizárt, hogy valaki ennyi idő alatt megírjon, elköldjön egy sms-t - jah, és még a visszaigazaló sms-t is meg kell várni... :D

2 dollárét gyorsabb - 800 forintért lassabb - következésképpen, ha valaki ilyenért még többet, mondjuk 2000-3000 forintot kér, akkor az tetű lassú lehet :))))))))))))

LOL, most olvasom:

Az SMS-ed rögtön megkapjuk, majd kapsz egy válasz SMS-t és onnantól kezdve már csak a DNS rekordokat kell beállítani. A Domained 24 órán belül aktiváljuk!

:D

Nos, PayPal 8 másodperces vásárlás után, kb 20 másodperc alatt beállítom a DNS rekordot, és általában már használható a domain - de legrosszabb esetben is, maximum 1 óra múlva használható :)

Ez meg hazugság:

Máshol 3000 Ft körül kapsz .INFO Domaint itt ezt harmad áron kapod kényelmesen egyetlen SMS elküldésével.

Amúgy az ilyen domain kinek a nevén fog futni? Még ilyet... Másnak vegyek 800 forintért domaint, amikor ugyanazt magamnak megvehetem 2 dollárért? Vagy valamit nem értek... :D Ekkora hülyeséget :D

webdeejay wrote:

ez relatív...én még nem találtam ilyen szolgáltatást...nekem ez teljesen kényelmes

Te másnak vettél 800 forintért .info domaint? :D

Nekem is vehetnél :D

Muhaha, nem így van ez :slight_smile: Tőlem megkérdezte msn-en, milyen névre, címre stb. regisztrálja, és így is regisztrálta. Másrészt nekem személyszerint nincs paypal-om és mostanában még nem szándékozok beregisztrálni. :slight_smile: Szerintem le is zárhatjuk itt a vitát, konklúzió: Aki akarja igénybe veszi, aki nem az pedig nem veszi igénybe… :slight_smile:

MIÉRT KELL AZ ELőTTED LÉVő TELJES KISREGÉNYÉT IDÉZETBE BERAKNI? :mad:

@mano: tudom, hogy moderálsz, de komoly ahogy ránéztem a postodra a fülemhez kaptam a kezem :smiley:

mano: Oké értem…Ne haragudj, rossz szokás hogy mindig benthagyom az előzményeket… irritated.gif :rolleyes:

hgrg: sajnos így sem voltam eléggé hangos! :frowning:

Jó drágán veszitek a .infót…

1 évre ugye olyan 1.99 körül. A hosszabbítás már minimum 9.99 lesz.

Szerintem érdemesebb 10 évre megvenni 7.39 ért:)

itt: http://www.nuggetnames.com/

Tízév múlva már nem ilyenek lesznek a domain nevek. Valószínűleg nem lesz semmilyen végződés, vagy ilyen végződések lesznek hogy feri.vagyok

és hogy fogod 10 év múlva behozni a olcsonvettemeztadomain.info-t?

hozd.be.feri.régi.olcsó.akciós.domainját ?:slight_smile:

Valószínűleg még élni fognak ezek is. De kevesen fogják csak használni.

fúú, azért ilyet nem kéne mondani. a DNS valószínűleg öregebb mint Te. és amíg TCP/IP alapú net lesz, addig lesz.

maradjanak meg mert nem akarok újra reklámmal foglalkozni domain váltás miatt:)

Én meg csak redirectelek és nem kell foglalkoznom a reklámmal.

'tomi319' wrote on '2009-05-18:

Milyen regisztrátort ajánlatok ahol olcsón és gyorsan belehet regisztrálni a domaineket csak paypalos fizetéssel érdekel!:)

Nekem az egyik nagy kedvencem a namecheapDOTKÁM

'Crowley wrote on '2009-11-10:

Nekem az egyik nagy kedvencem a namecheapDOTKÁM

Az lehet, de eléggé drága. :)

'Patai wrote on '2009-11-10:

Az lehet, de eléggé drága. :)

Drága? Te vettél már innen domain -t? Én .info domain -eket szoktam venni de azok nem kerülnek többe mint 400 HUF. Viszont a .com domain -ek sem sokkal drágábbak. Ha drágának tartod akkor feltételezem tudsz olcsóbb .info domain -t

mint 400 HUF. Ha tudsz akkor szólj melyik az és a jövőben én is ott vásárolgatok ;)

Hát az valami nagy ákció' lehetett mert most jelenleg 2.98$ az info domain. Amire pedig tényleg azt lehet mondani, hogy drága. Szerintem vett Laci domaint. Nem is egyet nem is kettőt. De ha 400HUF-ért van valamikor akkor írd meg légyszi a fórumba mert szerintem akkor sokan vevők lesznek majd rá.

Én az ilyen 5-10$-os árat tartom jónak privát whois-el.

'Patai wrote on '2009-11-10:

Én az ilyen 5-10$-os árat tartom jónak privát whois-el.

Ebbe az árkategóriába esik pl. az Enom! Ha jól tudom ez is Google termék. Vagy lehet nem a Google tulajdona, de a Google -nek van ezzel valamilyen affiliate kapcsolata. Ott 5 - 10 $ értékek között vannak a domain -ek.

Most látom, hogy most már tényleg 2.98$ a namecheapdotkám -nál a .info regisztrálás. Amikor még én regeltem pont 400 forintra jött ki és természetesen járt hozzá a private whois. Viszont kicsit elgondolkodtatott ez az egész. Valójában

minden út az Enome -hoz vezet? Csak azért mert én úgy látom, hogy a namecheapdotkámon is regisztrált domain -ek Enom bejegyzéseket tartalmaznak. Szóval akkor mindenki csak affiliate -ozik? ;)

Minek dolgozni, ha más dolgozik helyetted :slight_smile: