Kapcsold ki a ContactForm 7 bővítményt, szerintem akkor menni fog. Nálam az egyik oldalamon összeakadtak, és ez segített. Kissé kényelmetlen ki-, be kapcsolni, feltölteni, de még nem tudom mi az akadás oka. Másik oldalon nincs ilyen gondom, gyanítom, majd újra telepíthetem a CF7-et, vagy hasonló.
Még nem kerestem az okát Fórumokon, de majd, ha ráég a körmömre… 
NEM TUDOM ERRE HOGY JÖTTÉL RÃ, DE MŰKÖDIK!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! ÜDV
))
Ott volt a hibaüzenetben, amit még pirossal ki is emeltél… 
Hát a sorok között tudni kell olvasni
)) Kezdő vagyok, ráadásul nő is…
Egy galériát csak egy albumba lehet betenni? Programajánló magazinról van szó, ahol lesz sok galéria. Szeretném az összes galériát egy menüpontba, de pl a koncert galériákat külön is egy csoport szeretném elérni. Sikerült úgynevezett aloldalakat gyártanunk és van egy ami a koncertekkel foglakozik csak.
NEM TUDOM ERRE HOGY JÖTTÉL RÃ, DE MŰKÖDIK!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! ÜDV
))ngg-config.php-ben írd át az alján ezt:
require_once( WP_LOAD_PATH . 'wp-load.php');
erre:
require_once( WP_LOAD_PATH . 'wp-admin/admin.php');
és akkor nem kell ki-be kapcsolgatni a bővítményeket
Egy galériát csak egy albumba lehet betenni? Programajánló magazinról van szó, ahol lesz sok galéria. Szeretném az összes galériát egy menüpontba, de pl a koncert galériákat külön is egy csoport szeretném elérni. Sikerült úgynevezett aloldalakat gyártanunk és van egy ami a koncertekkel foglakozik csak.
Én simán be tudom húzni 2 külön albumba ugyanazt a galériát. Esetleg kattints a show all gombra a jobb felső sarokban, ha nem jelenne meg neked.
Olyan megoldás vagy plugin a NextGEN Gallery -hez van-e, mely segítségével le tudja tölteni a látogató egy zip fájba az aktuális galéria összes képét. Olyanra gondolok amely a galéria elé rak egy letöltés linket például.
Ha a nextgennel fel akarok tölteni egy képet az újonnan létrehozott gallériába, a következőt csinálja
szépen kiirja minden egyes kép feltölltése után, hogy:
[*]ERROR HTTP hiba. : HTTP Error.
[/list]
Majd a legvégén felülre ez jelenik meg:
Könyvtár /home/akyyy/web/wp-content/gallery/jani-megerkezik nem tartalmaz képeket
[*]
[/list]
Próbáld meg az alapsablonnal. Mintha akadna valamivel.
Gallery könytárhoz tartozik írási jog? Total commander, rámész a könyvtárra és “file-attributumok módosítása” Vagy kipipálod az írást, vagy beírod alul, hogy “777”.
Egy galéria nézettségét lehet mérni. Hányan tekintették meg az adott galériát. Olyasmit keresek mind a post-views plugin,csakNextGEN Galleryhez.
Ha egy albumból lépek egy galériába nem írja ki a galéria címét. ezt hogy lehet megoldani?
http://lathatatlansarvar.hu/fotogaleriak/
Szeretném ha cikkek végére beillesztett galériáknál viszont nem jelenne meg a cím. Jelenleg ez jó is.
http://lathatatlansarvar.hu/iden-torokos-volt-a-bathory-lakoma/
A fent a böngésző címében meg lehet jeleníteni a galéria címét? Jelenleg minden galériánál ugyan azt írja ki (Album 1…).
Segítséget szeretnék csinálni. beállítottam a képek megjelenitését, ahogy szeretném (a bejegyzésbe betéve egy album, több oldalas az album, de ugy lehet lapozni, hogy nem frissiti a weboldalt, és a képre felhozz egy kis a blakot, kinagyitva a képet)
ide szeretnék egy facebook gombot, amivel lehet lájkolni, vagy megosztani a képet FB-os üzenőfalon.
lájkolás az megvan, de csak egy hülye linket tesz ki, semmi megosztás, hogy “X z megosztotta a következő képet”…
Egy galéria kezelésénél a “Az oldal hivatkozása ide” és az “Új oldal létrehozása” mire jó? Mi hasznuk van?
Üdv!
Remélem találkoztatok ezzel a hibával, mert kínlódok vele jó ideje, átolvastam a fórumot de a megoldást nem találom sehol.
3.3.1-es WP-m van. Több hónapja csodaszépen működik a galériám. Két napja ha rákattintok egy albumra, 404-es hibát ír ki.
Plusz bővítményt nem tettem fel és nem is frissítettem.
Nextgent lefrissítettem ma 1.9.5-re, de nem javult semmi. Kizárólag a widget részben működnek random szerűen a képek.
Az érdekesség az, ha bármilyen oldalra beteszek egy létező albumot, azonnal megjavul az összes link és működik pár óráig.
Ma reggel ránéztem és újra “Page Not Found”. Megint beteszek egy albumot valahová a meglévők közül és megint megy.
Tudja valaki a megoldást?
Szia,
A bővítmény fejlesztését átvette egy cég így sokminden változni fog…
hibajavítások… … …azok is másképp működnek majd…
Hogy tudom megcsinálni azt, hogy egy képre kattintva egy oldal ugorjon elő?
Betettem egy oldalra vagy 10 képet és azt szeretném, hogy minden képre egy annak megfelelő oldal ugorjon elő, amit előzőleg mér megcsináltam és beállítottam a menübe is.
A képek shortkódjához hozzá kapcsoltam az annak megfelelő oldal linkjét, de ha a képre kattintok, akkor csak az ugrik elő, ez miért van?
Véleményeteket szeretném kikérni egy bizonyos dologban elképzeltem egy kép galéria oldalt amit nagyjából létre is hoztam
de ez igy tul nyersnek tűnik nekem arra kérnélek adjatok valami jó tanácsot ötletet mivel lehetne kicsit giccsesebb ?
http://romaniai-magyar-motorosok.eu/kep-galeria
És még az érdekelne hogy tudnám megcsinálni hogy a képeket esetleg tudjál lájkolni vagy megosztani így még több látogatót tudnék vonzani ez lehetséges ?
Előre is köszönöm segítségeteket!
A lájkolás, megosztás, feltöltés, stb. tekintetében olvasgass kissé vissza, illetve használd a Fórum keresőjét, mert többször is volt róla szó.
Sziasztok!
2 napja folyamatosan próbálom megismerni ezt a galéria bővítményt, de nem bírok rájönni arra, hogyan lehet almappákat létrehozni!
Pl: Van egy olyan kategóriám, hogy Együttes. Ezen belül akarok létrehozni: élő fellépések , klip képek, tv-s fellépések. Ezeken belül lennének a különböző albumok képekkel
Tudna nekem valaki segíteni, egyszerűen nem boldogulok vele.