Létrehozol egy wp oldalt, és beilleszted a megfelelő rövid kódot (shortcode) az adott oldalra.
Köszönöm.
Galériakezelés menü alatt rákeresek egy galériára és ezt a hibát írja ki:
Warning: Division by zero in …/wp-content/plugins/nextgen-gallery/admin/manage.php on line 570
és a keresett galériát nem dobja ki, pedig van.
Mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget!
kisképek újragenerálása után is?
Képfeltöltésnél is hiba van. 
telepítsd újra
Sziasztok!
Hogyan tudom beolvastatni a sitemap-be a nextgen által közzétett képeket?
Vagy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a google beolvassa a képeket?
Üdv.: Feritas
Címkézés szerint bekevert képek a cikkeknél megjelenik, kicsi méretben, viszont a képre klikkelve nem töltődik be a kép, töltődik rész látható, de a kép nem nyílik meg. Tipp, hogy mi lehet a gond? Hol keressem a hiba okát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Hali!
A google még mindig nem olvasta be a képeket.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet beolvastatni vele?
Köszi, Feritas
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, mert már a hajamat tépem…Elolvastam ezt a 24 oldalt, de egyelőre nem találtam a megoldást, pedig nyilván nagyon egyszerű. Az a problémám, hogy amikor bélyegképet akarok szerkeszteni -hogy ne vágja le az emberem fejét a slideshow - akkor a szerkesztő ablakban csak a jobb oldali kis kép jelenik meg, a bal oldali teljesen üres/szürke marad. Kerestem sok helyen a megoldást, de ezideáig nem találtam meg.
Picture Perfect-et használok témaként.
Remélem valaki tud nekem segíteni!
Előre is köszönöm!
Dett
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy oldalsávba lehet-e valamilyen módon slideshow-t tenni? Olyat szeretnék, aminél van egy nagyobb kép, mellette/alatta meg több kicsi /amiket véletlenszerűen válogat a honlapról/ és a nagyot meg cserélgeti. De ha valakinek a kicsi tetszik, arra is rákattinthat és akkor az lesz a nagy, ha meg a nagyra kattint rá, akkor megnyitja azt az oldalt, ahol a kép teljes méretében látható.
Megoldható ez valahogy? Ha igen, milyen pluginok kellenek hozzá, vagy hogy lehet egy ilyen slideshow-t az oldalsávba tenni?
Köszönöm a tippeket!
Sziasztok!
Letöltöttem ezt a bővitményt: NextGEN Public Uploader
Létrehoztam egy menüt,majd beillesztettem ezt a kódót az oldalra a képfeltöltéshez:[ngg_uploader]
Nos mikor egy képet feltölt valaki akkor azt irja ki,hogy a feltöltés sikeres volt,majd erről kapok egy emailt:
feladó WordPress wordpress@yankeecars.hu
címzett v8yankeecars@gmail.com
dátum 2011. augusztus 20. 16:55
tárgy New Image Pending Review - NextGEN Public Uploader
Ez az üzenet főként a benne lévő szavak miatt fontos.
Eddig szép és jó,de sajnos innen nem tudok tovább haladni.
Mi a teendő,hol kell megnéznem a feltöltendő képeket? Létre kell hoznom egy új galériát?
Segítsetek légyszíves!
Lelkes amatőr
http://webdevstudios.com/plugin/nextgen-public-uploader/
a helyes shortcode:
, ahol az X annak a galériának az ID-je, ahova fel kívánod töltetni a képeket.
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 hétben történhetett valami a NextgGEN-nel, sajnos nem voltam gép közelébe, de augusztus közepén még jó volt. A slide kép közepén a homokóra csak teker, de nem jönnek be a képek. Újraindítottam a plugint, kikapcsoltam az összes plugint egyenként, hogy megnézzem nincs-e összeakadás, de nem javult meg. A főoldalra a home.php-ban short kóddal hívom be a gallery id szerint, így használom 10 hónapja és eddig működött. Az oldalhoz egész nyáron nem nyúltam. 3.1 wp üzemel rajta még nem frissítettem, mert egy régebbi sablon üzemel rajta, ami le lesz cserélve. Most beléptem a hiba miatt amit nem tudom mi okoz,jöttek frissítések, köztük a a NextGEN-re is, de sajna ettől sem javult meg.
Valami ötletetek lenne, hogy mi okozhatja a hibát?
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Hogyan tudnám megoldani, hogy a galériában a képre kattintva ne zárja be a képet, hanem kattintásra megjelenjen a következő kép.
Show next image on click (ezzel már próbálkoztam, de sajnos nem jártam sikerrel)
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
Zoli
állítsd át a megjelenítő “box” szkriptet - beállítások / effektek
Van olyan plugin a nextgenhez aminek a telepítése után a képeket is lehet külön lájkolni, meg google +1ezni???
Vagy olyan plugin, amivel a galériákat is lehet külön lájkolni, megosztani, nem csak az albumokat?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam a NextGen galériát, de nem tudok képet feltölteni.
Ezt a hibát dobja ki a gép:
https://picasaweb.google.com/102558160068150588275/EgyebFotok?authkey=Gv1sRgCJjbp-m9od-A9gE#5675967393492317474
Fura módon a galéria létrejött a wp-content/gallery/eurobike-2011 helyen, de mégsem tölti bele a képeket. Illetve ftp-n keresztül sem tudom. Ott átviteli hibát ír.
Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!
Sziasztok !
A következő kérdésem volna. A NextGen-t használom képek feltöltése, galériák, és albumok létrehozásához. Végül egy kicsit megbuherált uize 3d forgatós JS t hivok meg amikor a galériára kattint a felhasználó. Egészen jól működik, itt ki lehet próbálni:
http://cassysculpture.hu/WP/?page_id=38
Amit nem tudtam eddig megoldani, hogy az Albumban levő galériákat, mondjuk 3 oszlop két sorban mutassa, és oldalanként 6 darabot, aztán legyen egy olyan link az alján hogy következő 6 galéria, meg előző 6 galéria. Kérem amennyiben valakinek van erre bármilyen megoldása, segítsen.
üdv
deepwell
Nem tud véletlenül valaki ajánlani egy plugin-t, vagy theme-t, ami ezt csinálja:
Az albumokat kibontva jeleníti meg (al(sub)albumokkal együtt egészen a gallériákig). Ha rákattintok egy galériára, akkor megjeleníti az összes benne található előnézeti képet kicsiben, DE nem tünteti el az albumok/galériák listáját! Kis képre kattintva meg felugrik a kép nagyban… Design mindegy, azt már megoldom…