NextGen Gallery fordítást keresek

Szervusztok Kedves Jó emberek !Valaki birtokolja-e részben, vagy egészben a plugin fordítását, és, ha igen; megosztaná-e velem, vagy álljak neki a nagy munkának ? :slight_smile:Köszönettel:

fgy

Íme: http://blog.srejbi.info/wp-content/uploads/2008/03/nggallery-hu.zip :slight_smile: Most találtam. Schreiber György készítette, köszi :slight_smile:

Jut eszembe, a magyar fájlt át kell nevezni erre: nggallery-hu_HU.mo és feltölteni a nextgen lang mappájába.

Köszönöm szépen Laci !Én voltam a figyelmetlen, elnézést ! Moshu valamelyik topicban (amit más nyitott ugyancsak a NexGenGallery-ről megjelölte már, és én írtam egy levelet Schreiber Gyurinak, amire válaszolt is, és a Fórumban is közzétettem (asszem :)). Csak ezt itt felejtettem el jelezni.Szerkesztve: A levelezést nem találtam, csak egy Fórum-bejegyzésemet: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=5080#p5080Elnézést, hogy fárasztottalak.Üdvözlettel:

Sziasztok,A következő a gondom a nextgennel: szépen föltettem a magyarítást, admin felületen működik is (az magyar), de a blogban magában nem :frowning: Tehát a képek alatt továbbra is a “Image 3 of 4 Full Size close or Esc Key” felirat jelenik meg. Ez mitől van? :S Vagy hogy lehet javítani?

Jó, semmi, én vagyok a láma. A thickbox hibája. (Ha esetleg más is belefutna, azt kell piszkálni)

Na ! Akkor ezt is segítettük megoldani. :wink: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Flash-t visszafejtve megoldható azon szövegek fordítása is.

Valaki vállalkozik rá? Vagy segítene benne? :slight_smile:


aatw wrote:

Sziasztok,

A következő a gondom a nextgennel: szépen föltettem a magyarítást, admin felületen működik is (az magyar), de a blogban magában nem :( Tehát a képek alatt továbbra is a "Image 3 of 4 Full Size close or Esc Key" felirat jelenik meg. Ez mitől van? :S Vagy hogy lehet javítani?
Itt leírtam:


http://forum.word-press.hu/post/7946/#p7946

syska wrote:

Flash-t visszafejtve megoldható azon szövegek fordítása is.


Valaki vállalkozik rá? Vagy segítene benne? :)
Nem flash, hanem JS:


Nézd csak:


http://forum.word-press.hu/post/7946/#p7946

Végigbogarásztam a fórumot, találtam leírást a NextGen magyarítására, de a felugró ablakról szóló rész, ahol a Next, Prev stb van, még mindig angol. A leírásban szerepel egy JS fálj szerkesztése, de olyan fájl nekem nincs. Ez egy régi fórum. Azóta esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet magyarítani?

Az új változatban már a wp-ben lévő modult használja, nem a sajátját:

/wp-includes/js/thickbox/thickbox.js fájlt kell átírni

Huh ezt köszi jupe már én is keresgéltem, most megyek és úúgy átírom. :smiley:

NextGEN Gallery 1.1.0 honosítása (100%)

NextGEN Gallery 1.2.0 honosítása (76%)

Wow! Remek! Köszönjük, szólj ugyanígy, ha a másik is százas! :slight_smile: :slight_smile:

NextGEN Gallery 1.2.1 honosítása (100%)Ha valami nem OK a fordításban, kérem jelezzétek.Köszönöm!

Köszönjük szépen!

Én is használom a NextGEN Gallery-t. Sajna én nem találtam rá a magyarításra, így nekiálltam lefordítani. Mivel a legújabb verziót magyarosítottam, talán érdekelni fog mást is.Innen letöltheted és összehasonlíthatod a tieddel: http://www.fwstudio.hu/?cat=6Ráérős időmben elkezdtem magyarosítani ezt-azt. Ha van valami ötlet, hogy mit kellene fordítani, akkor írjatok.

Szervusz turbótigris! :slight_smile:Köszönjük szépen, és a felajánlásodat is! :slight_smile: :slight_smile:(Azért 2 bejegyzéssel előtted ott van MaXX fordítása… :wink: )

Hmmm. Most már látom. Én az 1.2.1-et fordítottam. Mivel ez a legújabb. És hát nem oly rég kezdtem el használni a WP-t. Ezért a szakszavak elfogadott magyar megfelelőiért böngésznem kell a neten egy kicsit.Most a ShiftThis-WP-Newsletter és a Formbuilder magyarításokat csinálom. Ha netán valakinek ezek megvannak, akkor jól esne egy figyelmeztetés, hogy ne dolgozzak vele feleslegesen. Én nem találtam ezekhez magyarítást.ÜDV