Nem müködik a kereső a Fórumon ?

Kedves Illetékesek !

Úgy tapasztalom, hogy nem megy a Kereső a Fórumon. Vagy csak nálam viccelődik ?

Rákerestem a pdf, PDF, k2, K2, RSS, rss kifejezésekre, és egy találat sem volt, pedig biztosan szerepelnek a Fórumon (előtte megnéztem).

Volt azonban olyan is, amire rákerestem, és 2008. június 1x-i volt, és megjelent.

Lehetne orvosolni, vagy csak a pár nappal ezelőtti bejegyzésből bekerültek kerülnek elő ?

Köszönettel:

Engem egyszerűen kidob a kereső. A fórumról. Kiléptet. Köszönés nélkül. Csúnya dolog! :wink:

NEM tudom, hogy mi a gondja! Már többször próbáltam megtalálni. MINDEN jó!!! :S 0 hiba, 0 hibaüzenet. Error log sincs és az adatbázisban is keres!

Nekem MOST jó! :wink:

és lőn csoda mikor is a wp.hu fórumának keresője újra életrekelt smile.gif

Senki nem nyúlt hozzá! :smiley:

Nekem még mindig elég érdekesnek tűnik.

Néhány alap szóra (pl sablon) megy, de pl. a feaures vagy saját mező csodálkoznék, ha nem lenne egyetlenegy megemlítés sem.

Pedig milyen jó lenne, ha kérdezés előtt olvasni tudnék a témáról.

Laci szurkolok, hogy kiderüljön, hogy hol van a kutya elhantolva.

Laci Bácsi Drága !

Nem működik ! Hantold ki azt az ebet, plííííz !

Nekem határozottan úgy tűnik, hogy az oldal-frissítés körüli időpont utáni beírások szavaira keres és talál, de a korábbiakra nincs találat.

Nem csak statisztikailag, hanem valóságban is ! :slight_smile:

A kereső a régi témákban nem dolgozik, így aztán mondhatjátok szegény újaknak, hogy “…keress, keress, keress !” :slight_smile:

Na, ezt tulajdonképpen a szomszédban ( http://forum.word-press.hu/t843-reggeli-statisztika.html ) :smiley: kéne kitárgyalni.

Egy mai júzernek a keresés tényleg csak >>keresőszó beír + enter<<

Legyen új szlogenje a wp.hu-nak: “Keress, nézz szét és olvass (vissza)!” :wink:

Szeva’ Mano !

Nem vágom ugyan a szomszédos tárgyalás célzást, de azt azért megjegyzem: én visszanézek sok dolgot a Fórumon (már a statisztika kedvéért is :)), de bevallom, néha csak az rémlik, hogy erre volt már megoldás, vagy volt róla szó, de nem tudom odairányítani az érdeklődőt, hogy mit olvasson (vagy magamat), mert a keresőszó+enter funkció nem működik, azaz csak erősen korlátozottan. Arra pedig nincs lehetőség, hogy mindenért - amiről tudom, hogy itt van, de hol ? - végigtúrjam az index-állományt.

Képzeld magad kezdőnek, amikor rátalál a Fórumra, a keresőre és nem talál semmit, ami előrevinné, már az alapdolgokban…

Ezért kértem Patai Lacit kereső-műtétre… :slight_smile:

Hali… ideiglenes megoldásként a googlebe: site:http://forum.word-press.hu/ keresett kifejezést ajánlom :wink:

Sajnos keresésügyileg nagyon nemtudok semmit a scriptek működéséről… nem szeretne nekem valaki ilyesmiket magyarázni?:slight_smile: msn?

hát a “off” topikra gondoltam /és linkeltem is/, hiszen ott már kitárgyaltuk az új /mai/ felhaszálókat, nemde… :wink:

én még emlékszem hogy kezdtem.

mindent végigolvastam, mert semmiről nem tudtam hogy micsoda, de meg akartam tudni.

így derült ki, hogy mi az amire szükségem van, mi az ami KELL, és mi az, ami tuti nem. aztán kerestem, hogy mi az ami még kellene, de nincs… persze azt nem találtam meg… :smiley:

Jaaa, az más ! Úgy már értem ! :slight_smile:

Csak sajnos, ettől még nem működik (csak 2008. június akárhanyadikától) a kereső ! :frowning:

Amikor Te regisztráltál, az éppen hat hónappal és három nappal előbb, volt, mint ahogyan én regisztráltam. Az én regisztrációm óta eltelt a mai napig hat hónap és hat nap. Vagyis a Te regisztrációd óta a Fórum 12 hónap 9 nappal lett idősebb, sőt, ennyi időn keresztül gyarapodott. (Ezt egyszerűbben is meg lehetett volna mondanom, de akkor a legendás szűkszavúságomnak semmi értelme nem lenne… :wink: )

Te még a 2.0.x-es verziónál kezdtél túrni, én a 2.3.x-nél, és ma a 2.6-os verzió már a spájzban van - nem beszélve az önlő pluginokról, theme-ekről…

Maga a WP nyomatja ezerrel: 5 perc és működik. Sokan, sokfélét keresnek, méghozzá az aránylag újat, a keresőmotor meg csak 2008. júniustól támogatja a kérdéseket, a többit azoknak kell kipótolni, akik segíteni szeretnének.

Nem érzem teljesen jogosnak a Fórum esetében a keress! mondást addig, míg a feltétele nincs biztosítva.

Jogos lenne itt, a Fórumon a magyar nyelvű segítség, hisz’ nem mindenkinek adatott meg a többnyelvűség.

Pl. amíg Moshu fel nem homályosított, hogy van Page, meg page, addig kereshettem a volna a Google-ban, vagy a Yahooban… :frowning:

(No, nem mintha vágnám a különbséget… :), de tudom, ha átesek rajta, akkor itt valahol (de HOL ?) volt róla szó.)

Na, akkor röviden ennyi volt. :slight_smile: :slight_smile: Lacííííí ! Segíííícccssss ! Léccí !!! :wink:

Teszteljétek kérlek a keresőt, hogy jó-e így, vagy állítsam még esetleg. most az összes wp oldalon keres. Állítsam úgy, hogy csak a fórumot nézze?

Namost.

Belépek, és a “Utolsó belépés óta írt üzenetek mutatása” is a keresőre dob! :o

hoppá :smiley:

Már jó az is, köszi!

A profilban az összes hsz-re klikk is a keresőre dob! :wink:

Kezdem határozottan nem szeretni ezt a fórum rendszert :slight_smile: Ahová nyúlok csak elromlik :smiley: Köszi, már jó.

Klikkeljek még, hogy találjak neked munkát? :wink:

( Nem lehetne elérni valahogy, hogy ne kelljen 60mp-t várnom a válaszadással? :wink: )