Már nincs gond elvileg! Mindenhol javítottam. De ha van, csak szólj.
Az aláírásodban miért csak a “Recept” a link, miért nem a teljes cím? 
Direkt
recept szóra jó lenne, ha jó lenne a google-ben 
Szia Laci !
Én rettentően restellem magamat, hogy ahonnan rengeteg segítséget kaptam, ott kell reklamálnom…
A Google kereső beépítése annyiból nem rossz, hogy most legalább végignézi a Fórumot, csak…
A (régi) Fórumkereső átláthatóbb volt, hisz’ közölte, hogy melyik csopotban, és mikor jelent meg a kérdéses szó, kifejezés, és ez alapján már előre lehetett válogatni.
Nagyon-nagy akadálya van visszaállítani a Fórum-keresőt ?
Ãgy nem lehet normális statisztikát gyártani…

Tényleg nem

az uj kuglis keresonel SZVSZ lehessen kulon a forumon, meg ugy ámblok keresni. jo, persze, beirja az ember, hogy site:forum.word-press.hu és akkor csak itt keres, de ez milyen dolog már
Na, az még a fgy_wp kedvéért se nem megyen, ecsém!
Tuti tesztelés: kulcsszó "ejsze" - mert TUDOM, hogy használtam jópárszor. A fórum keresője aszongya, hogy nincs találat... A guglis kereső az szépen kihozza, hogy moshubácsi furtonfeszt használ ilyesféle tájszavakat
hmm, az ebben a topikban levot megtalálta. nem lehet, hogy be van állítva valami, hogy csak az elmult x nap topikjaiba keres?
Wrote by fgy_wp pár bejegyzéssel ezelőtt... ;)
Tehetetlen vagyok, adatbázis rendben, kereső rendben. Karakter rendben! Amikor frissítettem, akkor az adatbázis módosítással nem járt. Nem találom a hibát.
ha downgradelsz? Ha nem járt adatbázis hibaval, és ugy megy, akkor meg kell nézni, hogy mi valtozott a két verzioban a keresesben.
Próbáltam már! Az sem hozott eredményt. Ha elkészül a BBpress fordítás, szerintem lecserélem az egész vacakot…
elkuldened nekem a motor régi és mostani verziojat?
Megoldva