Hello!
A Fórumon már szóbakerült a dolog én is sokat szívtam vele… karakterkódolási problémából adódik. mikor notepad++ban átállítod a karakterkódolást akkor az első 3 krakater blabla, leírtam már itt:
http://forum.word-press.hu/post/5357/#p5357
Remélem csak ennyi a gond:)
És olyankor mi a helyzet, amikor legyilkolászod az adatbázist és a WP-t is (ne feledd a rejtett .htaccest sem elpucolni), majd feltelepíted az eredeti (angol) fájlt, és utólag dolgozod bele a .mo fájlt (és nem elfelejteni a wp-config.php-be belevésni a hu_HU-t
), meg utólag dolgozod bele a default és classic theme-t?
Megnézem hexában.
Csináltam egy konvertálást latin-2-re és onnét vissza utf-8-ra, aztán megnéztem hexában, most semmi mocsok nincs a php cimke nyitás előtt. Ahogy a mátrix második része mondaná, újratöltve. Mármint, a szerverre.
Istenek vagytok!!!
Valóban, hexa editorral megnyitva ott volt az elején és a végén is a kis mocsok!
hogy mik vannak:)
jövök nektek egy sörrel, na meg némi reklámmal.
ezer kösz
Az ugyan teljesen nonszensz, hogy DjZoNe isten, hisz’ erre azért vagyunk páran még érdemesültek, mégha magamról például szerényen nem is beszélek…

Annak azért örülünk, hogy sikerrel jártatok a végén - hajnali 3/4 4-kor - és volt kitartásotok elmolyolni.
És az is nagyon jó érzés, ahogy pirimidin-nek volt ereje megköszönni - korrekt és szép gesztus, csak tovább emeli ennek a Közösségnek az erkölcsi értékét.
Mindenkinek további szép napot! 
Győző. ezt még kávé előtt, vagy már utána vetetted billentyűzetbe? 
Kávézás közben, ha ez enyhítő körülménynek számít.

… és mano is 1/x-ednyi isten!

haha, tisztában vagyok vele, hogy a 0,0000000000000000000001 környékén leledzem valahol! 
Kicsit offolda beütést tapasztalatok. A sok kis isten itt szegi a szabályzatot. 
Jogos. Elnézést!
Akkor még csak ennyi:
többes számban írtam, természetesen Neked is szólt, Győző, és mindenkinek!
Üdv!
Telepítettem a blogot extra.hu-ra. Minden rendben ment. Csakhogy miután kitöltöttem ezt az oldalt (kép: http://www.myimg.de/?img=kepeb2d3.png ) és továbbmegyek megadja rendesen a jelszót és amikor arra kattintok, hogy log in megint az az oldal jön be (kép: http://www.myimg.de/?img=kepeb2d3.png ). És akármit próbálok beírni mindig ez történik. Mit csináljak?
A Ror által említett hiba nálam is fennáll, és érdekelne hogy hogyan lehet kiküszöbölni.
Naszóval: "wordpress és extra.hu" Legyetek oly jók és olvasgassátok el a végét...
Máskor pedig keressetek mielőtt beirkáltok legyetek oly jók!
Talán... :P ... vagy pont igen.. elnézést ha kicsit nyersre sikeredett újból a megfogalmazás, de nemszeretem a sokszor(vagy akár duplán) feltett ugyanolyan kérdéseket! További jó fórumozást mindenkinek! :)
Sziasztok!
Nekem ilyen problémám van:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 46080 bytes) in /mnt/ultraweb/p/pr/prexi/wp-admin/includes/media.php on line 535
Köszi a segítséget előre is!
ultraweben felejts el a wp-t
Valóban, hexa editorral megnyitva ott volt az elején és a végén is a kis mocsok!
hogy mik vannak:)
jövök nektek egy sörrel, na meg némi reklámmal.
ezer kösz
Szerintem ezt bele kéne raknotok a Dokumentációba, vagy azt "Wiki-séteni" kéne, hogy bárhol - bárki hozzáadhat tartalmat.
Bocs, ha kicsit OFF voltam... .