Sziasztok!
Itt ezen a témán középen van egy táblázat szerűeség (top rated, most commented…) nem tudja esetleg valaki mi ennek a pontos neve? Igazából ehhez hasonlót keresek csak olyannal ami a legutóbbi hozzászólást (is kilistázza)
vagy rossz a linked, vagy nincs ott olyan amiről beszélsz…
amúgy meg google.
Szia!
Nekem működik a link :blink: Ott van középen a Recent Posts mellett van 3 oszlopos táblázat-szerűség. Na olyan kellene nekem, hogy az egyik oszlopban mondjuk a recent comments legyen a másikban mellette a top rated stb…
Tudsz ilyet? Már kerestem a hivatalos bővítményes oldalon, de én nem találtam, vagy nem jól kerestem
default sablont hoz be (ff 362 ubuntu bár ennek nem kéne semmin sem múlnia…)
amúgy meg szedd le a sablont és nézd meg mi van benne ha érdekel…
Nálam is rossz a link.
default sablont hoz be (ff 362 ubuntu bár ennek nem kéne semmin sem múlnia..)
amúgy meg szedd le a sablont és nézd meg mi van benne ha érdekel..
Már megtörtént, de nem találtam benne semmi ráutalót, ezért tettem fel itt a kérdésem, de köszi.
Majd csinálok screenshotot róla és belinkelem ide.
Sziasztok,
Olyan bővítményt keresek, amivel létre tudok hozni egy ilyet: izzó találó
Vagy, ha nem létezik ilyen, akkor tudtok egy módszert rá, hogytan tudnám megoldani?
Köszönöm szépen előre is.
Timi
A Fórum keresőjének és a Google használata ajánlott, ingyenes: pl.: http://forum.word-press.hu/topic/5900-oldalon-belul-szuro-rendszer/page__p__44194__hl__összetett%20keresés__fromsearch__1&#entry44194
Köszönöm, aranyosak vagytok.
Kipróbáltam egy párat, és minden oké lenne DE.
Amit én szeretnék, az az, hogy csak az bizonyos kategóriák között lehessen keresni. ( a végső cél az, három keresési opcióval lehessen leszűkíteni a keresési eredményt.)
nagyon bonyolult vagyok? :rolleyes:
Hááát, eléggé…
Honnan a kék égből találhattuk volna ki, hogy az izzókereső után mit szeretnél?
Használd az exclude funkciót a kizáráshoz, vagy include funkciót, hogy csak miben történjék a keresés.
Hááát igen… kicsit hajlamos vagyok túlbonyolítani dolgokat, de nézzétek el nekem, szőke vagyok. :rolleyes:
Szóval részmegoldást már találtam, Efrud egyik bejegyzése segített: http://efrud.hu/kereses-adott-kategoriakban/
Pontosan ilyet szeretnék, azzal a kiegészítéssel, hogy nekem három ilyen legördülő menü kellene egymás mellé (gyártmány/típus/évjárat) és ennek eredménye(találati lista) 1 találat lesz.
ez az izzókereső nem is rossz dolog, nekem is jól jönne egy hasonló…
timi, ezzel nem tudod kiváltani? - http://wordpress.org/extend/plugins/multiple-category-selection-widget/
Júúúj Mano, köszönöm szépen,szerintem ez jó lesz!! Mindjárt ki is próbálom!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm szépen!
[attachment=321:izzokereso.jpg]
Na, kipróbáltam.
Létrehoztam 3 főkategóriát: gyártmány, típus, évjárat. Idáig tök jó.
Aztán létrehoztam alkategóriákat: a gyártmány alá: ALFA ROMEO, AUDI
A típus alá: 156 és A7
Az évjárat alá: 97-05 és 01-05
Ãrtam egy bejegyzést, hozzáadtam a három kategóriát: Alfa Romeo ->156 ->97-05
így perfekt módon működik.
A baj ott kezdődik, hogy ha a keresés során kiválasztom a gyártmányt (mondjuk Alfa Romeo) akkor a típusnál még mindig felajánlja az AUDI alá sorolt kategóriákat (mondjuk A7), az évjáratnál ugyanez a szitu: felkínálja azokat az évjáratokat is, amelyek alatt nincsenek Alfa Romeo évjáratok…
Ez csak azért gond, mert ha felviszem mind a 60 gyártmány mind a 200 típusát és kb ugyanennyi évjáratát, akkor nagyon hosszú lesz a lista és hiába keres a jóember BMW-hez izzót, a listájába ott lesz a CORSA is…
Hm… megint nagyon bonyolult vagyok, ugyi…?? :blink:
Csatoltam egy fotót is, remélem meg tudjátok nézni…
Van valami ötlet, hogyan lehetne finomítani, hogy ha a gyártmányt kiválasztotta akkor a típus alá már csak az adott gyártmányt érintő típusokat listázza ki?
Senki???
Sziasztok, újabb agybajom van. :rolleyes:
Találtam egy pluginos oldalat, tök jó pluginokkal: http://www.gopiplus.com/work/
Namármost… Nekem pont az kellene, amelyik az oldal tetején van. Egy semmi-csicsa-semmi-extra slideshow amibe olyan tartalmat teszek (kép, szöveg,) amit csak szeretnék.
Gyanítom ez is az a gopi munkája, de egyszerűen nem tudom beazonosítani. Tudtok valami hasonlót?
Köszönöm a segítséget.
Bocs, későn jutott eszembe, már nem tudtam szerkeszteni az előzőt…
Amit eredetileg szerettél volna, a kategória keresős dologgal kapcsolatban. Nekem is volt egy hasonló gondom egyik oldalamnál nemrég, én sem találtam plugint rá.
Mondjuk én megoldottam a “category__and” query szűkítéssel kategória oldalon (meg még egy csomó egyéb turkálással ). Itt vannak leírások erről.
De elég bonyolult volt, szóval most itt nem mennék bele. A lényeg, hogy, ha nagyon fontos, keress fejlesztőt hozzá, mert erre nincs egyszerű, pluginos megoldás. (Legalábbis én nem találtam)
Szia! Köszönöm szépen, megpróbálom megoldani, ha nem megy keresek hozzá feljesztőt, mert igen fontos, már beígértem.
Köszönöm a Wp-Cycle-t is, ez jó lesz.
Szép hétvégét.