Mi lehet a hiba?

Az alábbi hibakódot jeleníti meg az oldal wp-admin részen:ary member of the loop, or array of IDs of all members of loop if $_return_loop / function wp_find_hierarchy_loop_tortoise_hare( $callback, $start, $override = array(), $callback_args = array(), $_return_loop = false ) { $tortoise = $hare = $evanescent_hare = $start; $return = array(); // Set evanescent_hare to one past hare // Increment hare two steps while ( $tortoise && ( $evanescent_hare = isset( $override[$hare] ) ? $override[$hare] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $hare ), $callback_args ) ) ) && ( $hare = isset( $override[$evanescent_hare] ) ? $override[$evanescent_hare] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $evanescent_hare ), $callback_args ) ) ) ) { if ( $_return_loop ) $return[$tortoise] = $return[$evanescent_hare] = $return[$hare] = true; // tortoise got lapped - must be a loop if ( $tortoise == $evanescent_hare || $tortoise == $hare ) return $_return_loop ? $return : $tortoise; // Increment tortoise by one step $tortoise = isset( $override[$tortoise] ) ? $override[$tortoise] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $tortoise ), $callback_args ) ); } return false; } /* * Send a HTTP header to limit rendering of pages to same origin iframes. * * @link https://developer.mozilla.org/en/the_x-frame-options_response_header * * @since 3.1.3 * @return none / function send_frame_options_header() { @header( 'X-Frame-Options: SAMEORIGIN' ); } /* * Retrieve a list of protocols to allow in HTML attributes. * * @since 3.3.0 * @see wp_kses() * @see esc_url() * * @return array Array of allowed protocols / function wp_allowed_protocols() { static $protocols; if ( empty( $protocols ) ) { $protocols = array( 'http', 'https', 'ftp', 'ftps', 'mailto', 'news', 'irc', 'gopher', 'nntp', 'feed', 'telnet', 'mms', 'rtsp', 'svn' ); $protocols = apply_filters( 'kses_allowed_protocols', $protocols ); } return $protocols; } ?>Ezt a kódot a főoldalon is megjeleníti az oldal zavartalan működésével, ha attól eltekintünk, hogy nem tudok belépni az adminba.Mi lehet ez a hiba? Mit tudok tenni ellene?Köszi a segítséget!

ary member of the loop, or array of IDs of all members of loop if $_return_loop / function wp_find_hierarchy_loop_tortoise_hare( $callback, $start, $override = array(), $callback_args = array(), $_return_loop = false ) { $tortoise = $hare = $evanescent_hare = $start; $return = array(); // Set evanescent_hare to one past hare // Increment hare two steps while ( $tortoise && ( $evanescent_hare = isset( $override[$hare] ) ? $override[$hare] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $hare ), $callback_args ) ) ) && ( $hare = isset( $override[$evanescent_hare] ) ? $override[$evanescent_hare] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $evanescent_hare ), $callback_args ) ) ) ) { if ( $_return_loop ) $return[$tortoise] = $return[$evanescent_hare] = $return[$hare] = true; // tortoise got lapped - must be a loop if ( $tortoise == $evanescent_hare || $tortoise == $hare ) return $_return_loop ? $return : $tortoise; // Increment tortoise by one step $tortoise = isset( $override[$tortoise] ) ? $override[$tortoise] : call_user_func_array( $callback, array_merge( array( $tortoise ), $callback_args ) ); } return false; } /
* Send a HTTP header to limit rendering of pages to same origin iframes. * * @link https://developer.mozilla.org/en/the_x-frame-options_response_header * * @since 3.1.3 * @return none / function send_frame_options_header() { @header( 'X-Frame-Options: SAMEORIGIN' ); } /* * Retrieve a list of protocols to allow in HTML attributes. * * @since 3.3.0 * @see wp_kses() * @see esc_url() * * @return array Array of allowed protocols */ function wp_allowed_protocols() { static $protocols; if ( empty( $protocols ) ) { $protocols = array( 'http', 'https', 'ftp', 'ftps', 'mailto', 'news', 'irc', 'gopher', 'nntp', 'feed', 'telnet', 'mms', 'rtsp', 'svn' ); $protocols = apply_filters( 'kses_allowed_protocols', $protocols ); } return $protocols; } ?>

Ezt a kódot a főoldalon is megjeleníti az oldal zavartalan működésével, ha attól eltekintünk, hogy nem tudok belépni az adminba.Mi lehet ez a hiba? Mit tudok tenni ellene?Köszi a segítséget!

Azt tudod, hogy mi a wordpress verzio szama? Nem frissites utan jott elo a dolog?

Az tuti, hogy nincs lefrissítve, de mivel nem tudok bemenni az adminba, így nehéz lenne kitalálni, az biztos, hogy kb tavaly lett utoljára frissítve. Nem lehet esetleg a mysql-ben gáz?

Esetleg ha újradobnád a wp-admin mappát? (ez csak ötlet, nem tudom, hogy szabályos-e csak azt a mappát felmásolni újból).

Sajnos az sem segített rajta.

Sziasztok!

Újonc vagyok a témában. Feltelepítettem egy Wordpress-oldalt, ami tökéltesen működik, kivéve az ún. csinoslinkekkel van egy kis problémám.

Például: http://www.fenykepesz.eu/?page_id=85 —> így néz ki egy mellékoldal linkje. Weboldalamra való bejelentkezés után a Beállítások menüpont alatt a Közvetlen linkeken belül az alapbeállítást “hónap/nap”-ra állítottam, majd a WinSCP nevű program segítségével a WWW könyvtárra jobb egérgombbal rákattintva a Tulajdonságokat előhozva kipipáltam a 3 oszlop közül a középső oszlop alsó két mezőjét. Ezután visszatértem oldalam Közvetlen linkek felületére, a módosításokat mentettem. Ennek következtében a WWW könyvtárban egy .htaccess nevű fájl keletkezett. Ezután a WinSCP-ben a már bepipált két mezőt kikapcsoltam, ezek után az oldalamat F5-tel frissítve megnétem, működik-e a dolog. A művelet részben sikerült: a megnevezések, mint például http://fenykepesz.ez/?page_id=85 helyett http://fenykepesz.eu/aktualis_hirek -re változott, eddig jó is lett volna, csupán az oldal tartalma nem szerepelt: HTTP 404-es hiba jelezte, hogy valami nem stimmel.

Elvégeztem legalább ötször, hátha valamit kihagytam, de csak az lehet, hogy valamit rosszul tudok. Kérlek Benneteket, segítsetek! Vajon mit csinálok rosszul?Előre is köszönöm: Attila

Kedves Lazarevics!

Köszönöm a gyors választ! Gondoltam én is ilyenre, mert olvastam, hogy wampszerver esetén be kell pipálni a rewrite-t, hogy működjön ez a csinoslink dolog. Azt hittem, hogy miután megbeszéltem a szolgáltatóval, hogy mit szeretnék, akkor ezt megcsinálják. Egyébként eléggé csodálkoztak,hogy a wordpresszre szeretnék rátérni a már 4 éve üzemeltetett domain és tárhelyemen, és jó másfél hét után többszöri írásos kérelmemre voltak hajlandók valami olyan felületre áttenni a tárhelyemet, ahol tudok wordpresszel dolgozni. Én nem vagyok jártas ebben a témában, fényképész vagyok, a photoshophoz értek meg ilyenek. De hallottam egy wordpressrajongót a neten és kedvem támadt a wordpresszhez.


'Zolikens' wrote:
Sajnos az sem segített rajta.
Keszits egy biztonsagi mentest a plugin konytarrol majd ideiglenesen torold a szerverrol. Ugyanezt probald ki az eppen aktualis sablonnal is.

Sziasztok!

Én egyelőre a twenty eleven sablont használom, mert még elég újonc vagyok a wordpresszben. Telepítettem a shadowboxot, így a külső weblap, illetve a youtube videó egy keretben jelenik meg, marad a weboldalamon. Viszont a fejkép és a menűsor mint egy réteg előtérbe kerül és rátakar a bejövő weblap egy részére. Van lehetőség, hogy vagy a weblap réteget előbbre, vagy a fejképet a menűsorral hátrébb lehetne küldeni? A csinoslink problémám megoldódott, valóban a szolgáltató trehánysága miatt küzdöttem napokig. Köszönöm még egyszer, és ha tudnátok erre a shadowboxos gondomra valami megoldást, azt is köszönöm előre is.

Sziasztok!Segítséget kérnék, mivel az oldalam adminjába nem tudok bejelentkezni. http://masszazs.joindulatshop.hu/wp_login.php parancsra a bejelentkező ablak sem jön elő. Teendő?!

Kedves Lazarevics!

A weblapomra felrakott képek általában 600x400 pixel méretűek, és általában 300 kb-osak. De a weboldalamon, ha elindítok egy galériát, állandóan lassú, mi több: kiírja , hogy betöltés… . Szóval tanácsot szeretnék kérni tőled: túl nagyban töltöm fel a képeimet, vagy a tárhellyel van a gond? Ha az előbbi, akkor mi az optimális méret, amit érdemes feltölteni úgy, hogy azért még minőségi kép legyen? Köszi előre is. Kaszás Attila

@scott:
  1. semmi meglepő nincs benne mivel a cím wp-login.php te pedig wp_login.php-t keresel
  2. tedd rendbe a htaccess szabályaidat.

'hgrg' wrote:
@scott:


1. semmi meglepő nincs benne mivel a cím wp-login.php te pedig wp_login.php-t keresel


2. tedd rendbe a htaccess szabályaidat.
Szia!

így: http://masszazs.joindulatshop.hu/wp-login.php se dobja fel a belépési ablakot! Milyen szabályokat tegyek rendbe?!

Sziasztok!

A segítségeteket kérem, mert nem tudok bővítményt letölteni, az oladal így néz ki, nincsenek éegnépszerűbb cimkék és nem is lehet keresni, van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetetet?Bővítmények telepítéseA bővítmények kibővítik és kiterjesztik a WordPress működésének lehetőségeit. A bővítmények automatikusan telepíthetőek a WordPress bővítmény-könyvtáron keresztül, vagy a bővítményt *.zip formában fel kell tölteni ezen az oldalon keresztül.

Keresés

Bővítmények keresése

Népszerű címkékA legnépszerűbb címkék a WordPress.org bővítmények könyvtárában:

Váratlan hiba történt. Valami gond van a WordPress.org vagy ennek a kiszolgálónak a beállításaival. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, írjunk a támogató fórumra.


'Lazarevics' wrote:
"Hülyeséget ne tanácsolj"
Szerintem a hulyeseg az lenne, ha azt mondom hogy torolje es NE keszitsen biztonsagi mentest. Amit te mondasz, az maximum egyszerubb de attol meg ugyanazt az eredmenyt produkalja. Nem nyavogok, csak nem szeretem, ha valaki ilyen 'hangon' kommunikal.

Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, csak a 'nem a legoptimalisabb megoldas' es a 'hulyeseg' kozott eleg nagy a kulonbseg. Az utobbi elegge ledegradalo.

“x ezer fájlt fel eftépézgetni”:

speciel serverrol-serverre ez pld egy sokkal gyorsabb megoldas lehet…

Az egyik sablonban a single php-ban ezzel a kóddal:

<?php if ( has_post_thumbnail() ) {$mypostimage = the_post_thumbnail( ‘’, array(‘class’ => ‘featsingle’ , ‘alt’ => get_the_title() , ‘title’ => get_the_title() ));the_content(); } else { the_content(); } ?>megjelenít egy kiemelt képet, alatta a cikket, stb.Viszont nem méretezi a képet valamiért… hiába állítom be, mielőtt kiválasztom kiemelt képnek. Íme a minta: http://szegedmix.com/hirek/a-britek-otode-megnezte-katalin-hercegno-topless-kepeit/Szerintetek mi lehet a hiba? Mivel tudnám megoldani?Köszi!

<?php if ( has_post_thumbnail() ) {

$mypostimage = the_post_thumbnail( ‘’, array(‘class’ => ‘featsingle’ , ‘alt’ => get_the_title() , ‘title’ => get_the_title() ));

the_content(); } else { the_content(); } ?>megjelenít egy kiemelt képet, alatta a cikket, stb.Viszont nem méretezi a képet valamiért… hiába állítom be, mielőtt kiválasztom kiemelt képnek. Íme a minta: http://szegedmix.com/hirek/a-britek-otode-megnezte-katalin-hercegno-topless-kepeit/Szerintetek mi lehet a hiba? Mivel tudnám megoldani?Köszi!

Ha esetleg az megoldható, hogy cikken belül ne jelenítse meg a kiemeltképet, az is megfelel. Én hiába próbáltam kivenni bármit is, mert utána nem jelenített meg semmit, meghibásodott.

Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi problémámra. A weboldalamra több felhasználó is bejelentkezhet, a belépés után egyből a vezérlőpultba lépteti be a rendszer őket. Hogyan lehetne megoldani azt, hogy ne ezt tegye, hanem maradjon az oldalon és ha csak akar akkor lépjen be a vezérlőpultba.

Segítségeteket előre is köszönöm!!rizzo