Mi lehet a hiba?

Hello!

Én ezt használom. A problémádon kívül egy csomó más dolgot is megold, szóval jóféle cucc szerintem.

http://chabyword.wor…k-felhasznalot/

Köszönöm szépen a segítségedet. Fent volt nekem is ez a program, csak nem használtam :smiley: :smiley: még1x köszi!!

Sziasztok!

Mi lehet a probléma, amikor a WP honlapépítő alkalmazásba belépek, ezt az üzit kapom:

Quote:

BackUpWordPress detected an issue with your last backup.

zip: zip warning: failed to get information from UnZip test of /home/XY/web/wp-content/backups/XY.backup.2012-11-21-15-51-35.zip FAILED zip error: Zip file invalid, could not spawn unzip, or wrong unzip (original files unmodified)

Természetesen az XY helyett más van az eredeti szövegben...

Frissítettem a Back Up-okat, de állandóan ezt írja ki...

Köszi előre is a válaszokat!

Probléma megoldva! Valójában csak ki kellett kapcsolni ezt a bővítményt :slight_smile:

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Beállítottam a fizetési moduloknál a Test Gateway-t, sajnos az itt megadott információkat (bankszámlaszám, stb. ) nem jeleníti meg a vásárlási elismervény oldalon, valamint az értesítő emailba se. Hogy lehetne azt megoldani, hogy vigye ezeket az infókat???

Válaszotokat előre is köszönöm!!!

e-commerce bövítmény?

'rizzo' wrote:

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Beállítottam a fizetési moduloknál a Test Gateway-t, ...

Csaknorrisnak teljesen igaza van: ha adnál egy url-címet, vagy legalább azt megírnád, hogy melyik sablont és/vagy melyik bővítmény Test Gateway-ét állítottad be, nagyobb esély lehetne arra, hogy kapsz valami segítséget.

Mindenesetre, előbb nézd meg a Fórumon, hogy nem fut-e olyan btéma, ami az általad használttal egyezik, és nincs-e ott már válasz.

Sziasztok

Tegnap felraktam a legfrissebb Wordpress-t. Beállítottam és a következő hibám van, amire nem jövök rá, hogy miért történik:

Ha androidos alkalmazásról szeretnék képet felrakni, vagy akár csak feltölteni, akkor hibát ír ki, androidos feltöltéskor konkrétan ezt:

“XMLRPC Fault: wpld-18084blablabla.jpg - a fájl nem írható (wp-content) uploads/2012/11 könyvtár létrehozása sikertelen.

Ellenőrizzük, hogy írható-e a szülő könyvtár a szerveren (code 500)”

Hova nyúljak, hogy ez megszűnjön?

A válaszokat előre is köszönöm.

Gabi

Az adott mappának a jogosultságát változtasd meg. (wp-content/uploads mappának adj chmod 777-es jogot vagy 755-öset)

Elnézést mindenkitől, de ezt a témát lezárom.

A cím annyira sokatmondó - “Mi lehet a hiba?” -, hogy előbb utóbb sikerülne ide egy nagy katyvaszt gyártanunk.

Sajnos, nem lett időben korrigálva, aztán el kezd burjánzani. Nos, ennek teszem keresztbe a szálkát. :9 :slight_smile: