Megjelenés készítése

AAAz jóó :slight_smile:

És azon belül? :stuck_out_tongue:

Helló.

Most készítem a témát, és most épp a hozzászólásoknál járok. De magát a hozzászólást nem tudtam módosítani (akár mint az arhívumot), mert ugye a

Code:

függvénnyel van meghívva. Esetleg tudjátok, merre találom ennek a megfelelőjét?

kléni

ez mind szép és jó, de szerintem kléni kérdésére a válasz a comments.php

kléni drága, nem emlékszem pontosan: mondtad már, hogy mit akarsz csinálni?

Azthiszem, tosszat fogtam ki :stuck_out_tongue:

Talán már mondtam :smiley:

Megkeresni, hol van a megfelelője. Mert ugye a comments.php-ban csak ez van, és nem az ennek megfelelő.

maga a hozzászólásra azt értem, ami beír valaki. az arhívumon pedig az arhívum-lista megjelenését.

arhívum: archive(s).php

commenten magán: filter

codexbe szépen le van írva példával, hogy működik a wp_list_comments fgv.

http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_list_comments

functions.php-ben lehet egyedileg formázni ha akarod.

ja -.-"

azt kitöröltem :smiley:

miértis?

Aludtam rá egyet, szerintem ne készíts témát, használj inkább egy meglévőt. :rolleyes:

Igazad van, ezt fogom tenni. Elkészítem a témát, és azt fogom használni, mint meglévő :stuck_out_tongue:

Hm, mintha nem értenéd. Tölts le egy működő sablont, nézd meg hogy működik, és alapján csináld a sajátodat, vagy azt írd át!

Anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy mi micsoda, így még kérdezni sem tudsz rendesen, lásd a második posztodat! :o

Kösz a tippet, így csináltam, de mind1 :stuck_out_tongue:

upsz, valamit elrontottam, talán a vezérpultnál a sablonokra kattintittam, és most ez jön ki:

Elérhető sablonok

Jelenleg csak egy sablon van telepítve, így itt semmi nem látható. le kell tölteni néhányat, és újra megpróbálni.

De fentvan egy, és előtte ment is normálisan

a sablonokat a wp-content/themes-be feltöltöd FTP-n keresztül. leellenőrzöd, hogy mindnek megvannak-e az alap file-jai:

index.php

style.css

Köszi :slight_smile:

nem volt style.css, mivel nem onnan raktam a kinézetet bele. na majd feltöltök egy üreset.

ne üreset. Annak a headere kell hogy tartalmazza az infokat… style.css-t meg ne bántsd nagyon mert abból kéne behívd a “kinézetet”

Ennyit arról, hogy “így csináltad”… :rolleyes:

íjj, utálom az ilyeneket :frowning:

Tudod, régen a linuxos scénában ilyenkor rávágták 300-an, hogy RTFM…

De én kedves leszek, és itt találsz egy leírást sablon fejlesztésről:

http://codex.wordpress.org/Theme_Development

(Igen angol, jujj)