Megjelenés készítése

[OFF]@DjZoNe: Nekem is az szokott az első lenni amit ilyenkor begépelek, de Török Zoli irománya óta igyekszem visszafogni magam :). Ettől függetlenül Zolit nem látom errefele :frowning: Nem tudjátok, hogy miféle elfoglaltsága van? (azt írta akkor, hogy részben miattam ment el a kedve… ezt eléggé magamra vettem szóval komolyan… ki-mit-tud Zoliról?)[/OFF]

Mondjuk azért tök jó, hogy a functions.php-ben nincs semmi ilyesmi :rolleyes:

Legalábbis

[]-re utaló (jó egy, de az már kivettem), és ugye a hozzászólások

[
]-ben vannak… meg sincs benne, pedig az a hozzászólás időpontjában van…

Komolyan mondom, inkább hagyd abba a téma-készítést,ha ilyen dolgokkal mahinálsz és szépen olvass át néhány leírást arról, hogy hogyan is kell…

Csináltam már néhány WP sablont, több-kevesebb sikerrel, és valami csoda folytán, sose volt szükségem a functions.php szerkesztésére… főleg nem listaelemek eltávolítására…tényleg próbáld előbb megérteni a WP témák rendszerét, mielőtt folytatod…

Kb. már ott kezdünk tartani, mintha autószerelőként ki akarnám cserélni mondjuk a féktárcsát, de már a vezérmű szíjat is kidobtam volna a kukába,mert biztos nem kell, felesleges dolog…

Kedves kléni!

Balounak tökéletesen igaza van; legalább az alapdolgokat illene átnézned.

Ez a fórum arra szolgál, hogy aki veszi magán annyi erőt, hogy megtanulja azt, amit szeretne csinálni, és ezen munka (tanulás) közben megakad, nem talál kellő megoldást, annak segít a Közösség.

Segít, méghozzá teljesen önzetlenül, szabad idejét feláldozva, és hidd el, hogy nagyon szívesen.

Ha Te elhatároztad, hogy készítesz, egy saját sablont, és annak menetéről beszámolsz majd, akkor a tapasztalatok megosztását is örömmel fogadjuk. Ha valahol megakadsz, és igényled, sokan segítenek, de senki nem akarja helyetted a sablont megcsinálni.

Ha fel akarnál építeni sajt kezűleg egy kis házat, és nem értesz hozzá, akkor nem várhatod el, hogy más építse fel. Ha mindenképpen magad akarod építeni, akkor meg kell tanulnod a tervezéstől a kőművességig, a betonozástól a vízvezetékszerelésig minden fázist.

A haverok szívesen segíteni fognak az alapásásnál, vagy a betonozásnál, vagy a héjazat feltételénél egy-egy munkafázisban, de, ha mindent velük csináltatsz, akkor előbb-utóbb rád fogják dönteni az épülő házat, azzal, hogy, ha már nem tanulod meg, miért nem bízod szakemberekre.

Szóval, egy kis alázatot a munka és a tanulás iránt, és nagyon sok egyéni energiabefektetést! :slight_smile:

jóvanna, könnyebb besírni ide :smiley:

Eddig… :smiley:

Nem szokásom, de feladtam.

Néztem más sablonokat is, meg minden, a segítő oldalt is átrágtam, de nem ment, akármit csináltam. Na mind1, annyira azért nem vészes a dolog…

[itt nincs semmi]

Lenne megint egy kérdésem :slight_smile: igaz, nem a wp_list_comments-el, hanem a wp_list_categories-el.

Azt hogy elhetne megcsinálni, hogy a kategória linkeke ne legyenek bentebb? nézegettem a codexet, de abból sajna nem sikerült megtudnom :frowning: Ha jól gondolom, ez a

[*]-k miatt van, de azt nemtudom, hol lehet kivenni …

css-ben nem adsz nekik margint…

Ezt már természetesen próbáltam, és most sincs.

Most így néz ki az egész:

Arhívumok