Sziasztok frissítettem a mailpresst a legfrissebb verzióra és akadt egy kis probléma a feliratkozó widgetből nem megy ki az értesítő email.A gombra kattintva frissül az oldal “404 not found” hibakóddal
Üdv!
Becsületesen végigolvastam a topicot, de erről nem találtam semmit (ha jól láttam…)
Feltettem és bekapcsoltam a MailPress bővítményt, de a beállításoknál a következő hibaüzenetekbe futottam bele:
(1) Add New Mail menüpont oldalsávjában:
Invalid argument hibát talált:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /web/stelliumpress/jap/wp-content/plugins/mailpress/mp-admin/write.php on line 357
foreach-kal kezdődik a 357. sor
foreach ($themes as $theme) $xthemes[$theme['Template']] = $theme['Template'];
unset($xthemes['plaintext']);
(2) Themes menüpont alatt:
Valamilyen paramétert meg kell adnom, de mit?
Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /web/stelliumpress/jap/wp-content/plugins/mailpress/mp-admin/themes.php on line 56
Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given in /web/stelliumpress/jap/wp-content/plugins/mailpress/mp-admin/themes.php on line 58
ksort-tal kezdődik a az 56. sor
és
return-nal az 58. sor
public static function get_list($start, $num, $url_parms, $void = '')
{
$th = new MP_Themes();
$themes = $th->themes;
unset($themes['plaintext']);
ksort( $themes );
return array(array_slice( $themes, $start, $num ), count( $themes ), $th);
}
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Sajnos nem boldogulok az alábbi problémával:
Adott egy xls táblázatban egy jó hosszú címlista, ráadásul csoportokba rendezve. Ezt kéne valahogy beimportálnom a mailpressbe.
Csinált már valaki közületek ilyesmit? Vagy valami építő jellegű ötlete van valamelyikőtöknek? 
Köszi előre is!
gubics
Esetleg abban tud-e valaki segíteni, hogy hogyan állíthatom be azt a mailpressben, hogy minden új bejegyzés RSS-szerűen kimenjen hírlevélként? vagy ilyet nem lehet?
köszi,
gubics
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogyan tudnám tájékoztatni a feliratkozót, hogy nézze meg az aktiváló mail végett a postafiókját?
Mert, ha megadja a nevet, mail címet, kicsi preload után kiírja, hogy ellenőrzi a címet, aztán visszatér a widget az előző állapotba, a nevével, mail címével. Az is jó lenne, ha magába a widgetbe be tudnám írni, hogy ellenőrizze a postafiókját elküldés után, de a widgetet meg nem találom.
Előre is köszönöm.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mailPress téma készítésénél hogy tudok úgy háttérképet beállítani, hogy az csatolódjon a kiküldött levélhez és ne link legyen?
A style.php-ban gondolom be kell állítani a hátteret:
border:none;
padding:0;
width:700px;
height:990px;
background:url('background.jpg') no-repeat scroll 0 0 #fff;",
De hol tudom megadni, hogy ezt a képet csatolja is?