MailPress problémák

Néztem operával, firefox-al, chrome-vel nekem most nem írja ki, hogy veszélyt jelentene megtekintése de a problémám még mindig nem oldódott meg a mailpress widget még mindig a betöltésnél elakad.

Ha pedig beírok egy email címet és nevet ezt válaszolja "Elnézést, nem található megfelelő egyezőség."Várom a segítségeteket köszi.

Megoldódott a probléma a widget beállításában volt a hiba ugyanis a preloaded nevű sorban mind a három négyzetbe tettem pipát ez okozta a folyamatos betöltést.

De lenne még egy kérdésem. Hogyan tudom a megerősítő emailek szövegét magyar nyelvűre változtatni?

mailpress beállítások és átírod a mailek szövegét :smiley:

'hgrg' wrote on '2010-02-18:

Ne idézz feleslegesen!

/quote]

beállítások? hol?

kovipeti: most már nekem sem írja ki a figyelmeztetést!

Én úgy írtam át a nyelvet, hogy megkerestem azt a php-t, amiben a levél szövege van.

Konkrétan: plugins/mailpress/mp-content/themes/amelyik téma be van állítva és ott a new_subscriber.php és a confirm.php - ezek a feliratkozóknak szóló első levelek. És szövegszerkesztőben átírtam.

Lehet, hogy érdemes lenne futni egy kört azzal is, hogy a nyelvi fájlokban benne van-e a levelek szövege. Bár azt hiszem, azért ezt az átírkálóst választottam, mert nincs…

Chiara köszi éppen dolgozom rajta

de azért egyszerűbb lenne ha belehetne állítani a nyelvet

a figyelmeztetés egy kép miatt volt amelyet az ötletmozaik nevű honlapról töltöttem fel.

Sziasztok!

A következő problémába ütközöm a MailPress aktiválásakor: “A bővítmény bekapcsolása nem sikerült, mert végzetes hibát okozott.”

A többi bővítményét pl: MailPress_batch_send -et viszont sikerült aktiválni.

A szerveren php 5.2.6 van és próbáltam 2.9.1, valamint a 2.9.2 wordpress alatt is a Mailpress 3.0 és 4.02-tis.

Mi lehet a probléma?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Sziasztok!

Próbálok új témát létrehozni a MailPress default témájából, de az üzenet része és lábléce helyet cserél Outlookban? Gmail-ben rendesen megjelenik…

Valakinek van ötlete erre a problémára?

Sziasztok!

Általában nincs gondom a pluginok feltelepítésével, beindításával, de ezzel a MailPress-szel sehogy sem boldogulok.

Két hírlevél csoportot szeretnék létrehozni, a hozzájuk tartozó két feliratkozási űrlappal. Semmi egyéb, csak fel lehessen iratkozni, és a csoportoknak lehessen levelet küldeni.

A két csoportot létrehoztam, de nem értem, hogy az űrlapot hol kell hozzá generálni?

Köszi.

Hello!

Nekem most nem problémám van a MailPress-el, csak lenne kérdésem ezzel kapcsolatban és nem akartam új témát nyitni. Nos, én a MP-t arra szeretném használni, hogy majd az új blogomon a feliratkozást+hírlevélküldést intézzem ezzel. Lenne viszont “néhány” kritériumom és nem tudom, hogy ezekre képes-e:

1-Ha valaki feliratkozik (név+e-mail cím és katt a feliratkozás gombra…), akkor annak nevét és e-mail címét tegye bele egy adatbázisba

2-Kapjon egy értesítést, hogy sikeres a feliratkozás (a visszaigazolás nem feltétel)

3-Én is kapjak egy értesítést, hogy “mozgás” volt

3-Legyenek csoportok, mert nem mindenki kapná ugyanazt a hírlevelet

4-Minden hírlevél, értesítés amit kiküld az szabadon szerkeszthető legyen, tehát az én saját sablonom küldje, ne egy beépítettet

5-Legyen egyedi megszólítás minden hírlevélnél. Pl. Kedves #Name# és itt az adatbázisból rákeresne mindenkinek a nevére.

Egyelőre ennyi érdekelne, hogy ezeket tudja-e a MP :rolleyes:

A mailpress mindezt tudja én is kezdő vagyok de egy kis elmélyedés és utána minden menni fog.

Sziasztok!

Olyan problémám van a Mailpress el hostgator on,hogy beállítom a Batch addon ban a limitet,elindítom,ha ráfrissítek a statra kiküld egy adagot,ha otthagyom akkor áll a küldés…

Bármi ötlet? :frowning:

Sikerült valakinek megoldani a hosszú bejegyzés cím problémát?

#11 #12 ?

'kbkuno' wrote on '2010-02-17:

Jogosultságok a könyvtárokon. Mindenhol legyen 755.

szia, átállítottam, és elméletileg bepróbálkoztam vagy 5 smtp vel, de valamiért test mailt sem akar küldeni. nem ír hibát, nem látok semmit.

'pentaxlabs' wrote on '2010-08-30:

szia, átállítottam, és elméletileg bepróbálkoztam vagy 5 smtp vel, de valamiért test mailt sem akar küldeni. nem ír hibát, nem látok semmit.

Sajnos nekem is ez a gondom.

Valakinél valami ötlet?

'syska' wrote on '2010-11-02:

Sajnos nekem is ez a gondom.

Valakinél valami ötlet?

Megtaláltam a megoldást:

admin/bővítmények/mailpress addons -> Connection_sendmail kikapcsolás, Connection_php_mail bekapcsolás.

Azonban a levelek már kimennek, de még mindig nem tudtam rendesen beállítani. Valaki segítene?

Fizetni is hajlandó vagyok egy jó beállításért és némi segítségért. :)