Magyar 2.7, és némi bejelenteni való :)

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Magyar 2.7, és némi bejelenteni való :slight_smile: című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Magyar 2.7, és némi bejelenteni való :slight_smile:]

picit félek felrakni.
Mi a tapasztalat, mennyire halnak meg a plugin-ek?

Van egy custom field editorom, ami nélkül behalna az oldal és az a tinyMCE - t használja, amit ha jól tudom most lecseréltek a quickpressre.

mi lesz velem? :wink:

Köszönet a munkádért, Zsolt!

Security update? Bármi olyan fontos dolog, amire valóban szükségem van? :wink:

Ennyiért nem írom újra a moddolt részeket.

Nagyon szépen köszönöm, egyik legjobb karácsonyi ajándék amit kaphattam Tőletek (gondolom, hogy nemcsak a magam nevében nyilatkozhatom ezt). Mivel négy új WP-t szeretnék január elejétől indítani, s ezek az újítások nagyon sokat számítanak (amúgy jó nekem az angol is, de ha már elkészült a magyar, minimum, az hogy az általatok elkészítettet részesítem előnyben… Remek az időzítés, köszönöm mindenki munkáját. Sz. K.

Köszönöm a csomagot! :slight_smile:

Hú! Köszönjük szépen :slight_smile:

Nem tudom, hogy most örüljek vagy ne… frissítenem kéne nekem is! Még soha nem csináltam ilyet - kicsit tartok tőle :blush:

Köszönöm a munkátokat! Ment minden szépen a frissítés során. Szép és praktikus az új admin felület!

Köszi a csomagot. Nem mintha nagyon zavarna a magyarítás hiánya, de a félig magyarított olyan rondán nézett ki!

szerintem nyugodta frissíts én is tartottam tőle, de egyszerű!
nekem lazán ment! :slight_smile:
köszönöm nagyon én is!!

Ez igazán jól hangzik. Nem tudom, figyelitek-e a blog.hu-n történteket, de egész széles kör indul neki/vissza, hogy áttelepedjen más szolgáltatókhoz. Én szeptemberben jöttem és nagyon elégedett vagyok.
Erre a blogra most találtam rá, kösz az infokat!

Persze, a wordpress.com-ra gondoltam, nem a motorra, de látom, ott is frissült ez-az :slight_smile:

Először is, messze nem csak az én érdemem.
A fordítás auditálásában csendes társam Farkas Győző állhatatos munkája is is meglátszik, valamint a jelenlegi állapotához a PO fájl rendbeszedésével hozzájárult még Kéménczy Kálmán is.

Nekik ilyen módon is szeretném megköszönni a befektetett idejüket.

A tapasztalatom az az, hogy a legtöbb plugin működik, mivel nem voltak a működésben olyan nagy átalakítások. Az összes általam üzemeltetett blogon minden flottul ment.

Viszont egy dolog a lelketekre kötnék, amire Patai Laci hívta fel a figyelmem. Hogy ha fontos az oldal keresőkben elért helyezése, akkor a hozzászólások lapozhatóságát ildomos kikapcsolni. Miért is?
Mert, tartalom duplikációnak minősülhet.

Helló!

Először is nagy köszönet mindenért! :slight_smile:

Másodszor… Frissítettem egy extra-s tárhelyen a WP-t, és az admin kezdő oldal megjelenik, majd el is tűnik és csak fehérség marad utána, ami töltődik az idők végezetéig.

Mi lehet a gond? Azt sejtem, hogy extra oldalon van a gáz, de nincs rá valami megoldás? Ha jól emlékszem a 2.5-nél ki kellett venni valami kódot wp-admin/index.php-ből.

Köszönettel,
Róbert

Köszönöm szépen a munkátokat! Rendesen lezajlott a frissítés :slight_smile:

Kellemes ünnepeket az egész csapatnak!

Sziasztok!

Üdvözlettel: item
www.citystar.hu Admin

Köszi,
tényleg minden plugin működik.

A fordításért köszönet az alkotóknak.

végre! valahogy a 2.6 magyarítása és az angol 2.7 nagyon össze volt nekem zavarodva, de így már rendbe jött rögtön. (; köszi!

Köszönjük a magyar verziót, tökéletesen települt és működik. Respect a készítőknek!

Úgy vártam erre a stable csomagra, mint valami messiásra, aztán kijött és természetesen PONT akkor nem volt netem :))) Éljen soká a UPC!

robert,
fillérekért lehet már tárhelyet szerezni, fölösleges az extrával kísérletezni. Egyébként elsősorban amerikai szolgáltatókat ajánlanék, mert töredékárakon dolgoznak a magyarokhoz képest. Ha egy kicsit utánanézel havi 2 dodóért már van 1 adatbázissal, (szinte) végtelen tárhellyel és sávszélességgel ajánlat.