Helló!
Köszi a választ. Nekem van saját (fizetős) tárhelyem, rendben is van. Egy ismerősét csináltam. De a fórumban már valaki mutatott egy megoldást, és működik. Legalábbis eddig. 
Robi
Helló!
Köszi a választ. Nekem van saját (fizetős) tárhelyem, rendben is van. Egy ismerősét csináltam. De a fórumban már valaki mutatott egy megoldást, és működik. Legalábbis eddig. 
Robi
Valami nem okés, mert letöltöttem, felmásoltam, oszt a fele angol maradt. ha csak a nyelvi fájlt töltöm le, akkor jó, bár a méretük se egyezik, a különálló nagyobb. Gondolom egy régebbi verziót sikerült a teljes csomagba berakni.
Ugyanezt tapasztaltam. A csomagban levő 249k, a különálló 270k.
A 2.7-es kiadásban átkerült a nyelvi fájl a wp-contentbe, ti pedig a wp-includesben nézitek, mert rámásoltátok a régire 
Nekem a WP2.6 óta a wp-contentben van a nyelvi fájlom, csak magát a 2.7 fordítást töltöttem most le, és másoltam a wp-content/languages mappába: a művelet után az admin felület címkék része a jobb oldalon még mindig angol marad.
Egyébként az új admin felület nagyon nem jön be, és előre rettegek attól, hogy verzióváltás után megint egy új felületet kell majd megszoknom. Kicsit más irányba is mehetne a fejlesztés, pl. egy évek óta beígért alap dolog: automatikus DST
Hopp, most látom:
továbbra is “Érvénytelen kulcs.” szerepel az ELFOGADOTT WordPress API key-nél az “Érvényes kulcs” helyett
igen ám, ott keresi, de ha ott nincs, akkor keresi a régi helyen. így ha vki frissítéskor nem tölti fel a p-contentet (mert minek), akkor így jár.
Nagyon köszi a 2.7 magyart!
Izgi és érdekes az új admin.
KÖSZI!
Tamás
1 hülye kérdés? hogy kell frissíteni 2.6 ról 2.7 re ?
Lementesz adatbázist meg az összes mostani fájlt a tárhelyről majd mindent felmásolsz az új csomagból FTP-n a tárhelyedre és az Admin felületen azonnal bele is futsz a frissítés funkcióba! Semmi mást nem kell csinálni!
Még csak a feltelepítésig jutottam, és a majd rákerülő sablonban kell úgyis babrálnom, de a kezdő oldalon rögtön azt látom “Egy hozzálszólás »” 
Bizonyára akkor ez az első telepítésed hisz kell egy bejegyzés is de egy hozzászólás is ami mindig ott van. 
A helyesírás miatt írtam.
“hozzálszólás” tehát hozzá L …, érted?
Ja!
Bocs nem is vettem észre biztos egy kis baki! 
ty a segítséget.
Én is köszönöm a kitartó munkát, amit a magyar verzió elkészítésébe öltök.
Kellemes ünnepeket, az alkotók végre pihenhetnek.
Köszönöm a magyar fordítást!
Kellemeset és boldogat mindenkinek!
Tamás
Köszönöm a nagyszerű munkát!
Ma történt életem első WP frissítése, baromira féltem tőle, már pár hónapja fel volt írva magamnak, de nem mertem belevágni, de végül is minden simán ment. Sokat keresgéltem kezdők számára is érthető útmutatót, végül is ez bizonyult a legérthetőbbnek (igaz, hogy ez egy régebbi verzióra van, de nagyon jól lehet ez alapján 2.7-re is frissíteni), ajánlom mindenkinek, aki még nem profi WP-s:
http://word-press.hu/2007/01/23/hogyan-frissitsunk-21-re.blog
Nagyon tuti a 2.7 admin felülete 
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
feltettem, oszt full angol lett az egész, pedig ezt töltöttemle:
wordpress-2.7-hu.zip
plusz szeretném támogatni a wordpresst, hova fordulhatokM?
akyyy, a fórumban írd meg a problémád részletesen, wp-config.php -d mellékelésével.
A jelszavad és egyéb személyes adatod pedig szedd ki belőle 
Milyen támogatásra gondoltál, egyébként?