Login problémák

Üdv!

Nagyon új vagyok a fórumon, és a wordpress körében is.

Építgetünk egy oldalt, névszerint http://kanyar.eu , és az utóbbi egy napban valami történt, amire nem tudok rájönni, ezért megosztanám veletek, hátha.

Szóval, a probléma a bejelentkezés körül van. Az oldalon a Super-Slider Login nevezetű modul váltja ki a normál bejelentkezési felületet, ami egy ideig teljesen jól is működött. Jelenleg hiába próbálok meg bármilyen rangú, nevű userrel belépni, nem engedi, egyszerűen visszadob ugyanoda. Ha a wp-login.php-ról szeretnék bejelentkezni, ott sem enged, viszont ha a wp-admin.php ról próbálkozom, az admin userrel, es a sima feliratkozó rangban levő userrel is beenged. Ezután próbáltam a sima userrel a felületről a “tovább a honlapra” gombra kattintva bejutni, de az oldalra éréskor ismételten ki volt léptetve a user. A regisztráció működik, szóval a modul elvileg működik. Az admin felhasználóval az admin felületre be birok lépni, mindent tudok csinálni. Az oldal alatt futó vas saját, a log fileokban nem találtam semmit, az adatbázis is működik. Ha van esetleg valakinek bármilyen ötlete, tanácsa, esetleg észrevétele, kérem ne habozzon. Üdv

a plugin nélkül működik?

'hgrg' wrote on '2010-02-05:

Ne érezd kényszernek, hogy az előtted lévőt idézzed! Felesleges!

A fura az, hogy a plugint letöröltem, probalok belépni a wp-login.phpn keresztül, és belép, viszont ha tovább megyek a honlapra, és megpróbálok hozzászólni egy posthoz, akkor ugyenugy kéri a nevemet, mindent, szóval ott már nem vagyok beléptetve. Nem értem én ezt. Külsőleg a folyamat nem vét hibát, apache oldalról is minden jó. Regisztráció megy, db-be és motorba is bekerül az uj user, egyszerűen csak a belépés, és kimondottan az oldalra belépés nem működik.

De szeirntem próbáld ki, akkor éűtod. Most bekapcsolok egy másik login modult, vagyis megpróbálok.

Egyébként némi technikai adat jól jött volna, mint WP verzió, szerver, php verzió stb stb.

Mert így olyan Benedek Elek szerű a dolog.

'DjZoNe' wrote on '2010-02-05:

WP verzio: 2.9.1

Szerver verzió: 5.0.51a-24+lenny2

serveren debian fut, apache2-vel, aminek a logjaiban semmifajta hibajelenség nincs. Szóval a problémát a Wordpress okozza, csak nem tudom hol, hogyan. Üdv

PHP verzió?

(Mert hogy mostanában én azzal szopok, hogy a tárhely szolgáltatók átálltak PHP 5.3-ra és bár a wordpress működik vannak pluginek amik elhasalnak rajta)

'DjZoNe' wrote on '2010-02-05:

5.0.51

Írtam. Az a PHP verziószáma.

Bizonyára bővítményakadás lehet a dologban; kapcsold ki az összes bővítményt - próbálkozzál, majd kapcsolj vissza egyet - oldalfrissítés a böngészőben - próba. Előbb utóbb meg lesz a tettes.

És egy másik megjegyzés: Nem elegáns, hogy az Elegantthemes ColdStone nevű sablonjának láblécében a webdesignerként töröled őket… :frowning:

Egyedül egy domain migráció történt az utóbbi időben, azon kívül pedig kipróbáltam a WP-Super-Cache plugint. Ezen a két dolgon kívül semmit sem csináltam. Ezek előtt még működött a sidebar, be lehetett lépni, megjelenitett mindent, amit kellett. Azóta a WP-SuperCache-t letöröltem, a migráció pedig befejeződött, a rekordok mindenhol frissítve lettek az új domain-re. Most letöröltem a super-slidert, letöltöttem ujra, feltettem, bekapcsoltam, a hibajelenség ismételten fennáll. Csak olyan pluginek vannak már fent, amik eddig is ott voltak, tudott velük működni szimultán. Talán még annyi változás történt, hogy frissitettem 2.9.1- re. Üdv

'Ranyak' wrote on '2010-02-05:

Talán még annyi változás történt, hogy frissitettem 2.9.1- re. Üdv

Ez éppen elég, hogy egy plugin már ne is működjön helyesen...

Azért irtam a motor-frissitest a legvégére, mert azt már azután csináltam, miután nem működött, mondom hátha valamelyik alap funkcióval akadt össze, és segít rajta a frissítés. De sajnos nem. Szóval a hibát továbbra se tudom hogy mi okozta/okozza, mert amíg nem találok megfelelő helyettesítő modult, addig próbálkozom. Van itt esetleg valaki aki jelenleg is alkalmazza a szóban forgó Super-Slider Login nevű plugint? Üdv

'Ranyak' wrote on '2010-02-05:

5.0.51

Írtam. Az a PHP verziószáma.

Ez MYSQL verzió.

Itt leírtam honnét tudhatod meg:

http://forum.word-press.hu/topic/3122-mukodo-kepatmeretezo-plugint-keresek/page__view__findpost__p__26488

http://kanyar.eu/phpinfo.php

Üdv.

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a legújabb WP-t a tárhelyemre, amin már van egy másik wp is…

Na most a telepítés tökéletes meg minden működik, viszont van egy olyan szinten idegesítő dolog, hogy már kezd teljesen megőrjíteni…

Egyszerűen folyamatosan kiéptet!! Nem tudok a menüpontok között úgy váltani, hogy ne lépjen ki, nem tudok bejegyzést posztolni, mert amint ellépek egy bizonyos oldalról rögtön kiléptet!

Remélem valaki tud segítséggel szolgálni, mert baromi ideges vagyok már miatta…

Köszönöm előre is!

Na… az eddig működő WP-m sem lép be, és hogy tetézzem arra gondoltam, hogy frissítem a legújabb verzióra… csakhogy azt sem tudom, mert folyamatosan kilép… MEGÖRÜLÖK!!! Soha eddig nem jelenkezett ez a probléma… :S

Nem akadhat össze 1-2 pluginod???

Az mit jelent, hogy összeakad? :slight_smile:

Két külön mappában vannak, két külön mysql-el, az egyikben egyáltalán semmi plugin nincsEN! Nem értem…

Mit kell ahhoz beállítani, hogy normálisan menjen egy tárhelyen esetleg több WP-is? mert nálam mindig gondok vannak, és nem ingyenes tárhelyet használok

*tanácstalanság :frowning:

Lehetséges, hogy valamelyik fájl sérült. Töltsd le a legfrisseb WordPress-t a http://hu.wordpress.org oldalról, és a kibontás után FTP-klienssel töltsd fel a tárhelyre, felülírva a jelenlegi fájlodat.

Célszerű könyvtáranként végezni a feltöltést, azért, hogyha elakadsz, akkor nem kell elölről kezdened.

'Mebarak' wrote on '2010-02-11:

Az mit jelent, hogy összeakad? :)

Nem igazán tudom ezt szakszerűen megmagyarázni, (vannak erre okosabbak) csak olyan konyha nyelven. Van 2 pluginod, ami külön-külön bekapcsolva szépen dolgozik a WP-vel. De ha egyszerre vannak bekapcsolva (és valamiért nem kompatibilisak egymással), akkor a WP-d úgy tesz, mintha megőrült volna, kiir minden hüleséget, rendellenesen működik vagy épp elfelejti, hogy neki működni kellene. Aztán, ha kikapcsolod a plugint, megint tudja a dolgát.

Amúgy nagyon jó türelemjáték a plugin összeakadás, mert ha pl. van fenn kb. 20 jól működő pluginod, és felteszel egy 21.-et és azt látod, hogy a WP hirtelen megőrült, akkor egyesével kapcsolgathatod ki és be a régi pluginokat, hogy az új vajon melyikkel nem fér össze. Garantáltan "szórakoztató" türelemjáték és erősen gazdagitja az ember káromkodási repertoárját. Valamint a beszerzett ősz hajszálak miatt esetleg még a fodrász is jól járhat egy hajfestéssel ;) :D