Login problémák

varnyu: Köszi szépen, mostmár értem :slight_smile: Csak az a baj, hogy a másik WP-ben nincs egyetlen egy plugin sem ammi összeakadhatna. Letöröltem az egyiket és most megy a másik, de a probléma nincs megoldva. Legújabb WPvel megy mind a kettő…

Győző: Köszönöm neked is a tippet, de a probléma fenáll. Nem tudok normálisan működtetni a tárhelyemen (nem ingyenes) két WP-t…

A megoldás egy talány…

Hmmm… biztos lesz itt majd használhatóbb ötlet is. De mi lenne, ha megkérdeznéd a tárhelyszolgáltatód illetékesét? Hátha neki is lesz ötlete … főleg, hogy fizetsz érte!!! Én is fizetős táron vagyok, 2 WP megy egymás mellet. A páromnak meg néha 6-7 is.

Melyik tárhelyszolg???

Intrex :blush:

[off]jó drágán adják a domain neveket … az én com-om 2400 pénz volt, ott meg 4000 …[/off]

Hogy tetted fel a WP-ket? Bennről vagy kinnről ftp-vel?

Ftp-vel töltök mindent!

Ma d.e újra megcsináltam, letöröltem, új Mysql, nincs plugin telepítve, tök szűz wp… és továbbra is u.az a probléma… Belépek, amég nem megyek másik menübe vagy nem akarok posztolni olyan,mintha tökéletes lenne, aztán ha kattintok már léptet is kifelé…

Nem lehet azért van ez mert nincsenek megadva a wp-configban a Bejelentkezést tikosító kulcsok? Csak egy ötlet, hátha… Más böngészővel probáltad már? Törölted a sütiket?