Letöltöttem egy témát, és nem tudom használni!!! Hogyan kell?

Sziasztok!!! Már kb egy éve bloggerkedem, és rengeteget téma volt már a blogomon, de mégis valami újra vágyom!! Le is töltöttem a pixelt, candy randy-t, és nem tudom, hogy mit kezdjek velük!!! Hogyan tudom használni a témákat? Légyszíves valaki segítsen!!!

Sablont telepíteni? Admin > Megjelenés > Új sablon hozzáadása

SztííScene: irod, hogy rengeteg téma volt már a blogodon. Azokat hogy telepitetted fel? :o

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!!! Azok amik a témák közt találhatóak:D Azokat onnan tettem be:D Hitetlen hálám!!!

varnyu szerintem lehet a téma keresővel rakta fel az eddigi témáit vagy feltöltötte de ez csak egy tipp.a pixel meg nem rossz téma csak kicsit szokni kell az elrendezését. :slight_smile:

Sziasztok!Lenne egy problémám sablonnal kapcsolatosan. Kiválasztottam magamnak egy sablont, ami működik is, csak az eredeti sablonon van egy képgaléria amit nem tudom berakni.Ez ügyben szeretnék segítséget kérni.

Az eredeti sablon elérhető itt: http://wpjunction.com/

Sablon neve: AnistaA segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.Cary

Anista.zip fájl kicsomagolva, van benne három mappa:

Anista mappa (ezt töltsd fel FTP-vel a sablonok közé, majd aktiváld)

plugin mappa (az ebben található két plugint a pluginok közé tedd fel, majd aktiváld őket)

readme mappa pedig olvasd el információk…, de a kezdők részére még három képet is tettek bele.

A három kép:

1: http://img200.imageshack.us/img200/2416/82442935.jpg // aktiváld a sablont

2: http://img200.imageshack.us/img200/7484/96657336.jpg // állítsd be a kiemelt kategóriát és a postok számát…

3: http://img46.imageshack.us/img46/8522/45855185.jpg // a lényeg itt van. Bejegyzés szerkesztésben (cikk szerkesztésben) saját egyedi mezőt kell hozzáadnod, ahol a Név: thumbnail Érték: pedig a kép fájl elérési útja.Kipróbáltam, szépen működik, de hogy ne legyen minden tökéletes, szóval az Élőláb (footer.php) csúnyán le van kódolva. Tanácsom az, hogy ne használd ezt a sablont, mert a Google lebüntetheti a lapod azokért a lap alján található linkekért.Vagy megkéred hgrg fórumtársunkat, hogy segítsen kikódolnivagy elvégzed ezt a fapados módosítást, de ekkor nem fog automatikusan működni a weblapod alján a “Recent Entries” + “Popular Posts” + “Recent Comments” doboz.Admin > Megjelenés > Szerkesztő > Élőláb (footer.php)

Amit ott látsz kitörlöd, és helyébe beteszed ezt:

Code:Recent EntriesPopular Posts

Recent Comments

Copyright © 2010

Egyébiránt a wpjunction[pont]com oldal nem lehet valami biztonságos, mert feltörték a hackerek..., a harmadik oldalt a NatMag Theme sablon demójára klikkelve látni, hogy feltörték...

Blackbird-nek…Pontosan úgy, ahogy mondod:D

Áhh, most volt egy kis időm, és próbáltam, ahogy hitetlen írta, de nem akar sikerülni… Valaki szájbarágósabban leírná?:smiley: Előre is köszönöm!!!

Bejegyzés szerkesztése (cikk megnyitása szerkesztésre)

Ahol a cikket szoktad írni, az alatt van egy olyan rész, hogy Saját mezők

Új saját mező hozzáadása

Ahová a Név -hez beírod: thumbnail

Érték: pedig a kép fájl elérési útja.

Majd saját mező hozzáadása hozzáadás gombot megnyomod - majd cikk mentése.Erről látható itt egy kép: http://img46.imageshack.us/img46/8522/45855185.jpgMelyik résznél akadsz el?

Hát én eddig kerestem a megjelenést, mert elvileg ott kell feltölteni zip fájlba, mint ahogy Te is leírtad…Akkor mégsem ott kell? Mert a megjelenést nagyon nemtaláltam:D Régen megvolt, de ahol eddig kerestem, ott nincs meg?:o!!

SztííScene: bal oldalon vannak linkek egymás alatt. Ott van a Hozzászólások alatt. Megjelenés -> Uj hozzáadása (fenn van) - katt rá -> van egy olyan link, hogy Feltöltés. Na ott lehet zipben betallózni a gépedből.

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő és gyors segítséget hitetlen.

Kicsit összekeveredett a fejemben Caryosan és SztííScene…, de már helyrerázódott a dolog :smiley:

Nemrég kaptam egy olyan választ üzenetben, hogy míg wordpress blogom van, addig nem tudok saját témát feltölteni… A lényeg, hogy köszönöm mindenkinek, hogy vette a fáradtságot, és szánt rám egy kis időt!!! Főleg varnyú, és hitetlen… Köszönöm mindenkinek!! Ha mégis lenne megoldás, hogy wordpress blogomra tudjak feltölteni témát, akkor kérnélek titeket, hogy írjátok le, hogy hogyan!!!

sajna oda sehogy :frowning: a http://wordpress.com -on csak a “beépitett” témák közül lehet válogatni

biztos nem voltam priviben egyértelmű. nem attól függ a saját téma használata, hogy a blogod wordress alapú. hanem a Te esetedben attól, hogy a wordpress.com-on vagy regisztrálva. ha keresel egy saját tárhelyet (nem olyat, ahol már csak regisztrálni kell egy WP blogot, hanem fel is kell telepiteni!!), akkor oda természetesen olyan témát tölthetsz majd fel, amit csak szeretnél :slight_smile:/nem tudtam szerkeszteni/

Sziasztok! Már láttam, hogy megkérdezték, de a válaszokból továbbra sem egyértelmű és egyszerü az a probléma, hogy mi a teendő, ha a szerkesztőben a következő üzenet nem engedi a mentést: " Változások mentése előtt a fájlnak írhatónak kell lennie. "! Valaki segítsen, írja le pontosan! Köszönöm!

Köszönöm a segítségeteket Varnyú és hitetlen, örülök, hogy mostmár tudom, hogy hogyan lehet ezt megoldani:D Bár ez nálam nem lehetséges, de már nem fogok vele éjjel-nappal foglalkozni :smiley:

Üdv:SztííScene

szivesen :slight_smile: amit Te szerettél volna, azt csak saját tárhelyen lehet megoldani :slight_smile: