Lehetetlen belépés

Kedves Szerkesztők,Régebben regisztráltam egy WP-s blogot, de akkor töröltem is és azt hittem, tényleg ki lett törölve. Viszont most újra létre akartam hozni ugyan azon a néven a blogot, de nem engedte, mert “a név foglalt”. Gondoltam, akkor belépek az adminfelületre. Elfelejtettem a jelszót, úgyhogy kértem egy jelszóemlékeztető e-mailt, de közben rájöttem, hogy a blog regisztrációjakor megadott e-mail címem már megszűnt, úgyhogy nem tudom megnézni az újonnan elküldött jelszót. Mit lehet ilyenkor csinálni, hogy be tudjak lépni a blogra? Ha lehet, akkor nem itt adnám meg a szövegben szereplő e-mail címet és blogcímet, hanem e-mailben.Üdvözlettel,

Dávid

Hol regisztráltad a WP-s blogot?

A Wordpress.com-on. Nem találtam ott elérhetőséget, úgyhogy gondoltam itt hátha tudtok segíteni.


'Dávid' wrote on '2009-12-06:
A Wordpress.com-on. Nem találtam ott elérhetőséget, úgyhogy gondoltam itt hátha tudtok segíteni.
Nagy nehezen mégiscsak találtam elérhetőséget.

furi lett volna, ha pont ott nincs :smiley:

Na, sikerült, szóltam a supportnak e-mailben és átírták az e-mail címet, plusz még a korábbi blogcímet is visszaállították.

Sziasztok!


Egy kis segítségre lenne szükségem!

Eléggé kezdő vagyok a wordpress weboldal szerkesztésében és lehet, hogy elkövettem egy nagy hibát. Kaptam egy weboldalt felhasználó névvel és jelszóval. Minden tökéletesen működött, elkezdtem szerkesztgetni az oldalt és szerettem volna megváltoztatni a weboldal webcímét. Mikor átírtam egy másikra onnantól kezdve nem engedett belépni, folyamatosan azt írja ki, hogy a weboldal nem található!


Kérlek segítsetek!
Köszönöm: Zs

Szia!De miért írtad át?Phpmyadmin-ban bemész az adatbázisba (amit az oldalad használ), megkeresed az adatbázison belül a wp_options táblát, (lehet nem wp_optinons, hanem a wp helyett más van megadva, a vége ez: …options ) és ott átírod a home meg a siteurl -eket (options_name oszlopban) arra az url-re, amik voltak.

phpmyadmin-ban lehet lapozni! Ha nem találnád a home -t , mert alapból lehet csak 30 sort listáz a a táblából.Után minden jó lesz!Nézd, találtam egy videót erről: __https://www.youtube.com/watch?v=sSAxV1vXftMValahol a 2:40 után láthatod ahogy mutogatja, hol kell, mit kell és hogyan kell.

Köszönöm a segítséget!A kérdésedre a válasz pedig az, hogy azért írtam át, mert a tulajdonos egy kutyakozmetikus és most pedig kutyaiskolát szeretne így gondoltam ha rákeresnek az emberek arra h xy kutyaiskola akkor nem fogják tudni értelmezni, hogy miért van egy iskola egy kutyakozmetika webcímén. :slight_smile:

Sziasztok! Egy nagy kérésem volna (vagy tán kettő :). Illetve hát kérdés is egyben:

  1. Többszöri próbálkozásra sem engedett be a wphu.org. Most, hogy benn vagyok, csak azért van, mert nem szokásom feladni :slight_smile: Végül a nevemmel tudtam belépni. Fura, mert a megadásnál e-mailt is említ a rendszer.
  2. Nem tudok írni a fórumba. Ha még is érzékeli, akkor meg kiírja, hogy duplikációs hiba. De ha meg rákeresek. Nem találom sehol a beírásomat. Megőrülök. Mit csinálhatok rosszul??? Van egy sablonos problémám és jó lenne megosztani, hátha tud benne valaki segíteni.

Köszi előre is :slight_smile:
zenoe

Jéééé ez elsőre bent van. Ide kéne írnom a sablonos gondomat is??? :slight_smile:

@zenone: Elnézést, az új év, új szeleket hoz. A fórum rendszer ki lett cserélve, 1-2 napja a profil rendszer lett átalakítva, így előfordulhatnak gubancok. :slight_smile: A kapcsolat (legfelső sötét hátteres menü) jelezd kérlek ha továbbra is hibákkal szembesülsz, mert még fogunk csiszolgatni a rendszeren. :slight_smile:

 

u.i. A sablonos gondod ne ide írd. :wink:

Kedves Tamás! Köszönöm a választ. Közben meg is oldódott a belépési gondom. Valószínűleg az általad említett átállás lehetett a hiba oka. Szép napot kívánok :slight_smile:

Sziasztok!

Kezdő vagyok és segítséget szeretnék kérni az alábbiakban.

Van egy oldalam, kovacsoltvasbutor.hu , feltettem a wp-ta serverre, meg is jelent az oldal, de a wp-re nem tudok belépni. Nem ismeri fel az adataimat. Hibaüzenetként a cookies blokkolva… adja mindig.

Tehát az első belépéem sem sikerült.Én is próbáltam több böngészőből, de nem tudok belépni.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Zoli

A fenti url domain hibásan van beállítva. Jelezd ezt a domain regisztrátoránál.

A következő lépést csak ezután tudjuk megoldani. :slight_smile:

Megkérdeztem a domainregisztrátort és náluk úgy gondolják, minden rendben.

Kellene a pontos diagnózis részetekről.

Elolvasva az előző levelemet, a névből kimaradt az “s” betű, remélem nem ez zavart meg…

További segítségeteket várom és köszönöm.

Az oldal üres fehér lapot mutat, valami gond lehetett a telepítésnél vagy a tárhelyszolgáltatónál.

u.i. Az nem hátrány, ha helyesen tudjuk a domain-ünk. :slight_smile:

Újratelepítettem a wp-t a serverre. A phpmy adminban a jelszó teljesen más lett, mint a wp telepítésében megadott… Ugyanaz a hibaüzenet jelent meg , mint előtte. A domain regisztrátor azt mondja, másik 3000 oldal működik hasonló beállítással… Ezek után tanácstalan vagyok. Mit tehetek?

 

A phpmyadminban titkosítva látod a jelszót, így biztosan nem fogod pont ugyan azt látni.

Most már bejön az oldal, ez már is jobb!

Kérj jelszóemlékeztetőt! Majd változtasd meg. :slight_smile:

 

A hiba az volt, hogy a wp.config-sample fájlból rossz szerkeztővel generáltam a config.php fájlt.

A wordpad++ használtam és így töltöttem fel a serverre.

Köszönöm a segítséget.