3000 bejegyzés mellett 27ezer hozzászólással, 2000 regisztrált taggal is száguld a WP. Saját tapasztalat.
Én nem kísérleteznék tovább, és ezek után nem a WP-ben keresném a hibát, hanem elköltöznék. Ha azután sem jó, na, akkor jöhetne a fizetett php programozó.
Gyere, költözz ide: hostgator.com
Segítünk.
szerintem a szolgáltatónak semmi köze ehhez - amikor egy évig minden jól ment.
de azért köszi!
nem a szolgival van a baj, hanem a WP alapvetően gány options kezelésével. pl pluginok eltávolítás után ott maradó szemetei stb. sok év alatt eléggé meghízlalnak dolgokat…
lehetőségek>
export-import,
plugin telepítés mindig egy ß hoston és ide csak a már éleseket rakod fel, > adatbázis szemetelést minimálisra,
port revisionok kikapcsolás, server szintű cache /OPCODE ok pl phpaccelerator&Xcache stb/, db cache ~ memcache <ha van fölös memóriád… /nem sűrű eset egy WPnél:P/…
olvass,próbálgass stb de sose élesben!
Na, ugye mondtam én kbkuno, hogy php-hez értő kolléga kell neked. hgrg keni vágja az ilyet.
Kedves Hitetlen,
nekem ennyi információ és tipp/ötlet pont elég volt.
hgrg, köszönöm!
szerintem az import/export, adatbázis gyalulás meg fogja oldani.
Ha sikerült, majd beszámolok.
Mega lol.
Fogtam, letöröltem minden táblát mind a 4 adatbázisban, biztos ami biztos.
Újraraktam a wordpresst a fő oldalon.
Visszaimportáltam a bejegyzéseket, hozzászólásokat, oldalakat mindennemű plugin nélkül.
Most jelenleg 3000 rekord van az adatbázisban.
És most éppen 16 long query és 12e full join fut a szerveren. Ez nem lehet.
Ãrtam a szolgáltatónak, hogy ha nem oldják meg, akkor elhúztam máshová.
(tárhely.eu)
ja, a másik tárhelyem ugyanitt meg k*** lassú, már egy éve, azt sem voltak képesek megoldani, “szerencsére” azt nem használom. De azt is viszem el.
Argh.
B
szabad megérdeklődnöm hogy hova?
Még nem tudom.
A lényeg a stabilitás, ne legyenek problémái a havi 50e látogatónak.
Gyere, költözz ide: hostgator.com
Nekem magyar kéne...
akkor nézd meg a mediacentert vagy maxer.hu-t. Mondjuk nekem van olyan tapasztalatom, hogy a maxer lelő oldalt, ha sokan vannak rajta…
Több éve használom a mediacentert, de eddig semmi problémám nem volt vele, kivéve, hogy utalni kell minden szeptemberben :).
Köszi mindenkinek!
Efrud: “sokan vannak rajta” - a sok mit jelent?
(e-mail megkaptad???)
Köszi mindenkinek, átmentem a maxer-hez.
Egyenlőre jónak tűnik, support okés.
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok de eléggé csalódott vagyok a wordpressbe.
Az oldalam állandóan úgy leterheli a szervert, hogy az végképp leáll. Nem csak a msql hanem az egész szerver.
A 3. helyre költöztem és ahol most vagyok egy teljesen üres szerver és mégsem bírja.
Nem tudom mi lehet kérlek segítsetek.
az oldal: valovilag2010.info/
köszönöm
…akkor biza vagy te rontottál el valamit, és úgy raktad össze a sablonod, hogy nyomatja a felesleges lekérdezéseket, vagy eddig csak sz*r szolgáltatóknál próbálkoztál…
most épp az intrexnél vagyok egy üres új szerverükön és kilőtte megint. mi nyomathatja a sablonban a lekérdezéseket?
már újraraktam más más sablonnal de ugyan az.
Ãltalában hibás bővítmény okoz ilyen meglepetést, illetve a használt sablonban lévő hibás kódok - ahogyan mondta is Manó, csak kérdez, csak kérdez…
Telepíts fel egy 3.0.3-at az alapsablonnal, és az Akismet kivételével kapcsolj ki minden bővítményt. Akkor nézzétek meg a terhelést, majd bővítményeket egyesével bekapcs, és nézni, hogy mikor fekszik meg.
Köszönöm.
A régi adatbázist csatoljam? Arra gondoltam, hogy ott lehet a hiba.
Ha minden igaz az External Videos plugin fektette ki a szervert. tudnátok hasonló működésü plugint ajánlani?
Közbe regeltem a hostgadatorra és avval az a bajom, hogy nem enged fel ftp re, talán élni kell a domainnak, addig nem lehet?
köszönöm előre is.
Kb. ez is megfelelhet: http://wordpress.org/extend/plugins/vipers-video-quicktags/
Amennyiben nem, akkor a keresők használata díjmentes…
A Hostgatoron, a cPanelen nézz körül figyelmesen - ott vannak az FTP beállítási adatok, oktató anyagok (videók is), és a végső megfeszülés elkerülésére az ügyfélszolgálat online chat-csatornája is.
Kellemes Karácsonyi Ünnepet kíván a WordPress Magyarország Csapata!