Sok helyen olvasom mostanában azt a kérdést, merre érdemes külföldi domaint regisztrálni. Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat ezen a téren (is).
Rengeteg szolgáltatónál regisztráltam már az elmúlt évek alatt, viszont az eddigi No.1 a name.com.
Ãrak:
BIZ 8.99$
COM 8.99 kb. 1665 FT
INFO 3.99
NET 8.99
ORG 7.49
US 5.99
Folyamatosan adnak ki 0.5-1-1.5 dolláros kuponokat, amit regisztráció közben meg kell adni.
Az aktuális kuponokat itt írom: http://mikro.hoppare.com/cimke/name-com
Pár tulajdonság: olcsó ár, segítőkész, gyors ügyfélszolgálat és kitűnő szolgáltatások. INGYEN PRIVÃT REG! ( ami más cégnél 5-10 dollár / domain / év)
Fizetés: Credit Card, PayPal
Annó húzódoztam tőle, mert Godaddy párti voltam.
Két dolog győzött meg, itt nincs folyamatos kapcsolódó szolgáltatás tukmálás, mint odaát, másrészt a már említett privát reg.
Bár a name.com adminján van még mit javítani, de a szolgáltatásuk teljesen korrekt
Nagyon mókás figurák, épp a Celeb (szegedieknek Cölö nevű rendszergazdával levelezek. :lol:
Minek levelezel te rendszergazdával?
Egyébként meg Cöleb, mert csak az elsőt szokták “őzni”
Beújítottak hosting szolgáltatást is nemrég és eléggé meggyőzőeket írtak róla, aztán kipróbálom éppen. Volt valami php-s limit gond, épp kértem, hogy állítsák nagyobbra. Persze elnézést kértek, hogy nekem nagyobbra van szükségem és megoldották a gondot Ezt szeretem az amcsi cégekben, mindenre van megoldás!
charlie, azért lett törölve a hozzászólásod, mert inkább külföldre adom a pénzem,
mint a gattyán gyurinak.
De, ha már magyar cég, akkor 3in1.hu, messze a legnormálisabb, akikkel eddig dolgoztam.
Imádom a name.com -ot :lol: Anno, nekem is Laci mutatta, de mára már képtelen lennék nélküle élni - Én 2 hónapja ajánlottam egy cégnek, azóta már túl vannak a 100 domain regen
Még pár napig van .hu végződésem, azután már mindenem külföldi lesz (tárhely, domain - és a hozzájuk kapcsolódó szogáltató székhelye)
2 magyar domain végződésből most 1 átrakva nemzetközi domain alá :)
usernevem.hu honlapomról volt szó. Agyő magyar domain.
De még 1 magyar domain végződés hátravan. ;)
A magyarorszag.hu?
Valakinek lenne ötlete vagy épp tanácsot tudna adni, hogy egy hazai .hu-s címet miként tudok regisztráltatni a Name.com-on? A lehetőségek között természetesen nem található meg a .hu ezért is a kérdésem lényege inkább az lenne, hogy melyik hazai szolgáltató lenne a legjobb akinél a regisztrációt kérhetném és utána akár át is rakhatnám úgy ahogy van a címet a Name.com-ra.
Valaki már próbált hasonlót vagy épp ha .hu-s címről van szó inkább egy hazai szolgáltatót lenne jobb igénybe venni? Persze aki engedi, hogy ilyen olyan névszervereket és egyebeket be lehessen állítani. Köszönöm előre is!
Én szerintem a legegyszerűbb ha megkeresel egy magyar domain regisztrátort és megkérded tőlük, hogy mondjuk mit tudnának tenni. Utána pedig a name.com-ot hogy ez és ez a helyzet. Azért mondom ezt, mert én személy szerint nem csináltam még ilyet, meg nem is halottam senkiről aki ilyennel próbálkozott volna. Aztán lehet, hogy csak én vagyok szűk látókörű. Egyébként ha megkérdezhetem, mi belőle a “hasznod”, ha ez a folyamat összejön?
Nem lehet átrakni .hu-t különben minden .hu-s domainem is ott lenne…
Nekem amim volt .hu domain, jeleztem a hazai szolgáltatók felé, hogy x.y Hostgator IP-címre irányítsák át, majd ott pedig én tovább irányítottam 301 átirányítással megfelelő .com végződésre, ami .com végződést persze a name.comon én kezelem.
A mai napig így csinálom. A megrendelőnek van .hu végződés, azt máris meggyőzöm arról, hogy irányítsuk át az azonos nevű .com változatra. Ha nem, nem is dolgozok együtt a megrendelővel. 10-ből 9 belegyezik (hiszen a .hu domain nevet nem veszíti el, mert ettől még ugyanúgy elérhető a böngészőben, csak ugye 1 pillanat alatt a .com végződésre ugrik át)
Magyar végződés csak erre jó: átirányításra. Már ha az ügyfélnek mindenképp szüksége van .hu végződésre.
Köszönöm a segítségeteket! Netán Ajánlani tudna valaki egy olyan hazai szolgáltatót akivel át lehet irányíttatni és rugalmasan meg lehet oldani a .hu-s domaint a Hostgator-ra?
csak a dns-t kell beallitattni, ezt barmelyik hazai regisztrator megteszi
@PTS: a Dns beállításokért vagy normális admin felületen te felelsz, vagy a domain szolgáltatódnak írj, hogy a nameservereket a hostgatoros ns-ekre irányítsák már át neked… mindegyik megcsinálja Hisz ez a feladatuk
Rendben! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ma este 8kor a name.com-on 1$-ba kerül majd a .com, ha regisztrálsz egy .net domain-t. figyelem, csak 1 órán át él ez az akció.
yesss!!!