Ijj ez jókor jött nagyon. Köszi Laci!
Name.com - November - Promo Code:
$8.25 COM Registration EINSTEIN
$7.10 NET Registration TESLA
$8.19 COM/NET Renewal CURIE
Godaddy:
SAVE 30% on any available .COM, .NET or .BIZ!*
November 29, 2009 éjjelig
code gdr1134z
Sziasztok!
Szeretnék én is egy domaint regisztráltatni a name.com-on. Igazából afelől érdeklődnék, hogy Ti melyik fizetési módot ajánlanátok/preferáljátok? Eddig csak néhány alkalommal vásároltam a neten (egy angol webshop-ból), és akkor mindig dombornyomott bankkártyát használtam. Ez most is biztonságos, vagy inkább kezdjek el ismerkedni ezzel a PayPal dologgal?
A másik amit még szeretnék kérdezni, hogy .info domain esetében is van ilyen kéthetes várólista? Eddig csak .hu címeim voltak és azoknál, ha nem prioritásosak, mindig várni kellett (plusz ha DNS szerver címet módosítok, az még 1-2 nap).
nem. ez magyar specifikum…
szóval ha külföldi domaint regelsz semmi ilyesmi nincs… ns server frissülésre kell várj csak és már hasít is kb 3-4 órán belül…
Olajuwon!
Ha viszonylag rendszeresen szeretnél vásárolni (vagy akár eladni) az interneten, akkor a PayPal-t ajánlanám. A PayPal igazán biztonságos, nem szükséges hozzá hitelkártya, de, ha akarsz, akkor azt is köthetsz hozzá, de a hitelkártya adatait csak egyszer adod meg, és csak a PayPal-nek, nem pedig 15 ismeretlen, félig ismeretlen kereskedőnek - valljuk be őszintén, néha zabszemmel a sejhajunkban…
A PayPal további biztonsági láncszem a hitelkártya-kezelésben, és a normális külföldi forgalmazók nagy része használja is.
Az eladásaidhoz is felhasználhatod a rendszert. A kezelési díjat meg szinte észre sem venni - nem magyar lehúzós banki díjak… 
Én most regisztráltam egy .com-os domaint a megacp-nél, meg tárhelyet is.
A tárhelyet szinte azonnal tudtam használni (max.fél óra), a domainra várni kellett egy napot. 
U.i.: az előzőknél( .info+tárhely) hasonlóképpen jártam. 
Köszönöm szépen a válaszokat!
A másik amit még szeretnék kérdezni, hogy .info domain esetében is van ilyen kéthetes várólista?
Nekem az info domainnal nem volt semmilyen várólista. Bár nekem magyar tárhelyen van. Biztos azért.
Csak a .hu-s doménnél van várólista. Azért váratják mert bénák. 
Na, ez az amit senkinek nem ajánlok: active-domain.com
Háromhavonta egyszer nem elérhető… (jelent pillanatban sem) az összes ott kezelt domain nem jön be
csak pár százezer domaint kezelnek, alig szívatják végig a világot 
Sajna én ~ 10 domain ott kezelek…, csak tudnám hogy átvinni a name.com oldalra… átvinném rögtön.
Hol és mikor szokták ezeket a kuponkódokat közzétenni? Mert én nem kapok ezzel kapcsolatos hírlevelet a name.com-tól.
Ha egyszerre mondjuk több domaint veszünk, akkor is csak 1$ kedvezményt kapunk, vagy mindegyik domain árából levonódik ez az összeg?
Ãltalában minden domain árát csökkentett áron kapod meg (de nem mindig, pl. amikor volt 1 dolláért com regisztráció, akkor az csak 1 domain névre vonatkozott, de pl. az ilyesmi akciók: $8.25 COM Registration = minden domainra vonatkoznak, 1 megkötéssel: egy hónapban csak egyszer veheted igénybe. Tehát holnap, jövő héten már nem. Ezért érdemes összegyűjteni több domaint ilyen akciós vásárlásra, és egyben megvenni. Ez esetben ha a promo kódot elfogadja, akkor minden domaint olcsóbban kapod meg)
name.com hírlevél után nézz szét az account-odban, mert bizonyára van erre valamilyen beállítási lehetőség.
Ãltalában van mindig name.com promo kód erre: http://crackzsl.blogspot.com/search/label/Promo%20Codes (fel kell az RSS-re iratkozni, és kész az értesítő)
De ez talán jobb: http://www.retailmenot.com/
Például: http://www.retailmenot.com/view/name.com

Segítsetek kérlek.
Vettem domain nevet most name.com on de egy-két dolgot nem ismerek.
locked lakatocska mire jó? Illetve automatik billing? Nema server beállítást fogom használni van köze hozzá?
Lakat a domain név költözéshez kell. (amit kitakartál Auth Code mellé a lakatot is fel kell oldani, domain név átköltöztetéséhez)
automatic billing = automatikusan megújítja a domain lejárat idejét, majd ha eljön az ideje (a megadott kártyaadatokról emeli le az összeget)
Aham értem már akkor ez végül is jó ez így.
Nagyon szépen köszönöm.
alapból kiesett a kosárból…, ezek után ki tudja, etikailag mi más kifogásolhatót tesznek még?