A Buddypress és valami jó sablon szerintetek jó választás egy közösségi oldalhoz?
Készíts inkább egy buddypress child themet saját designnal.
Szervusz!
WordPress Hálózat + BuddyPress + bbPress + Egy szép sablon + kisebb módosítgatás és van egy jó közösségi “portálod”!
Háát izé… ez egy kicsit bonyolultabb mint a sima WP… szerinted mennyi idő alatt van egy ilyen meg?
A sablonig max. 10 perc 
Nah nem rosz 
Még beállítások és hagy szoljon!
Linkeket beállítottad adminban?
Lehet sablonba is nyúlni kell linkek végett.
Kérlek vedd figyelembe a Fórum Szabályait! Ne idézd az előtted szólót!
Ez egy jó tanács!
(kiszedtem az idézést, mert, bár engem nem zavar, de van aki egyből felnégyel érte :D)
És most jön a pepecselés, magyarítsuk szépen 
Bocsánat.
ez még nagyon kínai, de dolgozom rajta.
(Engem sem zavar. De ha a Moderátor meglátja ajjaj
)
Hát igen. Magyarítás, Linkek beállítása, Kiegészítők telepítése stb…
Lesz vele meló bőven.
[OFF]
Engem például zavar a felesleges idézgetés, és a minimum a felnégyelés.
Egyszer-kétszer egy-két-sor becsúszik a kapkodásban, de amikor fél oldalakat kell görgetnem, hogy kihámozzam a lényeget (általában azt a két sort… :)). Amíg a Fórum szabályzatában szerepel, hogy
A helyet is foglalja, és más idejét is rabolja. Sok kicsi pedig sokra megy.
Ennél már az a súlyosabb, ha valaki többször, tartósan és/vagy súlyosan kerékbe töri a magyar nyelvet. Na, erről hallanátok Manót! :) Na, de moderátora válogatja...
[/OFF]
Azért írtam, hogy bocsánat. Megértettem a szabályt.
Kedves sunranger!
Nem neked írtam, hanem csak úgy, általában dödögtem. 
Mindenesetre az egyik legnagyobb erények közé tartozik, ha valaki azt tudja mondani: bocsánat. [Ide egy meghajlásos tisztelet “szmájlit” képzelj]
És nyomtam egy plusszotot is… 
SZép napot!
Tegnap sajnos csúnyán elakadtam, és most nem nagyon tudom, hogy hogyan tovább. Ajánljatok valakit, aki segít kigubancolni a dolgaimat esetleg fizetnék is érte valamennyit.
Sun
Innen már a munkát adok rovatba írjál. Ez a rész az öntanulás helye. 
Ez a szépség az egészben, nem? Maga a jó értelemben vett küzdés, és annak eredménye. Ha nem adjuk fel, ha próbálkozunk, ha nekifutunk újra, meg újra… 
Épül is az oldalunk, lesz egy kis sikerélményünk is. Nem igaz, hogy egy ostoba gép legyőzheti az embert!
[Na jó! Néha. Esetleg sokszor. Néha túl sokszor. Na, de ki nevet a végén?
]