Közösségi oldalt szeretnék építeni

A Buddypress és valami jó sablon szerintetek jó választás egy közösségi oldalhoz?

Készíts inkább egy buddypress child themet saját designnal.

Szervusz!

WordPress Hálózat + BuddyPress + bbPress + Egy szép sablon + kisebb módosítgatás és van egy jó közösségi “portálod”!

Háát izé… ez egy kicsit bonyolultabb mint a sima WP… szerinted mennyi idő alatt van egy ilyen meg?

A sablonig max. 10 perc :slight_smile:

http://shy.arteriade…/startupper.hu/

eddig jó vagyok… smile.gif

Nah nem rosz :wink:

Még beállítások és hagy szoljon!

http://shy.arteriadesign.hu/startupper.hu/members/admin/profile/edit/ — ez egyből nem fut… ááá!

Linkeket beállítottad adminban?

Lehet sablonba is nyúlni kell linkek végett.

Kérlek vedd figyelembe a Fórum Szabályait! Ne idézd az előtted szólót!

Ez egy jó tanács!

(kiszedtem az idézést, mert, bár engem nem zavar, de van aki egyből felnégyel érte :D)

És most jön a pepecselés, magyarítsuk szépen :smiley:

Bocsánat.

ez még nagyon kínai, de dolgozom rajta.

(Engem sem zavar. De ha a Moderátor meglátja ajjaj :slight_smile: )

Hát igen. Magyarítás, Linkek beállítása, Kiegészítők telepítése stb…

Lesz vele meló bőven.

[OFF]

Engem például zavar a felesleges idézgetés, és a minimum a felnégyelés.

Egyszer-kétszer egy-két-sor becsúszik a kapkodásban, de amikor fél oldalakat kell görgetnem, hogy kihámozzam a lényeget (általában azt a két sort… :)). Amíg a Fórum szabályzatában szerepel, hogy

Quote:

6.3 Amennyiben a legutolsó hozzászólásra válaszolsz, akkor a hozzászólást ne idézd! Ha a hozzászólás egy bizonyos részére akarsz válaszolni, akkor az idézetben csak azt a részt hagyd meg.

A helyet is foglalja, és más idejét is rabolja. Sok kicsi pedig sokra megy.

Ennél már az a súlyosabb, ha valaki többször, tartósan és/vagy súlyosan kerékbe töri a magyar nyelvet. Na, erről hallanátok Manót! :) Na, de moderátora válogatja...

[/OFF]

Azért írtam, hogy bocsánat. Megértettem a szabályt.

Kedves sunranger!

Nem neked írtam, hanem csak úgy, általában dödögtem. :slight_smile:

Mindenesetre az egyik legnagyobb erények közé tartozik, ha valaki azt tudja mondani: bocsánat. [Ide egy meghajlásos tisztelet “szmájlit” képzelj]

És nyomtam egy plusszotot is… :slight_smile:

[off]@sunranger: nagyrabecsülésem… tőlem kaptad az elsőt :)[/off]

SZép napot!

Tegnap sajnos csúnyán elakadtam, és most nem nagyon tudom, hogy hogyan tovább. Ajánljatok valakit, aki segít kigubancolni a dolgaimat esetleg fizetnék is érte valamennyit.

Sun

Innen már a munkát adok rovatba írjál. Ez a rész az öntanulás helye. :wink:

Tegnap egy csomót haladtam.

Linkjeim

Ez a szépség az egészben, nem? Maga a jó értelemben vett küzdés, és annak eredménye. Ha nem adjuk fel, ha próbálkozunk, ha nekifutunk újra, meg újra… :slight_smile:

Épül is az oldalunk, lesz egy kis sikerélményünk is. Nem igaz, hogy egy ostoba gép legyőzheti az embert! :slight_smile: [Na jó! Néha. Esetleg sokszor. Néha túl sokszor. Na, de ki nevet a végén? :slight_smile: ]