A sablonig max. 10 perc :)
Egyedi sablon 10 perc alatt? Azt megnézném.. :)
DjZone Arra értette, hogy mire felhúzod a wp-t és feltelepítesz minden bővítményt és a sablont…
Különben néztem a startupper lapot. Nekem tetszik. Már csak azt kellene el dönteni sunranger-nek, hogy tegezzen, magázzon vagy esetleg személytelenkedjen a lap. Sajnos nagyon sok helyen nem tudják el dönteni. Ãgy vegyesen nem a legjobb…
Sziasztok!
Egy egyesületnek kellene olyan honlapot készítenem, amin fent lennének a regisztrált tagok, adataikkal, elérhetőségeikkel. Tudnának levelezni egymással, feltölthetnének, megoszthatnának dokumentumokat, videókat egymással. Ez gondolom megoldható ezzel a rendszerrel, mivel valami ilyesmire készült.
Ami még fontos lenne: a rendszerbe az adminisztrátornak rögzítenie kellene a tagdíjfizetéseket (ki, mikor, milyen módon fizetett), a tagoknak a profiljukban látniuk kellene a saját befizetéseiket, illetve a rendszer esetleg jelezné, ha valaki elmaradásban van. Ez megoldható valahogyan?
Továbbá az megoldható, hogy az admin által a felhasználóknak küldött üzenetek automatikusan egy külön almappába kerülnének a levelek között és a felhasználó által nem lehetne törölni őket?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Buddypressben hogy lehet azt eltüntetni, hogy a tagok profiljában lévő adatok ne viselkedjenek linkként. Most az összeset így érzékeli, kék-aláhúzva és lehet rá kattintani.
Másik problémám, amihez szeretnék segítséget kérni:
ha avatart, vagy képet akarok feltölteni a felhasználó albumába, akkor úgy néz ki, mintha feltöltené, de végeredményül csak egy üres négyzet jelenik meg, amibe bele van írva szöveggel a fájl neve.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
“ne viselkedjenek linkként. Most az összeset így érzékeli, kék-aláhúzva és lehet rá kattintani.”
nem vagyok bp user egy ideje, de azt ugye tudod, hogy csak mert nem link azzal nem szüntetted meg a lehetőséget, hogy azt az url-t valaki beírja-megnézze 
Sziasztok!
Feltettem a WP-t, majd telepítettema BuddyPresst, a problémám a következő:
Működik minden, de van egy kezdő oldalom, ahol felhívom a látogatók figyelmét a regisztrációra, de a már bereggelt felhasználók, miután belépnek, nem szeretném ha ugyan azt az oldalt látnák kezdőoldalnak, mint a nem belépettek!
Ezt, hogy tudom kiküszöbölni?!..mert már mindent megpróbáltam!
Segítségeteket előre is köszönöm,
Üdv, Imre