kepregeny.net

Szia mindenki.Először is köszönet az itteni fórumozóknak, mert sokat tanultam itt és sokat megtudtam itt, még akkor is, ha nem azonnal, és még tíz másik helyen utána kellett olvasnom! :smiley:Kb fél éve döntöttünk úgy, hogy az e107 motor nem az igazi, és átállunk WP-re. Mondanom sem kell, a kisebb/nagyobb zökkenők ellenére (melyeket szerencsére mindig megoldottunk, vagy áthidaltunk) egyáltalán nem bántam meg az átállást!Az eredmény itt látható: http:/www.kepregeny.netMivel egy már évek óta meglévő adatbázist kellett átültetni a wp adatbázisára, volt vele munka bőven, az egyetlen fellelhető e107 to wp konverter nem az igazi, ezért új konverter írása volt a legnagyobb feladat, melyet szerencsére nem nekem kellett megtennem, mert ehhez (sajnos) nem értek.A WP-t ma élesítettük be, de persze akadnak még mindig tennivalók. Érdekes módon a kommentek kódlapja jó, de a régebbi híreké nem, tehát azon mér ráncfelvarrás lesz.

A wp kicsit nehezen bírkózik meg a több mint 1000 cikkel (page), ezek rendszerezésére és karbantartására még csak most keresgélek pluginokat, ha valakinek vannak ajánlatai, szívesen veszem.Hirtelen ennyi. Ha van valami véleményetek róla, ne kíméljetek, ha rosszat is mondtok, megmagyarázom, hogy az miért is jó! :smiley:Köszönöm.

Szerény nyomott véleményem szerint nagyon jól néz ki! Ügyesek vagytok! :smiley:

Nekem semi kifogásom nincs (még), de ha lesz, akkor úgyis beszólok :]Mindentbele!!!

Csak úgy tájékoztató jelleggel:most hétvégén frissítettem (kétszer is, mivel az első után pár órával kiadták a legújabb verziót) a KN alatt a teljes Wordpress motort valamint pár plugint (szavazás, letöltésvezérlő, naptár, hírlapozó, kommentlapozó, hír- és cikkolvasottság számláló) és lecseréltem meglévőket jobbra (kapcsolat, kapcsolódó hírek és cikkek).

Ez utóbbi vadonat új fejlesztés, ezentúl nemcsak az egyes hírek, hanem a cikkek mellett is csokorba lesz szedve pár hasonszőrű alkotás…Köszönöm a figyelmet! :wink:

hi mano,szükségem lenne a kepregeny.net theme filejára, ha nem gond, átdobnád?

köszi,

KK

nem hinnem hogy csak ugy odadobna…

én sem, de próbálkozni lehet wink.gif

egyébként is (csak) hasonló lenne, amiben töröm a fejem, és izgalmasabb a 0-ról megtapasztalni, h. mi hogyan is működik…

Akkor ezt meg is beszéltük. De dícséretként könyvelem el, hogy ha kellene, akkor tetszik! :smiley:

…hát igen, ezzel kellett v.na kezdeni wink.gif

teccik, persze.

:smiley:és hogy ne csak egy smile legyen a postban, mert annak semmi értelme, bemásolok ide egy nagyon rossz viccet:Öreg székelytől kérdezi az unokája:
  • Öregapám, látott már wordpress blogot?
  • Hát láttam is, meg ettem is.
  • De hát az virtuális, nem lehet megenni!
  • Akkor csak láttam.

A kepregeny.net első ránézésre oké, de engem spec zavar a két oldalon is agresszívan villogó reklám. Egyébként a desing nagyon jó, egyedül hoztad össze? A reklámot valamilyen szinten azért elfedik a fenti boxok és jó hogy elérhető onnan könnyen a tartalom. Összességében gratulálok!

igen, engem is, de PSZT! 99%-ban igyekszem JPG reklámokat használni, de ebben a két esetben nem lehetett másképp megoldani.a design (g van előbb és utána jön az n. nekem is időbe került megjegyezni! :D) saját tákolmány, de mivel matt 2D-s ezért nem nagy kunszt ilyet összehozni! :wink: de köszönöm!a fenti boxok pedig bármily hihetetlen, kevesek. hihetetlen, de lassan ott tartunk, hogy ami nincs meg a betöltéskor a képernyőn, azaz a tényleg látható (~1024x768 és arányos méretei) azt nem nézi és nem olvassa el a látogató. így szinte felesleges a két oldalsó sáv is, ahol még fontos információk lennének.már ott tartok, hogy screenshotokat postolok a usereknek a kezdőlap aljáról! :smiley:

Szia Mano!A “Heti DC 08/47” bejegyzést hogyan oldottad meg? Nekem is van (lesz) viszonylag hosszú bejegyzésem és szeretném több oldalra törni.

alaphelyzetben /egyébként tényleg rejtély számomra/ de a wordpress szerkesztői gombsorából hiányzik az oldalelválasztó gomb.nyisd meg a wp-includes/js/quicktags.js -tés ebből a részből:Code:

/*

edButtons[edButtons.length] =

new edButton('ed_next'

,'page'

,''

,''

,'p'

,-1

);

*/
töröld a


Code:

/*

és a


Code:

*/
sorokat, és máris ott lesz a megfelelő gomb a post/page írásakor!

Köszönöm. :slight_smile:

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország első számú, leglátogatottabb és legnagyszerűbb képregényes portálja, a KEPREGENY.NET! :smiley:Egyrészt a KN-t is frissítettem 2.7-re, másrészt a főoldalt kétoszlopos hírmegjelenítésűre kalibráltam, melyhez hatalmas köszönet Patai Lacinak!Csak ennyivel szerettem volna az állóvizet felkavarni. Kellemes Ünnepeket!

Az állóvizet felkavartad. stop. az oldal nagyon rendben van. stop. bár tizedét meg tudnám valósítani stop. a rosseb egye meg, hogy ennyire nem értek hozzá! stop. örülök, hogy munkádat és Téged ezáltal ismerhetlek - mert ösztönzést ad. stop. Hol vagyunk még az Ünnepektől? stop Mikulás-Télapó-Jézuska-kiütéseim vannak! stop :slight_smile: :slight_smile:

a kiütések okoszta csípős viszketős érzést házi főzésű csokikrémmel enyhíteni lehet, de a nutella sem rossz.hétfőn este egy embernek azt mondtam: kellemes hétvégét.

hát most is elhamarkodtam ezek szerint…

Manó! Nálam 27-én is elhamarkodott állapotban lenne - azt gondolnám (a kereskedők után szabadon), hogy a következőre gondolsz.Csokikrém helyett (mert nincs kéznél momentán) a kenyér-kolbász verziót próbálom… :slight_smile:

Végre, már Dilbert elvonási tüneteim voltak. Jó lett a két oszlopos megjelenés.

Kicsit mintha erős lenne a Marvel logo, vagy csak szokatlan.

Remélem a két új könyvet is megveszed azért! :wink:

Melyik Marvel logó? A háttérben vízjel szerű?