képfeltöltés - hiányzó munkakönyvtár

Segítségeteket szeretném kérni. Problémám, hogy nem tudok képeket feltölteni az oldalra. Ha postba, ha fejlécbe próbáltam, mindig azt írja ki, hogy hiányzó munkakönyvtár…

mit csináljak, hogy sikerüljön?köszi a segítséget!

Hozd létre ftp-n a wp-content mappában az uploads könyvtárat. Ja' és legyen írható a mappa.

van uploads mappám és írható is… de mégse megy :frowning:

nem tud ebben senki segíteni??? :frowning:

admin > média >

Feltöltött elemek tárolása ebben a könyvtárban - mi van ideírva?

oda írd be: wp-content/uploads

Ha minden attribútum jo és az is jó amit hitetlen mondott akkor kérdezősködj a tárhely szolgáltatónál. A tmp mappáról kérdezd meg hol van és, hogy az jó e lesz wordpressnek úgy.

Köszi a segítséget! Sikerült megoldani a problémát!! Valóban a tárhelynél kellett állítgatni, ott is meg kellett adni az ideiglenes mappa elérési útját.

Igen ez volt a tmp mappa amit említettem.

igen, igen! köszi! :slight_smile:

Sziasztok,még újonc vagyok itt is és wp honlapkészítésben is.

Szeretnék képet feltölteni és kicserélni a fejlécképet. Azonban a képfeltöltéskor ezt a hibaüzenetet kapom:“Unable to create directory /home/users/dah/public_html/wp-content/uploads/2010/10. Is its parent directory writable by the server?”Megnéztem FTP-vel, a public html könyvtárban nekem nincs olyan mappa, hogy uploads. A Settings/ media részbe beírom majd a könyvtár nevét, hogy wp-content/uploads.

DE:

A domain: zahnbehandlunginungarn.atA fenti hibaüzenetben a “dah” az egy ezelőtt létrehozott alwebhely volt, hogy ott dolgozhatok, amíg nincs készen a teljes honlap.Akkor viszont nekem a Settings/media részbe ezt kell beírnom: /home/users/zahnbehandlunginungarn.at/public_html/wp-content/uploads/ ??

Vagy valamit nagyon keverek?Tudtok nekem ebben segíteni?Köszi szépen előre is,

Ildikó

Éppen az aproblémája hogy a wp-content mappában nincs olyan mappa hogy uploads. Hozd létre az uploads mappát ott és tedd írhatóvá.


'Efrud' wrote on '2010-11-05:
Éppen az aproblémája hogy a wp-content mappában nincs olyan mappa hogy uploads. Hozd létre az uploads mappát ott és tedd írhatóvá.
Szia Efrud!

Köszi a gyors választ. smile.gif Megcsináltam, de így sem működik. frown.gif


Gondoltam átállítom a wordpress elérési útvonalát is, de most már be sem tudok lépni. frown.gif

kérdés: hogy tetted írhatóvá?


'mano' wrote on '2010-11-05:
kérdés: hogy tetted írhatóvá?

Szia,


ftp-vel felmentem az uploads könyvtárhoz, és ott átállítottam az uploads könyvtár attribútumát 777-re. de nem működött.

De a képfeltöltés problémája most eltörpül emellett: (átírtam a wordpress url-jét (?) és nem tudok bemenni a vezérlőpultba. frown.gif Ezt a hibaüzenetet kapom.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/dah/public_html/wp-config.php:1) in /home/users/dah/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

frown.gif


Tök gáz, de fogalmam sincs, mit csináltam. frown.gif


Köszi


Ildikó

az url átírást megoldhatod az adatbázisban.a másik miatt pedig légy szíves használd a keresőt.és előre is elnézést mindenkitől, de aki a Cannot modify header information kérdésre választ ad itt, azt bannolom egy hétre. köszönöm a megértést. :angry:


'mano' wrote on '2010-11-06:
az url átírást megoldhatod az adatbázisban.

a másik miatt pedig légy szíves használd a keresőt.

és előre is elnézést mindenkitől, de aki a Cannot modify header information kérdésre választ ad itt, azt bannolom egy hétre. köszönöm a megértést. :angry:
ok, köszi. És bocsi, ha megsértettem a fórum irányelveit, nem volt szándékomban. frown.gif


Ildikó

nem sértetted meg, csak egy olyan problémára kérdeztél rá, amit hetente 3-4-en megkérdeznek, és ha rákeresel a fórumban, minimum ugyanennyi válasz is érkezett már! :wink:


'hildiko22' wrote on '2010-11-06:
ok, köszi. És bocsi, ha megsértettem a fórum irányelveit, nem volt szándékomban. frown.gif


Ildikó
Sziasztok,


még egy dolgot tudnátok segíteni? Az url-t hol tudom átírni az adatbázisban? a public html-ben lévő php fájlokat megnyitogattam, rákerestem az általam beírt szóra (amire a wp vezérlőpultjában átírtam a wordpress url-jét), de nem találom egyikben sem.


Most azt írja ki a böngésző, ha meg akarom nyitni a wp-admin felületet, hogy "Probléma az oldal betöltése közben/ A kiszolgáló nem található"

A wordpresst le is töröltem, újra feltelepítettem, a wp-config fájlba átírtam a szükséges adatokat. De így sem megy.

Beírtam ezt a hibaüzenetet itt a fórum keresőjébe is, megnéztem egy csomó témát, de egyikben sem találom a megoldást.

Köszi előre is,


Ildikó

Remélem, hogy nem tilt ki mégsem Manó, de a hibaüzenet kapcsán a 2614 válaszból itt van egy: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Sziasztok!

Végigolvastam a topicot, mielőtt írtam, mégsem oldódott meg a képfeltöltési probléma. A wp-content/uploads mappát a wordpress létrehozta magának az első kép feltöltésekor (csekkoltam az ftp-n) írhatóvá is tette, (rwx/rwx/rwx)mégis az a hibaüzenet fogad, hogy

“has failed to upload due to an error

The uploaded file could not be moved to /var/www/vhosts/mydomain.hu/wp-content/uploads”

Segítsetek légyszi!!Köszönöm

Timi