ok nézem
ment PM Kellemes estét
SZIA LAN,
folytathatjuk…
?
akkor az eddigiek alapján, mindjárt az elején elrontottam a regisztrációt…hogyan kellett volna kezdenem?
csináltam egy másik account-ot
most sub-domain-t állítottam be és most a feltöltésnél tartok, majd látom, hogy sikerült e…
két kérdés…a default.php-t miért nem engedi töröéni?
a wp-config.php még mindíg nem tudom hogyan is néz ki helyesen…minden felelsleges sort töröltem, az elejéről egy ilyet: <php// …és az összes csillagos magyarázó sort is…szerinted?
persze most a feltöltés megy nehézkesen mert a szolgáltatóm szaggatja a kapcsolatomat…persze ha időben befizettem volna a számlát…
de azért remélem sikerül…azért majd irj ha tudsz foglalkozni velem … KÖSZI
nem megy 
elküldtem egy PM-et Kedves lan 
mielőtt teljesen az agyadra megyek majd nézz bele kérlek…
az új sub domain-es account-om wp-config.php file …ja, hogy igy kell kin éznie? (??)
előre is köszi
Szia Arany!
Ma délután lesz időm és végignézem. Első ránézésre jól lett kitöltve, de majd alaposabban is megnézem…szerintem valami apróság lehet csak a hiba…
Üdv 
arany!
A WordPress telepítéséről ma tettem közzé egy meglehetősen aprólékos leírást. Talán segít megérteni a menetet, felkutatni a hibát.
http://www.wordpress2you.com/2011/07/a-wordpress-telepitese/
Sziasztok!
Van egy kis gondom, remélem, hogy tudtok majd segíteni.
Először is elvégeztem a wp.config-file-hoz szükséges módosításokat, majd a total commander segítségével fel is töltöttem mindent a tárhelyre. De utána még be kell írnom a böngészőbe az oldalam nevét majd utána, hogy /wp-admin/install.php. Ez mind szép és jó de nem találja ezt a file-t és enélkül az oldalam sem működik, ráadásul a frissen letöltött wp-ben sincs ez a file. Ha tudtok segíteni kérlek tegyétek meg.
Előre is köszönöm: Sanszen
Kedves Sanszen!
Az eggyel előtted lévő hozzászólásban találhatsz egy linket, amelyet követve a telepítési lépésekbe nem keveredsz bele. 
Köszönöm a jó tanácsot kedves Győző de sajnos ez sem oldotta meg a problémát, illetve úgy érzem, hogy először sem csináltam rosszul, csak egyszerűen nincs ilyen file, hogy wp-admin/install.php
Nem tudom mit tegyek…
Ha nem csináltad volna rosszul, akkor most nem kérdeznéd… 
Jó tanácsokat többen is adunk/adnak, de ha nem fogadják meg, akkor nehezen várható javulás; csak halkan jegyzem meg, hogy a telepítés menetének leírásában nincs egy árva szó sem a /wp-admin/install.php fájlról.
Ugyanakkor arról szó van, hogy ha nem muszáj, ne szerkesztgessük a wp-config.php fájlt, bízzuk a telepítőre.
Ha pedig nincs fenn nálad ez a fájl, akkor a feltöltésnél hiba történhetett - tölts fel minden könyvtárszerkezetet és fájl ismét (miután az előzőt letörölted, hogy ne okozzon kalamajkát. Alkönyvtáranként töltsd fel, ne egyszerre az egészet, mert pl. egy ftp-szakadás miatt nem kell újra nekifutni.)
Akkor én nagyon béna vagyok!
Most meg már kapcsolódni sem tudok a TCMD-ben de legalább már megvan a file. 
Nem vagy béna egyáltalán, csak - úgy mint oly' sokunknak - nem az internet volt a ppólyád.
A kitartás és türelem, meg a tanulás meghozza majd a gyümölcsét!
Nem változtattál jelszót közben, és azért nem tudsz TC-vel kapcsolódni az ftp-re?
Rendben!
Akkor megpróbálom újra elölről az egészet egy próba oldallal mert ezt nem mostanában bogozom ki. 
Hello! Új vagyok, nálam a következő történt: Egy hétig működött a honlapom, csak az volt vele a gond, hogy elnéztem a PHP-verziót, ezért a wp-2.9.2-t töltöttem fel. Mikor rájöttem, hogy hol néztem el - a tárhelyszolgáltató adminfelületén be lehet állítani a verziót -, gondoltam telepítem a 3.1-t. Elkezdtem hát letörölni a régit - és ekkor jött a probléma: egy töredék file visszamaradt egy könyvtárstruktúra végén, lehetetlen letörölni! TC-vel dolgozom. Ekkor meggondoltam magamat és Joomla-t töltöttem fel. És ekkor jött az újabb probléma: a feltöltés felénél - ezt utólag leellenőriztem - betelt a kvóta. 20MB/20MB-ot jelzett ki. Letöröltem, és akkor: 20MB/0.1MB. Megduplázza magát a betöltött file-mennyiség? Vagy a töredék-file miatt van ez? Megoldhatatlannak tűnik…
Kérem, ha valaki tud, segítsen! Köszönöm.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egy csöppet elveszettnek érzem magam. Elkezdtem kutakodni a neten, hogy találok e egy olyan leírást, ami segít nekem, hogy mit hogyan tudok használni. Fogalmam nincs jelenleg, hogy hogyan is induljak el a honlapkészítésben. Ha valakinek van a birtokában egy “kézikönyv” a WP használatához, azt megköszönném, ha elküldené nekem. Vagy legalább kicsi morzsákat szórjatok, aminek a segítségével el tudok indulni!
köszönöm előre is a segítséget!
Szervusz Nori!
Magyar nyelven itt, a Fórumon találsz rengeteg morzsácskát. A WordPress bibliája a Codex. Magyar nyelven nem ismerek egységes kezelési könyvet, részekből kell összerakni a tudást.
Egy kis segítség talán akad itt is: http://www.wordpress2you.com