No egy részét sikerült megoldanom, gondoltam megosztom másokkal is. A single.php-ban kell ezt a részt:
Code:
kitörölni, és akkor a bejegyzéseken belül nem fog megjelenni a hozzászólások kikapcsolva rész.(ellenben ha van FB hozzászólás plugin az igen!)
A főoldalon ettől függetlenül ugyanúgy ott van a bejegyzések alatti hozzászólások kikapcsolva rész, arra még nem jöttem rá, hogyan lehetne eltűntetni , de próbálkozom, ha valaki ad egy kis iránymutatást, azt megköszönöm :)
Ãtnéztem őket, de a single.php-n kívül nem igazán találtam olyan sort ami a hozzászólásokra vonatkozna. Vagy ne a themes mappába keressem? A wp-be alapjában annyira nem szeretnék belerondítani, nehogy valami hiba csússzon a rendszerbe.
Ãtnéztem notepad++ keresőjével is az összes comment-re vonatkozó részt, de még ha az egész comments.php-t is kitörlöm, a főoldalon a bejegyzéseknél akkor is azt lehet látni, hogy hozzászólások kikapcsolva. Hol keresgéljek?
Átnéztem ezt a bejegyzést, és igyekeztem ez alapján keresgélni az én sablonomban, de mivel ma már sikerült egyszer hazavágnom az egész oldalamat gondoltam most kérdezek cselekvés előtt
Én a theloop.php résznél találtam egy csomó mindent a “comments” részről, sőt az egész erről szól, nem tudom mit töröljek ki, vagy mit írjak át.
Az én sablonom a Celebrity, a vezérlőpultban már kikapcsoltam a visszajelzés küldést, de a főoldalon továbbra is ott van a Leave a reply rész, így gondolom a html kódba kell belenyúlnom.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy pontosan mit töröljek ki? (ha kell bemásolom a theloop részt - csak nem akarom feleslegesen tölteni a sorokat )
Mielőtt módosítasz a kódon, érdemes ellenőrizni, hogy a kommentek minden egyes oldalnál/bejegyzésnél le vannak-e tiltva, mert a Beállítások -> Interakció menüpont alatt az alapértelmezett működést lehet beállítani.
Én töröltem az egész comments.php tartalmát és így nem jelenik meg az ablak, egész honlap kinézete van. Persze a tartalmát mentettem hátha szükség lesz még rá