Hozzászólás tiltása

No egy részét sikerült megoldanom, gondoltam megosztom másokkal is. A single.php-ban kell ezt a részt:

Code:

kitörölni, és akkor a bejegyzéseken belül nem fog megjelenni a hozzászólások kikapcsolva rész.(ellenben ha van FB hozzászólás plugin az igen!)

A főoldalon ettől függetlenül ugyanúgy ott van a bejegyzések alatti hozzászólások kikapcsolva rész, arra még nem jöttem rá, hogyan lehetne eltűntetni , de próbálkozom, ha valaki ad egy kis iránymutatást, azt megköszönöm :)

index,home,archive,page stb .php-k

Átnéztem őket, de a single.php-n kívül nem igazán találtam olyan sort ami a hozzászólásokra vonatkozna. Vagy ne a themes mappába keressem? A wp-be alapjában annyira nem szeretnék belerondítani, nehogy valami hiba csússzon a rendszerbe.

Átnéztem notepad++ keresőjével is az összes comment-re vonatkozó részt, de még ha az egész comments.php-t is kitörlöm, a főoldalon a bejegyzéseknél akkor is azt lehet látni, hogy hozzászólások kikapcsolva. Hol keresgéljek?

#62 hgrg-től. Mind megvolt?

Igen, sőt a többszöri átnézésen kívül a notepad++ keresőjével is végignyálaztattam őket.

hmmm…

loop-standard.php 25. sor tájékán:

Code:

<!--
-->

loop-gallery.php 35. sor környékén, attachment.php 74. sor környéke, single.php 21. sor

Köszönöm a segítséget, végül hgrg felvilágosított, , és megcsinálta helyettem a gondolataimat. Köszönöm nektek!

Az én sablonomban így lehet kikapcsolni:

Posts settings

Visible metadata

Author Date Tags Categories Comments counter

Sziasztok!

Átnéztem ezt a bejegyzést, és igyekeztem ez alapján keresgélni az én sablonomban, de mivel ma már sikerült egyszer hazavágnom az egész oldalamat gondoltam most kérdezek cselekvés előtt :smiley:

Én a theloop.php résznél találtam egy csomó mindent a “comments” részről, sőt az egész erről szól, nem tudom mit töröljek ki, vagy mit írjak át.

Az én sablonom a Celebrity, a vezérlőpultban már kikapcsoltam a visszajelzés küldést, de a főoldalon továbbra is ott van a Leave a reply rész, így gondolom a html kódba kell belenyúlnom.

Valaki tudna nekem segíteni, hogy pontosan mit töröljek ki? (ha kell bemásolom a theloop részt - csak nem akarom feleslegesen tölteni a sorokat :smiley: )

Előre is köszönöm

Mielőtt módosítasz a kódon, érdemes ellenőrizni, hogy a kommentek minden egyes oldalnál/bejegyzésnél le vannak-e tiltva, mert a Beállítások -> Interakció menüpont alatt az alapértelmezett működést lehet beállítani.

Én töröltem az egész comments.php tartalmát és így nem jelenik meg az ablak, egész honlap kinézete van. Persze a tartalmát mentettem hátha szükség lesz még rá :slight_smile: