Sziasztok!
Egy olyan oldalt szeretnék készíteni, ahol a bejegyzések csak kilistázva megjelennek, de alattuk nem jelenik meg a
“Szóljon hozzá most!” link.
Van erre valami megoldás?
előre is köszi!
Persze, kiszeded a sablonból linket generáló hívásokat
Példa:
És társaik...
Köszi!
Megtaláltam a loop file-okban, de ettől meg ott van, hogy "Szóljon hozzá most! " vagy ha kikapcsolom az interakcióknál, akkor meg, hogy “Hozzászólások kikapcsolva”.
?
Üdv!
Mert a sablonban még ott van a funkció hívás, ezért mondtam, hogy szedd ki, ne kikapcsold.
OK!
Értem, csak az a gond,hogy annyira nem értek php nyelvhez. Ha tudom, mit keressek nem gond.
A kódot kiszedtem az összes megtalálható helyről.
Mi van még ami meghívhatja?
Üdv!
Ok. Szabad a gazda. Most már elárulhatod: melyik sablonról is van szó?
Szervusz Győző!
Az alapértelmezett Twenty Ten 1.2
Üdv!
Ha mindenhonnan kiszedted, akkor nem jelenhet meg sehol igazság szerint. Hol jelenik meg még?
Hali!
Az összes új és régi bejegyzésnél megjelenik, hogy “Szoljon hozzá most”
Nem lehet, hogy a .po file-ban is benne van. Onnan aztán végkép nem tudom kiszedni.
Üdv!
Igen, a .po (illetve a .mo) fájlban benne van, abból nem is kell kiszedni.
Nagyjából úgy képzeld el a működését, hogy a .php fájlokban lévő utasítások sorban végrehajtódnak, és az eredményük megjelenik a böngésződben, amelyik a képernyődre összerakja a blogodat.
A .php fájlok végrehajtása során a program elérkezik egy parancssorhoz, amiben olyan utasítás van, “ha van magyar nyelvi .mo fájl, akkor az utasításban talált kifejezéshez tartozó magyar nyelvi eredményt jelenítsd meg”.
Ebből az következik, hogy a sablonodban van egy olyan kifejezés, amelynek eredményeképpen a magyar nyelvű “Szóljon hozzá” kifejezés jelenik meg. Na, ezt kellene kiiktatnod, nem a (.po) fájlban matatni.
OK!
Értem, de mégis a sablon melyik file-ja hívja meg? Hogy keressek rá a szerkesztőben?
Ha tudnék php-t írni nem zaklatnám itt a közönséget!
Üdv!
“comments_template” keress rá MINDENHOL
Szia,
Én úgy oldottam meg, hogy wordpresswp-includescomment-template.php fileból kitöröltem a function comments_template( $file = '/comments.php', $separate_comments = false )
{…
…
} függvény, és ha be van kapcsolva a a szerveren a hibajelentés az oldalon megjelenik hogy hol található az a hívás, amelyik kiteszi a
a hozzászólási lehetőséget.
hűha. core fájlt módosítani egy ilyen piti feladathoz bátor emberre vall, de inkább marhaság.
a következő wp frissítésnél mit fogsz csinálni?
és a következőnél, és utána?
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa dologgal találkozom mostanában a WP weboldalamon: a hozzászólások, amiket a látogatók írnak nem az alatt a bejegyzés alatt jelenik meg, amihez hozzászóltak. És ez rendszeresen így van mostanában. Egyszerűen egy adott bejegyzéshez tartozó hozzászólások egy az egyben másik bejegyzések alatt jelennek meg. Ez azért is bosszantó, mert keresik a felhasználók, hogy hol van, másrészt pedig a másik bejegyzés alatt nagyon hülyén veszi ki magát a dolog, hogy témájukban nem is oda tartoznak a hozzászólások…
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Mit lehet tenni ezzel? Helyre lehet állítani?
Másik kérdés pedig, hogy mostanában irdatlan sok spam hozzászólás érkezik, alig győzöm törölgetni őket. Lehet valami spamszűrőt beállítani a WP weboldalamra?
Köszönöm előre is!!!
Szép napot mindenkinek!
Barbi
spamszűrő van wp-ben is alapból, akismet a neve, használd egészséggel.
Köszi! Fel sem tűnt eddig, hogy alapértelmezetten telepítve van az a spamszűrő. Aktiváltam Mano, azt nem tudod, hogy mi okozhatja az előzőekben vázolt össze- vissza hozzászólások problémámat?
Véleményem szerint az, hogy a felhasználók tényleg össze-vissza írnak mindenhova, leggyakrabban oda, amerre az orruk mutat.
Na ne, Győző, ilyen hülye azért nem vagyok :)Figyelj, konkrét példával alátámasztom!
Van olyan bejegyzésem, amihez több hozzászólás is érkezett és én válaszoltam is rájuk. Akkor még jó bejegyzés alatt voltak a hozzászólások. És egyik napról a másikra bekerültek másik bejegyzés alá, cakli- pakli ahogy voltak. De figyelj! A bejegyzéshez ugyanúgy ki van írva a hozzászólások száma, de nincsenek ott alatta a hozzászólások.
Nézd meg ezt, a “Látogatottság növelés…” bejegyzésemhez 10 hozzászólás érkezett, azt olvashatod a blogösszesítő oldalon:
http://www.webdesign-grafika.hu/blog/page/2/
Majd ha rákattintasz a “Látogatottság növelés…” bejegyzésre, a kiírt 10 hozzászólás helyett csak 4 hozzászólás van alatta, ráadásul teljesen más bejegyzésekhez intézett hozzászólások, semmi közük ehhez a bejegyzéshez.
Helyette pedig azok a bejegyzések, amik a “Látogatottság növelés…” bejegyzéshez érkeztek, egy teljesen más bejegyzés alatt vannak, itt:
http://www.webdesign-grafika.hu/webdesign-blog/honlap_latogato_gyilkos_hiba/
Vajon mi a bánat lehet ennek az oka? Kezd már idegesíteni, mert már volt látogatóm, aki rámírt, hogy miért nem engedélyeztem a hozzászólását, pedig én engedélyeztem és meg is jelent, csakhogy nem az alatt a bejegyzés alatt, amihez hozzászólt, hanem másutt
Na, mit mondatok, láttatok már ilyet? Mi okozhatja a káoszt?