sziasztok,
Nekem is hasonló gondom van. Nálam ugyan jó helyre kerülnek a hozzászólások, de vannak esetek, amikor a felhasználó rossz helyre írja a kommentet. Ezt én utólag hol tudom átrakni a megfeleló helyre? A hozzászólások fülön van egy olyan, hogy “link”, de ha oda beírom a megfelelő linket, akkor nem csinál semmit, ugyanott marad a hozzászólás, ahol eredetileg is volt- a rossz helyen.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm.
move comment plugin
move comment plugin
szia,
Köszönöm a választ. Ez jónak tűnik, de nálam a híreknél nem ID van, hanem barátságos url, vagyis a link maga a cikk címe. Kerestem, hogy hol van az adott cikk ID-ja, de nem találtam meg. Amikor meg valamit beírtam pl. 6672 akkor hibát írt ki.
menj a bejegyzések szerkesztésére, ha egérrel feléállsz, státuszsorba kiírja az ID-t
Amikor az admin felületen a Hozzászólás menüpontra kattintasz, akkor előjönnek a Hozzászólások. Az adott hozzászólás fölé húzva az egerentyűt, valami ilyesmit látsz:
Ott a végén a hozzászólás ID-je.
Ha pedig az egerentyűt a Mihez szóltak hozzá? résznél lévő cikk címére húzod, akkor valami ilyesmit látsz:
Ott a post= után a bejegyzés ID-je.
Természetesen, a piros szín az én kiemelésem... :)
sziasztok,
Először is köszönöm a helpet. Az ID-t már korábban is megtaláltam, de az a problémám, hogy jelenleg egy fényképhez írtak kommentet és nem posthoz, ezért valamiért képtelen átrakni a kommentet az adott posthoz, pedig az általatok leírtakat, illetve a programot is próbáltam. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Annyira nem nagy probléma, de a jövőre nézve érdekelne miként lehetne huzogatni a kommenteket.
Köszönöm.
Na ne, Győző, ilyen hülye azért nem vagyok :)Figyelj, konkrét példával alátámasztom!
...
Sziasztok!
Erre a fentire továbbra se tud nekem valaki valami okosat mondani? Olyan kínos, hogy rám kérdeznek az olvasóim, hogy miért tiltottam le a hozzászólásukat, amikor én nem is tiltottam le, csak éppen másutt jelent meg, mintsem ahová írta... Nem értem, miért van a fenti probléma... :(
sziasztok,
Elsőként elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de nem találtam olyan topicot, ami a problémámra lenne, illetve nem tudok nyitni újat sem, ezért ide tenném fel a kérdésemet.
A gondom az, hogy valami robot megtalálta az oldalamat és teleszórja spam hozzászólásokkal a cikkeimet. Már beraktam egy Captha plugint, de az nem segített a dolgon, továbbra is kapom a spameket. Az még fontos infó, hogy nem kell regisztrálni a hozzászóláshoz, hanem név-email megadásával tud írni (egyébként ez is furcsa, hogy hogy tud írni, ha ott vana captha).
Köszönöm a segítséget.
Kapcsold be az Akismet bővítményt.
Próbálj többféle védelmet. A legjobbak a kérdés-válasz ellenőrzők, ahol te írod a kérdést és a választ. Ilyennel jól védhető az oldal. Kérdésnek beteszed, hogy írja be számmal a húsz plusz egy eredményét, stb. .
Sziasztok!
Erre a fentire továbbra se tud nekem valaki valami okosat mondani? Olyan kínos, hogy rám kérdeznek az olvasóim, hogy miért tiltottam le a hozzászólásukat, amikor én nem is tiltottam le, csak éppen másutt jelent meg, mintsem ahová írta... Nem értem, miért van a fenti probléma... :(
Szia Barbi!
Szerintem a kapcsolódó cikkeket megjelenítő plugin a ludas, ha jól látom, mindig az utolsó kapcsolódó cikkhez tartozó kommentek jelennek meg az adott cikk alatt...
Ó, hála az Égnek, hogy valaki végre tudott valami okosat mondani erre! Köszönöm, utána fogok nézni. Egyébként nem egy plugin, hanem php kódba pötyögött valami a kapcsolód cikkeket megjelenítő dolog, tehát nem olyan egyszerű, hogy kikapcsolom, hanem ki kell törölnöm a php kódból.
Meg is van, innen vettem az ötletet a kapcsolódó bejegyzésekhez:
http://www.tutorial.hu/kapcsolodo-bejegyzesek-megjelenitese-wordpress-ben/
Szóval ez lehet a ludas? Megpróbálom kiiktatni…
Aha, aha, kivettem a php kódot a megfelelő részből, most eltűntek a kapcsolódó bejegyzések és lepróbáltam, a helyére kerül minden hozzászólás. Köszönöm szépen a tippet! Végre megoldódott
Viszont most felmerült a kérdés, hogy milyen pluginnal oldjam meg a kapcsolódó bejegyzéseket? majd keresek valamit…
http://www.google.hu/search?q=wp+related+post+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
… az első kettő…
Köszönöm!
Aha, aha, kivettem a php kódot a megfelelő részből, most eltűntek a kapcsolódó bejegyzések és lepróbáltam, a helyére kerül minden hozzászólás. Köszönöm szépen a tippet! :) Végre megoldódott :)
Viszont most felmerült a kérdés, hogy milyen pluginnal oldjam meg a kapcsolódó bejegyzéseket? majd keresek valamit...
Én az IGIT Related Post With Thumb plugint használom. Nagyon jó, könnyen beállítható és képeket is megjelentet a link felett. Ha talál kapcsolódó témát az adott cikkhez akkor azt jelenteti meg, ha nem, akkor a legutóbbiakat. Tagek alapján keres, jelenít meg.
Próbálj többféle védelmet. A legjobbak a kérdés-válasz ellenőrzők, ahol te írod a kérdést és a választ. Ilyennel jól védhető az oldal. Kérdésnek beteszed, hogy írja be számmal a húsz plusz egy eredményét, stb. . :)
Köszönöm a válaszokat, ez a megoldás volt a nyerő. :)
Sziasztok!
Láttam elég sok megoldást. A kérdez felelek az kézenfekvő, de egyelőre még nem ennyire vészes a helyzet, és valamelyest kényelmetlenné tenné a hozzászólást. A blogunkon egyetlen egy oldalra jönnek a Spam-ek. 95%ban csakis kizárólag egyetlen Oldalra jön. Ki tudom kapcsolni a hozzászólást csakis kizárólag annál az egy oldalnál? Vagy másik esetben bekapcsolni a képes vagy kérdéses védelmet csakis kizárólag 1 oldalnál?
Előre is köszönöm
Gábor
Oldalak —> Szerkesztés és alul a hozzászólás engedélyezése jelölőnégyzetből elveszed a kijelölést, majd mentés.
Oldalak ---> Szerkesztés és alul a hozzászólás engedélyezése jelölőnégyzetből elveszed a kijelölést, majd mentés.
Köszönöm a segítséget, de éppen ez a gond hogy nincs ilyen jelölőnégyzet.
WordPress 3.2.1
Graphene 1.4.1
Néhány plugin ami megtalálható a szerkesztésnél:
HeadSpace2
All in one seo pack
insights
Van valami ötletetek?