Hozzászólás tiltása

sziasztok,

Nekem is hasonló gondom van. Nálam ugyan jó helyre kerülnek a hozzászólások, de vannak esetek, amikor a felhasználó rossz helyre írja a kommentet. Ezt én utólag hol tudom átrakni a megfeleló helyre? A hozzászólások fülön van egy olyan, hogy “link”, de ha oda beírom a megfelelő linket, akkor nem csinál semmit, ugyanott marad a hozzászólás, ahol eredetileg is volt- a rossz helyen.

Van erre valami megoldás?

Köszönöm.

move comment plugin

'mano' wrote on '2011-06-02:

move comment plugin

szia,

Köszönöm a választ. Ez jónak tűnik, de nálam a híreknél nem ID van, hanem barátságos url, vagyis a link maga a cikk címe. Kerestem, hogy hol van az adott cikk ID-ja, de nem találtam meg. Amikor meg valamit beírtam pl. 6672 akkor hibát írt ki.

menj a bejegyzések szerkesztésére, ha egérrel feléállsz, státuszsorba kiírja az ID-t

Amikor az admin felületen a Hozzászólás menüpontra kattintasz, akkor előjönnek a Hozzászólások. Az adott hozzászólás fölé húzva az egerentyűt, valami ilyesmit látsz:

Quote:

http://www.domained....age-3/#comment-6165

Ott a végén a hozzászólás ID-je.

Ha pedig az egerentyűt a Mihez szóltak hozzá? résznél lévő cikk címére húzod, akkor valami ilyesmit látsz:

Quote:

http://www.domained..../post.php?post=2390&action=edit

Ott a post= után a bejegyzés ID-je.

Természetesen, a piros szín az én kiemelésem... :)

sziasztok,

Először is köszönöm a helpet. Az ID-t már korábban is megtaláltam, de az a problémám, hogy jelenleg egy fényképhez írtak kommentet és nem posthoz, ezért valamiért képtelen átrakni a kommentet az adott posthoz, pedig az általatok leírtakat, illetve a programot is próbáltam. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Annyira nem nagy probléma, de a jövőre nézve érdekelne miként lehetne huzogatni a kommenteket.

Köszönöm.

'Barbi_' wrote on '2011-05-26:

Na ne, Győző, ilyen hülye azért nem vagyok :)Figyelj, konkrét példával alátámasztom!

...

Sziasztok!

Erre a fentire továbbra se tud nekem valaki valami okosat mondani? Olyan kínos, hogy rám kérdeznek az olvasóim, hogy miért tiltottam le a hozzászólásukat, amikor én nem is tiltottam le, csak éppen másutt jelent meg, mintsem ahová írta... Nem értem, miért van a fenti probléma... :(

sziasztok,

Elsőként elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de nem találtam olyan topicot, ami a problémámra lenne, illetve nem tudok nyitni újat sem, ezért ide tenném fel a kérdésemet.

A gondom az, hogy valami robot megtalálta az oldalamat és teleszórja spam hozzászólásokkal a cikkeimet. Már beraktam egy Captha plugint, de az nem segített a dolgon, továbbra is kapom a spameket. Az még fontos infó, hogy nem kell regisztrálni a hozzászóláshoz, hanem név-email megadásával tud írni (egyébként ez is furcsa, hogy hogy tud írni, ha ott vana captha).

Köszönöm a segítséget.

Kapcsold be az Akismet bővítményt.

Próbálj többféle védelmet. A legjobbak a kérdés-válasz ellenőrzők, ahol te írod a kérdést és a választ. Ilyennel jól védhető az oldal. Kérdésnek beteszed, hogy írja be számmal a húsz plusz egy eredményét, stb. . :slight_smile:

'Barbi_' wrote on '2011-06-07:

Sziasztok!

Erre a fentire továbbra se tud nekem valaki valami okosat mondani? Olyan kínos, hogy rám kérdeznek az olvasóim, hogy miért tiltottam le a hozzászólásukat, amikor én nem is tiltottam le, csak éppen másutt jelent meg, mintsem ahová írta... Nem értem, miért van a fenti probléma... :(

Szia Barbi!

Szerintem a kapcsolódó cikkeket megjelenítő plugin a ludas, ha jól látom, mindig az utolsó kapcsolódó cikkhez tartozó kommentek jelennek meg az adott cikk alatt...

Ó, hála az Égnek, hogy valaki végre tudott valami okosat mondani erre! :slight_smile: Köszönöm, utána fogok nézni. Egyébként nem egy plugin, hanem php kódba pötyögött valami a kapcsolód cikkeket megjelenítő dolog, tehát nem olyan egyszerű, hogy kikapcsolom, hanem ki kell törölnöm a php kódból.

Meg is van, innen vettem az ötletet a kapcsolódó bejegyzésekhez:

http://www.tutorial.hu/kapcsolodo-bejegyzesek-megjelenitese-wordpress-ben/

Szóval ez lehet a ludas? Megpróbálom kiiktatni…

Aha, aha, kivettem a php kódot a megfelelő részből, most eltűntek a kapcsolódó bejegyzések és lepróbáltam, a helyére kerül minden hozzászólás. Köszönöm szépen a tippet! :slight_smile: Végre megoldódott :slight_smile:

Viszont most felmerült a kérdés, hogy milyen pluginnal oldjam meg a kapcsolódó bejegyzéseket? majd keresek valamit…

http://www.google.hu/search?q=wp+related+post+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

… az első kettő… :wink:

Köszönöm! :slight_smile:

'Barbi_' wrote on '2011-06-22:

Aha, aha, kivettem a php kódot a megfelelő részből, most eltűntek a kapcsolódó bejegyzések és lepróbáltam, a helyére kerül minden hozzászólás. Köszönöm szépen a tippet! :) Végre megoldódott :)

Viszont most felmerült a kérdés, hogy milyen pluginnal oldjam meg a kapcsolódó bejegyzéseket? majd keresek valamit...

Én az IGIT Related Post With Thumb plugint használom. Nagyon jó, könnyen beállítható és képeket is megjelentet a link felett. Ha talál kapcsolódó témát az adott cikkhez akkor azt jelenteti meg, ha nem, akkor a legutóbbiakat. Tagek alapján keres, jelenít meg.

'syska' wrote on '2011-06-17:

Próbálj többféle védelmet. A legjobbak a kérdés-válasz ellenőrzők, ahol te írod a kérdést és a választ. Ilyennel jól védhető az oldal. Kérdésnek beteszed, hogy írja be számmal a húsz plusz egy eredményét, stb. . :)

Köszönöm a válaszokat, ez a megoldás volt a nyerő. :)

Sziasztok!

Láttam elég sok megoldást. A kérdez felelek az kézenfekvő, de egyelőre még nem ennyire vészes a helyzet, és valamelyest kényelmetlenné tenné a hozzászólást. A blogunkon egyetlen egy oldalra jönnek a Spam-ek. 95%ban csakis kizárólag egyetlen Oldalra jön. Ki tudom kapcsolni a hozzászólást csakis kizárólag annál az egy oldalnál? Vagy másik esetben bekapcsolni a képes vagy kérdéses védelmet csakis kizárólag 1 oldalnál?

Előre is köszönöm

Gábor

Oldalak —> Szerkesztés és alul a hozzászólás engedélyezése jelölőnégyzetből elveszed a kijelölést, majd mentés.

'Farkas wrote on '2011-07-29:

Oldalak ---> Szerkesztés és alul a hozzászólás engedélyezése jelölőnégyzetből elveszed a kijelölést, majd mentés.

Köszönöm a segítséget, de éppen ez a gond hogy nincs ilyen jelölőnégyzet.

WordPress 3.2.1

Graphene 1.4.1

Néhány plugin ami megtalálható a szerkesztésnél:

HeadSpace2

All in one seo pack

insights

Van valami ötletetek?