hozzászólás kozmetikázása

Üdv!Olyan alkalmazást keresek, amivel egy bejegyzés hozzászólásakor ugyanúgy megjelenjenek a szöveg szerkeztési(dőlt aláhúzott, kövér, áthúz) gombok mint az admin felületen amikor a bejegyzést írjuk.Illetve emotikonok megjelenítése komment írásakor…köszönöm szépen!

http://mk.netgenes.org/my-plugins/mcecomments/

Köszönöm szépen, működik! Esetleg abban tudnál segíteni, hogyan tudnám esetleg az emotikonokat is megjeleníttetni benne?

wp beállításoknál engedélyezve van?

Azt hol is találom? :blink:

verser: Admin felület - bal oldalon Beállitások - ott az Irás sorra katt - ott a Formázás: Formázás:

Hangulatjel-ikonok, pl. smile.gif és tongue.gif grafikus megjelenítése sorban a kockába tedd be a pipát.És most nem akarok se gúnyolódni, se észt osztani, de azért azt elmondom, hogy amig a WP alapbeállitásai mibenlétével nem vagy teljesen tisztában, addig kár bármilyen csicsás dolgot kisérletezni rajta.

varnyu bakker, ugyanezt akartam mondani, csak kicsit keményebben.verser233 drága, ez itt egy segítőkész környezet, de amíg az alapokat nem tudod… :mad:

mano: ezért igyekeztem, hogy még Előtted szóljak :smiley: :wink:

Bocs igazatok van egyébként, csak amikor kérdeztem,akkor épp töltődött fel a WP. Köszi mégegyszerNa most megnéztem konkrétan, és be van pipálva, De mégse jelennek meg a hangulatjelek. Ennél a beállításnál már tegnap is voltam, akkor is be volt pipálva, de akkor sem jelentek meg és most sem. Igenis először körbenézek és csak azután kérdezek, elhihetitek.Lehet, hogy a ttárhely “hibája”? Elképzelhető? Külföldi fizetős tárhelyen vagyok, ráadásul, ha jól tudom még ajánlott is a Worpress futtatásához, úgyhogy nem hinném, hogy ez lenne a gond

Próbáld meg az alapsablonnal: azzal mennek a hangulatjelek ugye?


'verser233' wrote on '2010-07-11:
Igenis először körbenézek és csak azután kérdezek, elhihetitek.Megbocsáss, de ezt a félmondatot még nem tudom elhinni. Aki megkérdezi, hogy hol lehet beállitani a szmájlik megjelenését, az még nem nézett körül kellően. A saját WP-je admin felületén ... :angry:

'Farkas wrote on '2010-07-11:
Próbáld meg az alapsablonnal: azzal mennek a hangulatjelek ugye?Nem, azzal sem megy jelenleg, épp most próbáltam ki :mellow:

Azt hiszem elkezdem előről, hátha esetleg feltöltéskor egy fájlt nem töltött fel teljes méretben

'varnyu' wrote on '2010-07-11:
Megbocsáss, de ezt a félmondatot még nem tudom elhinni. Aki megkérdezi, hogy hol lehet beállitani a szmájlik megjelenését, az még nem nézett körül kellően. A saját WP-je admin felületén ... :angry:
Nem kell elhinni. Láttam ott volt bepipáltam nem ment, mint ahogyan most sem. Ha nem vettem volna észre, megmondanám, mert én sem vagyok tévedhetetlen.

most már megy. Újraraktam mindent, Az sql-t is töröltem előtte, és most egy másik ftp programmal töltöttem fel a WP-t és most minden oké.

Sziasztok!

Szeretnék ajánlani egy nagyon jó kis editort, ami a bejegyzéseknél is nagyon hasznos, de legfőképp a hozzászólások szerkesztésénél jöhet nagyon jól!FCKEditorAnnyiból jobb (legalábbis szerintem) a MCEcommentnél, hogy itt egyenként meg lehet adni milyen gombok látszódjanak.

Köszönjük szépen!A gond annyi, hogy ez a 2.8.4-es verzióig tesztelt. A TinyMCE Advanced bővítménynél is meg lehet adni, hogy melyik gombok jelenjenek meg, és az alapszerkesztőhöz további 16 lehetőséget ad hozzá (és ugyebár, a TinyMCE a wp alap vizuális szövegszerkesztője).A hozzászólásoknál nagyon ritkán szoktuk engedélyezni a HTML-ek használatát a magas biztonsági kockázat miatt.

Nem tudom, nekem megy 3.0-án eddig tökéletesen szerencsére. Hmm, nekem is fent van a TinyMCE Advanced, de nem találtam ilyet benne, de akkor most futok még egy kört, mert minek kettő, ha egy is tudja :lol:

Ja, értem látom már persze. Itt is lehet a gombokkal variálni. De pl nem látok olyan beállítást, hogy ezt a hozzászólás írásakor is tartalmazná (feltételezem azért van az MCEcomment) vagy csak én vagyok a béna?

Gondom adódott :frowning:Mégpedig, ha az FCKEditor be van kapcsolva akkor oldalak hozzáadásakor illetve bejegyzések készítésekor eltűnik a két nyelven való írás, tehát amikor egyszer megírom mondjuk angolul a bejegyzést majd átváltva magyarul :frowning: Biztos, hogy ez okozza, mert ha kikapcsolom, akkor újra minden ok, és tudok írni több nyelven is.

Visszaállítottam a TinyMCEAdvancedet és a hozzászólások miatt az MCEcommentset is.A problémám az, hogy míg a TinyMCEAdvancedben be tudom rakni a smilie ikon gombot, hogy mutassa, addig az MCECommentsbe nem, pedig próbáltam.Az MCECommentsbe a következőket lehet berakni:Available buttons: separator bold italic underline strikethrough justifyleft justifycenter justifyright justifyfull bullist numlist outdent indent cut copy paste undo redo link unlink cleanup help code hr removeformat sub sup forecolor backcolor charmap visualaid blockquote spellchecker fullscreenNincs esetleg valakinek ötlete, hogy milyen kódot kellene beírni, hogy a comments részbe is bekerüljön a mosoly ikon?

Kicsúsztam a szerkesztésből :frowning:Megtaláltam a megoldást! :slight_smile:Tango Smileys Extended, TinyMCE és MCEcommenthez

:lol:

Ez pont azt tudja amire nekem szükségem volt, vagyis, hogy a commenteknél mutatja a mosolyokat különböző kategóriábanA bejegyzéseket és az oldal létrehozásokat sem rontja el.

Üdvözletem!

Nem nyitottam új topikot neki, mert úgy gondolom a problémám, pont ide illik.

WP 3.0-ás verziót használok és fizetős tárhelyen vagyok, külföldin.MCEcomments bővítményt használok (mivel mást nem találtam ami hasonló lenne, ha valaki tud legyen szíves ossza meg)A gondom az vele, hogy ha a hozzászólást elkezdem megformázni, például vastagítást, vagy aláhúzást stb. alkalmazok, akkor az még a szöveg írásakor és formázásakor még működik /látszódik, de amint elküldöm a hozzászólást már csak a normál szöveget látom, Pl azt írom, hogy [s:imjg6uz5]“Szia”[/s:imjg6uz5] így kivastagítva és áthúzva, akkor ez már nálam a hozzászólás elküldésekor már csak ennyi látszódik: “Szia”Hozzáteszem, hogy ez csak a hozzászólásoknál van így, ha bejegyzést írok és azt formázom, akkor az a bejegyzés elküldése után is látszódik, bár ott nem az MCEcomments bővítményt használja, hanem ott a Tinymc advancedet.Kipróbáltam a az alap sablonnal is, ott látszik a formázott szöveg elküldéskor is, csak maga az mcecomments bővítmény eltolódva látszik és el vannak csúszva az ikonok.

Arra gondolok, hogy esetleg az általam használt sablonból hiányzik valami talán, csak arra nem tudok rájönni ,hogy mi, mert nem értek hozzá. A sablon amit használok a http://www.tampawpthemes.net/ -ről van letöltve, de mindegyik ugyanaz a kaptafa szerintem

Segítene valaki?

A plugin weboldala szerint a legfrissebb verzió (0.4.5)

Code:

Compatible with WordPress 2.6.x;
a WordPress plugin directory szerint pedig (0.4.bigeyes.gif

Code:

Compatible up to: 2.8.4
úgyhogy akár ez is lehet a gond.

Főleg, hogy

Code:

3.0 WordPress

0.4.8 Plugin

=

Not enough data

0 people say it works.

2 people say it's broken.