Hostgator tárhely

a rögzítéssel óvatosan, mert ha nem hívtad fel a másik fél figyelmét erre, és nyilvánosságra hozod, egy kezdő ügyvédbojtár kikezd veled és behúz a csőbe.

Sziasztok,

persze en is eloszor regisztralok, feltoltom az oldalaimat, aztan olvasok utana a dolgoknak bigsmile.gif

szal vegigolvastam ezt a forumot, es jol beparaztam ezen a 250,000-es fajl darabszam stop-on.

szerintem boven atleptem a hostgatornal en mar ezt bigsmile.gif

kerdeseim:

1., hol tudom megnezni? mert nekem vhogy ezt sehol se sikerult… a hozzaszolas aljara beteszem

a cpanel oldlaat…

2., mi tortenik ha elertem? letiltjak a weboldalaim? az nem lenne poen…

3., valaki irta hogy figyelmeztetnek, hogyan? mail? vagy nem tudok belepni? vagy megszunnek a weboldalaim?

Koszi,

Gery

[attachment=17:hg1.JPG] [attachment=18:hg2.JPG]

:slight_smile: Picit drasztikus lehetőségeket soroltál csak… Annyi történik, hogy nem tudsz több fájlt feltölteni FTP-n. Ki is írja majd, hogy elérted a kvótát.

Ez az x3-as cpanel sablon? (URL-ben benne van, hogy x3? ) Mert elvileg az kiírja bal oldalt, hogy mennyi fájlt tettél fel.

Cpanelek sablonok -> Switch Style to HG. Ez kiírja.

igen ez az X3-as. az elso napon voltak meg valami mas dobozaim is baloldalt, de egy stilusvaltassal eltuntek, nem tudom oket visszahozni, valami voip meg hasonlo dolgok :frowning: azt nem tudod hogy lehet visszavarazsolni? most ennyit latok amit betettem…

Itt találod: http://IP:2082/frontend/x3/style/index.html

'Patai wrote on '2009-09-21:

Itt találod: http://IP:2082/frontend/x3/style/index.html

koszonom, visszaallitottam. viszont baj van.... ezt irja ki:

SQL Databases

8 / UNLIMITED

Inodes

497362 / 250,000

jol ereztem, a duplajanal jarok.... de akkor most mi van?

mert ftp-zni tudok....

Ez mókás. Passzolom. :slight_smile: Gondolom ez egy régi tárhely, amikor még nem volt csak papíron korlátozás. Ezért lehet szerintem. Bár, ha szemetszúr valakinek, akkor majd szólnak :slight_smile:

Ez mókás. Passzolom. :) Gondolom ez egy régi tárhely, amikor még nem volt csak papíron korlátozás. Ezért lehet szerintem. Bár, ha szemetszúr valakinek, akkor majd szólnak :)

hát nekem annyira nem mókás :lol: es meg nem toltottem at mindent... most mit tegyek? sunnyogjak? hatha nem veszik eszre? :rolleyes: most regiztem egy hete :blink:

[attachment=20:hg3.JPG]

Jahogy :smiley: Akkor passz. De tuti szólni fognak érte :slight_smile: Kapsz majd levelet, hogy esetleg ajánlanak neked egy új tárhelyet. Egy dedikáltat 200$ /hóért. :smiley: Egy hét alatt 500e fájl. Szép

http://support.hostgator.com/articles/pre-sales-questions/inode-usage-limits

Azt írja, 250.000 felett figyelmeztetnek E-mailben - ha nem történik korrekció, felfüggesztés.

Nem tudom miért nem kaptál még levelet tőlük :o

De szerintem ennyire engedékenyek. :wink:

Itt meg: http://support.hostgator.com/articles/security-abuse/50000-inodes-limit

Az 50ezres limit, amikortól már nem tudod használni a backup-ot (biztonsági mentést)

up:

jahhh, egy hete - akkor várható levél… (de mi képes megenni ennyi fájlt?)

Felmásolta a barátnői képét :stuck_out_tongue:

Jahogy :D Akkor passz. De tuti szólni fognak érte :) Kapsz majd levelet, hogy esetleg ajánlanak neked egy új tárhelyet. Egy dedikáltat 200$ /hóért. :D Egy hét alatt 500e fájl. Szép

fenébe.... pedig már majdnem boldog voltam....

hitetlen: van ket komoly fotogaleria is feltoltve... csak az egyik elvisz 130ezret (minden kepbol general a kod 6 verziot. picik, de sok darabra...)

meg ezek nem ket napos site.ok hanem tizevesek, rengeteg cuccal... hat most kicsit meg vagyok love...

László…, László…, - meglátod majd, be foglak jelenteni OFFolásért! :lol:

Nem hiszed? :smiley:

Felmásolta a barátnői képét :P

azok meg fel se kerultek.... :angry: :lol:

'hitetlen' wrote on '2009-09-21:

László..., László..., - meglátod majd, be foglak jelenteni OFFolásért! :lol:

Nem hiszed? :D

Nem kéne inkább dolgozni? :D

obolony.

Az osztott tárhely nem megoldás? - ha nem, akkor dedikált szerver, vagy más webhosting…, mert ezek tényleg le fognak kapcsolni… (elvileg nem veszik el semmid sem, a Cpanelhez a hozzáférést ugyanúgy biztosítják majd - vagy legalább is nekem úgy volt)

László.

Csitu van! Elakadtam valamiben, épp kérdezlek a másik tociban, anélkül meg nincs kedvem dolgozni, mert épp az achilles sarka a munkámnak :stuck_out_tongue:

obolony.

Az osztott tárhely nem megoldás? - ha nem, akkor dedikált szerver, vagy más webhosting..., mert ezek tényleg le fognak kapcsolni... (elvileg nem veszik el semmid sem, a Cpanelhez a hozzáférést ugyanúgy biztosítják majd - vagy legalább is nekem úgy volt)

osztott tarhely? mire gondolsz pontosan? dedikalt szervert nem tudom, es nem is akarom kifizetni. :unsure:

"le fognak kapcsolni" - ez hogy mukodik? csak h tudjak ra keszulni... mi a pontos menete? eloszor mailt kuldenek, targyalaunk? vagy azonnal lelovik a html-t?

'hitetlen' wrote on '2009-09-09:

Semmit.

Már bírta el a havi 2.5 millió oldalletöltést, 541.13 GB forgalom mellett :lol:

Egy kis reklám, de szerintem megérdemli..., TLof mester hxxp://tlof.hu tárhelye (hxxp://www.web-solution.hu)elviszi azt, amit a hostgator nem bírt el. Ügyi fiú, mondtam én régebben is :)

obolony.

Nem vagyok hozzáértő, csak úgy belegondoltam abba, mi van akkor, ha egy másik hostgator tárt bérelsz, (másik domain) és azt mind egy tároló, úgy használnád… - onnan linkelnéd a képeket, vagy ott lenne elérhető a galéria, vagy ilyesmi… - van ott egész olcsó webhosting csomag is, hiszen erre elég lenne a baby csomag is.

“le fognak kapcsolni” - ez hogy mukodik?

Nálam úgy volt, hogy a lapot elérhetetlenné tették (ha jól emlékszem 402-s hiba lap, vagy valami hasonló volt) és közben jött az E-mail, hogy miért…, majd megkérdezték, mit kívánok tenni ez ellen, írjam meg, vagy csináljam meg a Cpanelben (és FTP), ha minden okés, visszakapcsolják.

Nem automata szöveg volt, a support írt személyesen, részletesen felsorolva mi a hiba oka.

Nekem terhelési gondjaim voltak, ez ellen vétettem: http://www.hostgator.com/tos.shtml

7. Resource Usage

User may not:

a) Use 25% or more of system resources for longer then 90 seconds.

És tényleg volt Cpanel hozzáférésem…, a fájlokhoz, beállításokhoz hozzáfértem eztán is…

obolony.

Nem vagyok hozzáértő, csak úgy belegondoltam abba, mi van akkor, ha egy másik hostgator tárt bérelsz, (másik domain) és azt mind egy tároló, úgy használnád... - onnan linkelnéd a képeket, vagy ott lenne elérhető a galéria, vagy ilyesmi... - van ott egész olcsó webhosting csomag is, hiszen erre elég lenne a baby csomag is.

"le fognak kapcsolni" - ez hogy mukodik?

Nálam úgy volt, hogy a lapot elérhetetlenné tették (ha jól emlékszem 402-s hiba lap, vagy valami hasonló volt) és közben jött az E-mail, hogy miért..., majd megkérdezték, mit kívánok tenni ez ellen, írjam meg, vagy csináljam meg a Cpanelben (és FTP), ha minden okés, visszakapcsolják.

Nem automata szöveg volt, a support írt személyesen, részletesen felsorolva mi a hiba oka.

Nekem terhelési gondjaim voltak, ez ellen vétettem: http://www.hostgator.com/tos.shtml

7. Resource Usage

User may not:

a) Use 25% or more of system resources for longer then 90 seconds.

És tényleg volt Cpanel hozzáférésem..., a fájlokhoz, beállításokhoz hozzáfértem eztán is...

OK, koszonom szepen... meglatjuk mit tehetunk... most felmasolom eloszor az osszes fajlt, es meglatjuk mennyi lesz a vege, es ahhoz kepest dontok. persze ha addig nem vagnak ki :lol: