a rögzítéssel óvatosan, mert ha nem hívtad fel a másik fél figyelmét erre, és nyilvánosságra hozod, egy kezdő ügyvédbojtár kikezd veled és behúz a csőbe.
Sziasztok,
persze en is eloszor regisztralok, feltoltom az oldalaimat, aztan olvasok utana a dolgoknak 
szal vegigolvastam ezt a forumot, es jol beparaztam ezen a 250,000-es fajl darabszam stop-on.
szerintem boven atleptem a hostgatornal en mar ezt 
kerdeseim:
1., hol tudom megnezni? mert nekem vhogy ezt sehol se sikerult… a hozzaszolas aljara beteszem
a cpanel oldlaat…
2., mi tortenik ha elertem? letiltjak a weboldalaim? az nem lenne poen…
3., valaki irta hogy figyelmeztetnek, hogyan? mail? vagy nem tudok belepni? vagy megszunnek a weboldalaim?
Koszi,
Gery
[attachment=17:hg1.JPG] [attachment=18:hg2.JPG]
Picit drasztikus lehetőségeket soroltál csak… Annyi történik, hogy nem tudsz több fájlt feltölteni FTP-n. Ki is írja majd, hogy elérted a kvótát.
Ez az x3-as cpanel sablon? (URL-ben benne van, hogy x3? ) Mert elvileg az kiírja bal oldalt, hogy mennyi fájlt tettél fel.
Cpanelek sablonok -> Switch Style to HG. Ez kiírja.
igen ez az X3-as. az elso napon voltak meg valami mas dobozaim is baloldalt, de egy stilusvaltassal eltuntek, nem tudom oket visszahozni, valami voip meg hasonlo dolgok
azt nem tudod hogy lehet visszavarazsolni? most ennyit latok amit betettem…
Itt találod: http://IP:2082/frontend/x3/style/index.html
koszonom, visszaallitottam. viszont baj van.... ezt irja ki:
SQL Databases
8 / UNLIMITED
Inodes
497362 / 250,000
jol ereztem, a duplajanal jarok.... de akkor most mi van?
mert ftp-zni tudok....
Ez mókás. Passzolom.
Gondolom ez egy régi tárhely, amikor még nem volt csak papíron korlátozás. Ezért lehet szerintem. Bár, ha szemetszúr valakinek, akkor majd szólnak 
Ez mókás. Passzolom. :) Gondolom ez egy régi tárhely, amikor még nem volt csak papíron korlátozás. Ezért lehet szerintem. Bár, ha szemetszúr valakinek, akkor majd szólnak :)
hát nekem annyira nem mókás :lol: es meg nem toltottem at mindent... most mit tegyek? sunnyogjak? hatha nem veszik eszre? :rolleyes: most regiztem egy hete :blink:
[attachment=20:hg3.JPG]
Jahogy
Akkor passz. De tuti szólni fognak érte
Kapsz majd levelet, hogy esetleg ajánlanak neked egy új tárhelyet. Egy dedikáltat 200$ /hóért.
Egy hét alatt 500e fájl. Szép
http://support.hostgator.com/articles/pre-sales-questions/inode-usage-limits
Azt írja, 250.000 felett figyelmeztetnek E-mailben - ha nem történik korrekció, felfüggesztés.
Nem tudom miért nem kaptál még levelet tőlük :o
De szerintem ennyire engedékenyek. 
Itt meg: http://support.hostgator.com/articles/security-abuse/50000-inodes-limit
Az 50ezres limit, amikortól már nem tudod használni a backup-ot (biztonsági mentést)
up:
jahhh, egy hete - akkor várható levél… (de mi képes megenni ennyi fájlt?)
Felmásolta a barátnői képét 
Jahogy :D Akkor passz. De tuti szólni fognak érte :) Kapsz majd levelet, hogy esetleg ajánlanak neked egy új tárhelyet. Egy dedikáltat 200$ /hóért. :D Egy hét alatt 500e fájl. Szép
fenébe.... pedig már majdnem boldog voltam....
hitetlen: van ket komoly fotogaleria is feltoltve... csak az egyik elvisz 130ezret (minden kepbol general a kod 6 verziot. picik, de sok darabra...)
meg ezek nem ket napos site.ok hanem tizevesek, rengeteg cuccal... hat most kicsit meg vagyok love...
László…, László…, - meglátod majd, be foglak jelenteni OFFolásért! :lol:
Nem hiszed? 
Felmásolta a barátnői képét :P
azok meg fel se kerultek.... :angry: :lol:
László..., László..., - meglátod majd, be foglak jelenteni OFFolásért! :lol:
Nem hiszed? :D
Nem kéne inkább dolgozni? :D
obolony.
Az osztott tárhely nem megoldás? - ha nem, akkor dedikált szerver, vagy más webhosting…, mert ezek tényleg le fognak kapcsolni… (elvileg nem veszik el semmid sem, a Cpanelhez a hozzáférést ugyanúgy biztosítják majd - vagy legalább is nekem úgy volt)
László.
Csitu van! Elakadtam valamiben, épp kérdezlek a másik tociban, anélkül meg nincs kedvem dolgozni, mert épp az achilles sarka a munkámnak 
obolony.
Az osztott tárhely nem megoldás? - ha nem, akkor dedikált szerver, vagy más webhosting..., mert ezek tényleg le fognak kapcsolni... (elvileg nem veszik el semmid sem, a Cpanelhez a hozzáférést ugyanúgy biztosítják majd - vagy legalább is nekem úgy volt)
osztott tarhely? mire gondolsz pontosan? dedikalt szervert nem tudom, es nem is akarom kifizetni. :unsure:
"le fognak kapcsolni" - ez hogy mukodik? csak h tudjak ra keszulni... mi a pontos menete? eloszor mailt kuldenek, targyalaunk? vagy azonnal lelovik a html-t?
Semmit.
Már bírta el a havi 2.5 millió oldalletöltést, 541.13 GB forgalom mellett :lol:
Egy kis reklám, de szerintem megérdemli..., TLof mester hxxp://tlof.hu tárhelye (hxxp://www.web-solution.hu)elviszi azt, amit a hostgator nem bírt el. Ügyi fiú, mondtam én régebben is :)
obolony.
Nem vagyok hozzáértő, csak úgy belegondoltam abba, mi van akkor, ha egy másik hostgator tárt bérelsz, (másik domain) és azt mind egy tároló, úgy használnád… - onnan linkelnéd a képeket, vagy ott lenne elérhető a galéria, vagy ilyesmi… - van ott egész olcsó webhosting csomag is, hiszen erre elég lenne a baby csomag is.
“le fognak kapcsolni” - ez hogy mukodik?
Nálam úgy volt, hogy a lapot elérhetetlenné tették (ha jól emlékszem 402-s hiba lap, vagy valami hasonló volt) és közben jött az E-mail, hogy miért…, majd megkérdezték, mit kívánok tenni ez ellen, írjam meg, vagy csináljam meg a Cpanelben (és FTP), ha minden okés, visszakapcsolják.
Nem automata szöveg volt, a support írt személyesen, részletesen felsorolva mi a hiba oka.
Nekem terhelési gondjaim voltak, ez ellen vétettem: http://www.hostgator.com/tos.shtml
7. Resource Usage
User may not:
a) Use 25% or more of system resources for longer then 90 seconds.
És tényleg volt Cpanel hozzáférésem…, a fájlokhoz, beállításokhoz hozzáfértem eztán is…
obolony.
Nem vagyok hozzáértő, csak úgy belegondoltam abba, mi van akkor, ha egy másik hostgator tárt bérelsz, (másik domain) és azt mind egy tároló, úgy használnád... - onnan linkelnéd a képeket, vagy ott lenne elérhető a galéria, vagy ilyesmi... - van ott egész olcsó webhosting csomag is, hiszen erre elég lenne a baby csomag is.
"le fognak kapcsolni" - ez hogy mukodik?
Nálam úgy volt, hogy a lapot elérhetetlenné tették (ha jól emlékszem 402-s hiba lap, vagy valami hasonló volt) és közben jött az E-mail, hogy miért..., majd megkérdezték, mit kívánok tenni ez ellen, írjam meg, vagy csináljam meg a Cpanelben (és FTP), ha minden okés, visszakapcsolják.
Nem automata szöveg volt, a support írt személyesen, részletesen felsorolva mi a hiba oka.
Nekem terhelési gondjaim voltak, ez ellen vétettem: http://www.hostgator.com/tos.shtml
7. Resource Usage
User may not:
a) Use 25% or more of system resources for longer then 90 seconds.
És tényleg volt Cpanel hozzáférésem..., a fájlokhoz, beállításokhoz hozzáfértem eztán is...
OK, koszonom szepen... meglatjuk mit tehetunk... most felmasolom eloszor az osszes fajlt, es meglatjuk mennyi lesz a vege, es ahhoz kepest dontok. persze ha addig nem vagnak ki :lol: