Hírlevél plugin

Pénzt visszaküldtem, és én erről többet nem vagyok hajlandó beszélni. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja…, és egy valamit nem fogok erőltetni: hogy már pedig én segíthessek valakinek. Na, azt az egyet már nem.

“Segítsen” neked más.

Én csak annyit mondanék, hogy idegenek között a bizalmatlanság érthető.

Én nem fogok wordpress pluginra költeni, mert mindig szükség lesz wordpressre hozzá. Ha meg a wordpressben komoly frissítés történik, akkor a plugin sem biztos, hogy továbbra is működni fog.

'hitetlen' wrote on '2009-11-08:

Pénzt visszaküldtem, és én erről többet nem vagyok hajlandó beszélni. Segíteni csak annak lehet, aki hagyja..., és egy valamit nem fogok erőltetni: hogy már pedig én segíthessek valakinek. Na, azt az egyet már nem.

"Segítsen" neked más.

Ha nem hát nem, azért ne hidd, hogy majd térden állva könyörgök a segítségedért. Mivel feltehetőleg nincs más aki segít, így hát fogom magam és csinálok paypal számlát és megoldom magam. Sőt megyek és neki is állok. Csak azért is megmutatom, hogy meg tudom oldani. Minden esetre én egyszer elnézést kértem a hibázásért, (ami nem is hiba) többet biztos nem fogok. És részemről is lezárva a dolog, köszönöm szépen a semmit.

Na jól van most már fejezzük be “gyerekek” a vitázást. Az előző hsz.-okat is olvastam de nem szóltam bele. Nagyon elment ez a dolog abba az irányba, ami csak rátok tartozik. Állást nem foglalok ebben a dologban és szeretném, ha megbékélnétek egymással segítséggel együtt vagy anélkül. :wink: Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

'Efrud' wrote on '2009-11-08:

Na jól van most már fejezzük be "gyerekek" a vitázást. Az előző hsz.-okat is olvastam de nem szóltam bele. Nagyon elment ez a dolog abba az irányba, ami csak rátok tartozik. Állást nem foglalok ebben a dologban és szeretném, ha megbékélnétek egymással segítséggel együtt vagy anélkül. ;) Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

Ok, szerintem lezártuk mindketten, és szintén bocs a nem ide való dolgokért. Azt hiszem a jövőben jobban figyelek, hogy ne alakulhasson ki ilyen parázs vita. Senkinek nem jó és csak mérgezi a csapat szellemet, Bocs, Bocs. Nem is tudom hány tag van itt, de mindenkinek szól a bocs a helytelen hozzászólásért. Kösz Lackó

Nah ki is próbálom ezt a plugint, és ha szuperál, akkor lehet megy is emailben/privátban az SQL hozzáférés :rolleyes:

Olyat nem tud, hogy hetente vagy/és 5 új post esetén automatikusan küldjön mailt? :rolleyes:

pzstm.

Képzeld el ezt a hírlevél plugint úgy, hogy ez egy teljesen különálló valami. “Semmi” köze a WordPress-hez, csupán annak adminfelületén kezeled. Így érthetőbb…, elképzelhetőbb ennek működése.

Amit te keresel, azt hiszem, olyan is létezik…, minden új post esetében küld értesítést, de annak a pluginnak elérhetőségét nem tudom.

Én ezt hasonlóan oldottam meg ezzel: http://feedburner.google.com

A weblapod RSS linkjét kell felvinni, majd ha a http://feedburner.google.com oldal érzékeli hogy új post született, arról minden reggel értesítést küld (ha nincs új bejegyzés, értelemszerűen nem küld semmit) annak, aki reá feliratkozik.

Első lépésként egisztrálj itt: http://feedburner.google.com (vagy jelentkezz be a már meglévő Google fiókoddal), majd gyere vissza, és nyiss neki egy új topicot azzal a kérdéseddel, ahol elakadtál menet közben. Ha tudnunk (miért nem tudnánk?) segítünk.

'hitetlen' wrote on '2009-11-09:

pzstm.

Ne idézz feleslegesen, mert megeszlek!

Minden postról nem szeretnék küldeni...csak mondjuk minden 5. postról.... de lehet nézek valami newsletter generáló pluhgint, és annak HTML kódját kiküldöm időnként a kedves usereknek.

G-Lock Double Opt-in Manager tökéletes lenne elképzelésemnek...csak hát nem igazán akar nekem működni :(

'hitetlen' wrote on '2009-11-02:

Igen, két bővítményt telepít, a másik a plugin-hoz kapcsolódik (és azt is külön kell aktiválni/bekapcsolni). Hogy miért dobja rá a hibát már viszont nem tudom...

Üdv!

Melyik a másik plug in, mivel nekem nem akar még 1-et telepíteni, érzékelni. :unsure:

Megtaláltam idő közben, elnézést. :lol:

'barna' wrote on '2009-11-06:

A 3-4 ismertebb plugin mellett 1-2 kevésbé ismertet próbáltam.

Ezt speciel még nem próbáltam. Működik?

ez sem jött be... mielőtt megőszülök ma elkezdtem tesztelni a webgalambot... másban nem találtam részletesen autoresponderről olyan infot, hogy a feliratkozás időpontjához képest eltelt napok alapján küldjön követő leveleket.... feladtam... nem találok ingyenest, ami működik...

'CARizMANiaC' wrote on '2009-11-12:

ez sem jött be... mielőtt megőszülök ma elkezdtem tesztelni a webgalambot... másban nem találtam részletesen autoresponderről olyan infot, hogy a feliratkozás időpontjához képest eltelt napok alapján küldjön követő leveleket.... feladtam... nem találok ingyenest, ami működik...

A karakterkódolás miatt már nem akarok szopni... nagyon el vagyok maradva, most tesztelek 30napig és ha megfelel minden szinten, akkor inkább invest.... :( fáj, de ez van... nem vagyok programozó...

de azért annak örülök, ha valakinek segítettem :)

Ti meg nem vitatkozzatok :blink:

Még fejlesztés alatt van, de az autoresponder már működik a demó verzióban. Egyelőre egy csoportot engedélyez, de itt már megadható, hogy a feliratkozástól kezdve hány nappal küldje a levelet.

http://onlinemunka.info/autoresponder

Akinek segítség kell, esetleg a reklámokat akarja kiszedni vagy hasonló, az írjon az info@sikermegoldasok.com e-mail címre.

Nekem ez már működik, igaz, a fizetős változatát érdemes csak használni: http://freeautoresponder.biz/

Ha teljesen elkészültem vele (az eddigi tesztelések sikerrel zárultak) akkor megmutatom…

'hitetlen' wrote on '2009-11-06:

Az az ellenőrző bigyóhoz kell, szóval, amikor valaki feliratkozik, leiratkozik akkor ez a kód a visszajelzés (sikerült, nem sikerült stb.stb...)

Feliratkozó formhoz a Widgetet használtam, de 99%, hogy a bejegyzésbe ezt kell ehhez beillszteni:

[gwa-autoresponder listid="1"]

Ahol az 1 a levlista/csoport ID-je (azt hiszem ingyenesben csak egy csoport hozható létre, de fizetősben tuti többet, és akkor minden hírlevél-csoportnak saját ID-je van)

Ezt így ahogy mondtad beillesztettem,, de csak ugyanez "[gwa-autoresponder listid="1"]" jelent meg és semmi más! :)

Nem tud valaki valami más megoldást?

Azért köszi hitetlen!

én is kipróbáltam, és okésan megjelent.

Figy, az az “1” - szóval az a levél- csoport (kategória) száma…

A Lists menüpontban (Manage Lists) a List ID száma…

Ott hozz létre egy cikk-levél-sorozat-kategória csoportot - ha az megvan, majd annak a feliratkozó form része jelenik meg a bejegyzésben, akkor ha ezt beilleszted:

[gwa-autoresponder listid=“1”]

Persze ha stimmel a List ID számjeggyel…

Csak mert azt hiszem lehetséges kategória nélkül is futtatni…, vagy nem tudom hol hibázol, de ennek mennie kell, mert kipróbáltam, és nálam okés… - végső esetben megnézem én neked az adminodban hogy miért nem jó…

Így utólag nem tudom, hogy egyről beszéltünk e, de megtaláltam a kódot:

Code:

Name: 
Email: 

Köszi a segítséget és, hogy foglalkoztál a problémámmal! :)

kérlek, ne linkelj szerencsejátékos oldalt. köszönöm

Sziasztok!

MeeNewshoz van valahol magyar nyelvi fájl?

Köszi

Tboy

'Efrud' wrote on '2009-11-02:

css-be beteszed ezt:

Code:

input.MailPressFormEmail{

margin-top:5px;

width:156px;

}

input.MailPressFormName{

margin-bottom:5px;

margin-top:5px;

width:156px;

}

Szia!

Tudnál arra css kódot mondani, hogy az oldalra látogatók automatikusan feliratkozzanak? Nagyon szépen köszönöm, ha segítesz!