Hírlevél plugin

'charlie' wrote on '2009-10-17:

amit te akarsz az nem hírlevél. hírlevél az, mikor X időnként a feliratkozóknak küldesz egy levelet (amit te körlevélként aposztrofálsz). amit te akarsz az valami egészen más.

Tévedés, ez a hírlevelek legújabb generációja. Ha hatékony e-mail marketinget akarsz, akkor mindenképpen ilyen időzítéses megoldást érdemes alkalmazni.

Még én sem találtam meg a megfelelő plugint, ha esetleg lesz ilyen, akkor beküldöm.

'barna' wrote on '2009-11-04:

Tévedés, ez a hírlevelek legújabb generációja. Ha hatékony e-mail marketinget akarsz, akkor mindenképpen ilyen időzítéses megoldást érdemes alkalmazni.

Még én sem találtam meg a megfelelő plugint, ha esetleg lesz ilyen, akkor beküldöm.

Napok óta erre megy el egy csomó időm, hogy ilyet találjak én is... :(

Most éppen a phplistet próbálom, te próbáltad már esetleg?

'CARizMANiaC' wrote on '2009-11-05:

Napok óta erre megy el egy csomó időm, hogy ilyet találjak én is... :(

Most éppen a phplistet próbálom, te próbáltad már esetleg?

na feladtam már ezzel is...

sztem ez lesz a megoldás:

http://freeautoresponder.biz/

'CARizMANiaC' wrote on '2009-11-05:

na feladtam már ezzel is...

sztem ez lesz a megoldás:

http://freeautoresponder.biz/

A 3-4 ismertebb plugin mellett 1-2 kevésbé ismertet próbáltam.

Ezt speciel még nem próbáltam. Működik?

Bingó! Ez kellett nekem!

Időzítés (követő) és azonnali üzenetküldés + több levelezési/feliratkozási kategória lehetősége.

Pár gomb, egyszerű kezelhetőség, átlátható, “dedós” szintű admin = királyság!

A free-t próbáltam, de egy 5 perc után már vásároltam is meg a PRO változatát,…, na, az még jobb változat!

Holnap illetve holnapután kiderül, jön e a követő levél (és közben holnap újabb teszt-usert iratok fel, hogy lássam, biztos működik e a követő rendszer)

Ami biztosan működik, a feliratkozás/leiratkozás (testreszabható hibaüzenet, ha többször próbálkozol), - az első üdvözlő levél kiment, illetve az azonnali üzenet is kiment.

A követő levélküldés holnapra kiderül, de biztosan nem lesz vele gond.

Ez állat jó, köszi CARizMANiaC!

Lehet, hogy eső után köpönyeg… legalábbis hitetlen számára, de a MailPress tud ütemezett leveleket küldeni. Az autoresponder add-on kell hozzá. Kétféle eseményhez lehet időzíteni: feliratkozás időpontja vagy komment bekülkdése. Az a baja, hogy feliratkozásos alapon csak 1 csoportba tudnak kerülni a feliratkozók, hiába lehet több csoportot is létrehozni a háttérben.

Nem baj chiara, a MailPress próbáltam, és addig azt hittem, legalább alapfokon vágom az ilyenek, ám a MailPress-t még alapszinten sem tudtam beüzemelni…, ezt viszont elsőre csontra be tudtam állítani…

Akkor egyelőre itt tartunk:

Ütemezett/időzített (követő) hírlevélhez:

[*]MailPress - ingyenes, ám feliratkozásos alapon több csoportot nem tud kezelni

[*]freeautoresponder.biz/ - fizetős (~27 USD), ám feliratkozásos alapon több csoportot is tud kezelni

[/list]

A többi hírlevél - amit itt próbáltunk -, "csak szimpla" körlevelet küld ki azonnal.

Az összesítéshez tudok még tippeket, egyre fizetősebbeket smile.gif

Van a Mailchimp (mailchimp.com), ez mindent tud, csak 500 feliratkozó és 3000 levél/hóig ingyenes, efölött havi előfizetéses vagy forgalom arányában fizetős.

És most próbálunk ki egy eléggé fizetős (egyszeri 48.650 Ft), de 30 napig ingyen kipróbálható magyar megoldást a webgalambot. Na, ez már tényleg sokat tud, az ütemezett hírlevélküldést, akárhány csoportot, testre szabható feliratkozási formot, amelynek bármelyik kitöltött mezőjének az adatát beszúrhatod a visszajelző levélbe. És még magyar nyelvű is, ami fontos volt az oldal gazdájának. Úgyhogy ez a hírlevél problémák mellett még a tanfolyamra jelentkezésekre egyedi visszajelzés küldést is megoldja.

Mondjuk ezeknek már nem sok köze van a wordpress-hez, pedig először valami jó kis wordpress plugint kerestem nagyon, de aztán távolodni kezdtem…

'chiara' wrote on '2009-11-06:

Az összesítéshez tudok még tippeket, egyre fizetősebbeket smile.gif

Van a Mailchimp (mailchimp.com), ez mindent tud, csak 500 feliratkozó és 3000 levél/hóig ingyenes, efölött havi előfizetéses vagy forgalom arányában fizetős.

És most próbálunk ki egy eléggé fizetős (egyszeri 48.650 Ft), de 30 napig ingyen kipróbálható magyar megoldást a webgalambot. Na, ez már tényleg sokat tud, az ütemezett hírlevélküldést, akárhány csoportot, testre szabható feliratkozási formot, amelynek bármelyik kitöltött mezőjének az adatát beszúrhatod a visszajelző levélbe. És még magyar nyelvű is, ami fontos volt az oldal gazdájának. Úgyhogy ez a hírlevél problémák mellett még a tanfolyamra jelentkezésekre egyedi visszajelzés küldést is megoldja.

Igen én is ismerem, dolgoztam már vele többször is.

Eléggé jó kis program, bár az ára tényleg nagyon magas. Főleg úgy, hogy ha több oldalon akarod használni, akkor oldalanként külön meg kell venned.

A webgalamb nem az igazi. Legalább próbálkoznak.

Az ára meg elég magas. Lehet hogy hamarosan lesz majd jobb program nála.

Wordpressben a http://freeautoresponder.biz/ már tudja az előbb említett dolgokat, de fizetős és ékezethibákat láttam. De lehet hogy csak nálam volt ez.

'hitetlen' wrote on '2009-11-06:

Bingó! Ez kellett nekem!

Időzítés (követő) és azonnali üzenetküldés + több levelezési/feliratkozási kategória lehetősége.

Pár gomb, egyszerű kezelhetőség, átlátható, "dedós" szintű admin = királyság!

A free-t próbáltam, de egy 5 perc után már vásároltam is meg a PRO változatát,..., na, az még jobb változat!

Holnap illetve holnapután kiderül, jön e a követő levél (és közben holnap újabb teszt-usert iratok fel, hogy lássam, biztos működik e a követő rendszer)

Ami biztosan működik, a feliratkozás/leiratkozás (testreszabható hibaüzenet, ha többször próbálkozol), - az első üdvözlő levél kiment, illetve az azonnali üzenet is kiment.

Ehhez, mi e feliratkozó box kód? Ez?

<?php

if(function_exists(autoresponder_output))

autoresponder_output('
','
');

?>

Én kiraktam, de nem működik! Widgetet nem tudok kirakni ezért, ha valaki tudja írjon be egy kódot!

Előre is köszi! :)

Az az ellenőrző bigyóhoz kell, szóval, amikor valaki feliratkozik, leiratkozik akkor ez a kód a visszajelzés (sikerült, nem sikerült stb.stb…)

Feliratkozó formhoz a Widgetet használtam, de 99%, hogy a bejegyzésbe ezt kell ehhez beillszteni:

[gwa-autoresponder listid=“1”]

Ahol az 1 a levlista/csoport ID-je (azt hiszem ingyenesben csak egy csoport hozható létre, de fizetősben tuti többet, és akkor minden hírlevél-csoportnak saját ID-je van)

atomjani.

Ékezethiba nálam is jött levélben, de majd megnézem, valahol el van kódolva, az tuti javítható “hiba”.

'hitetlen' wrote on '2009-11-06:

Bingó! Ez kellett nekem!

Pár gomb, egyszerű kezelhetőség, átlátható, "dedós" szintű admin = királyság!

A free-t próbáltam, de egy 5 perc után már vásároltam is meg a PRO változatát,..., na, az még jobb változat!

Szia, hitetlen

Az lenne a kérdésem, hogy tudnál-e segíteni a fizetős verzió megszerzésében. Nekem nincs paypal számlám és, hogy őszinte legyek nekem bonyolultnak is tűnik ez az egész, még ha az én védelmemben találták is ki. Szóval arról lenne szó, hogy ha megtudnál egyet nekem rendelni én kifizetném neked a 27$-t belföldre simán tudok utalni internetbankon keresztül.

Ha tudsz segíteni itt is kereshetsz: pcegyszeregy@gmail.com

Szia Lacko65.

Segíthetek persze, nem probléma, megy a levél… de:

Ám fontos mindenki figyelmét felhívnom arra a tényre, hogy igen erősen el van kódolva a “karakterkódolás”. Ilyen Latin1 és hasonló karakterkódolás, vegyítve utf-8 -al…

Nem nehéz átállítgatni utf-8 -ra, csak hogy ahhoz SQL hozzáférés kell. Akinek az nincs (SQL hozzáférés), ne is próbálkozzon ezzel a hírlevélküldővel. Akinek meg van hozzáférése, de nem tudja hogy állítsa utf-8 -ra, az adjon hozzá nekem egy hozzáférést, és megcsinálom.

Illetve nem tudom (még) tökéletesen utf-8 -ra kódolni, de már használható (a hírlevél üzentet-szerkesztőben egyszer megírt szöveg tökéletesen megy ki, de az ismételt átszerkesztéskor elkódolja a karaktereket - ezért nem ott kell újra és újra átszerkeszteni a szöveget, hanem másutt, majd a sima szöveget vagy a HTML kódját kell ismételten bemásolni a hírlevél-üzenet szerkesztőjébe, majd úgy elmenteni az egészet. Ez esetben és ezt leszámítva máshol már nem jelentkezik a karakterkódolás problémája. Máshol ezt sikerült véglegesen helyrehoznom. Ez így érthető?)

Szia,

Válasz levél ment, abban leírtam mindent amit ki tudtam nyomozni erről az UTF-8 dologról, ha valami mégsem ok folytasuk itt a fórumon, hogy másnak is hasznára legyen.

Lackó

Quote:

...folytasuk itt a fórumon, hogy másnak is hasznára legyen...

Ez egy nagyon jó hozzáállás, ment is a plusz pont érte. ;)

Nincs folytatás, ez a téma részemről lezárt…, Lacko65 a levelében azt reméli, nem verem át… Nem hát, mivel itt most azonnal visszaléptem a segítségtől… Segítsen neki az, aki szeretne szívességet tenni Lacko65-nak. (azt feltételezi, hogy ezzel nekem tesz szívességet, és nem fordítva…, vagy valami ilyesmi)

Kiléptem ebből a témából (nem a topicból, hanem a Lacko65 féle témából…, mert nem akarom, hogy Lacko65 tegyen nekem szívességet bármiért is)

'hitetlen' wrote on '2009-11-08:

Nincs folytatás, ez a téma részemről lezárt..., Lacko65 a levelében azt reméli, nem verem át... Nem hát, mivel itt most azonnal visszaléptem a segítségtől... Segítsen neki az, aki szeretne szívességet tenni Lacko65-nak. (azt feltételezi, hogy ezzel nekem tesz szívességet, és nem fordítva..., vagy valami ilyesmi)

Kiléptem ebből a témából (nem a topicból, hanem a Lacko65 féle témából..., mert nem akarom, hogy Lacko65 tegyen nekem szívességet bármiért is)

Sajnálom, ha ennyire fáj.

Akárhogy is de pénzről van szó és szerintem mindenkiben megvan ez. Szerintem teljesen természetes bizalmatlanság. Ha meg totál komolyan is gondoltam volna, akkor nem utaltam volna a levél után kb. 20 percel. Mégpedig azért utaltam, mert én kértem a segítséget és végül is átgondoltam, de a levél akkor már elment. Ez van, ezen már nem tudok módosítani, másik levélben, próbáltam elnézést kérni. Majd meg látom mi lesz. Bízom benne, nem veszi annyira a szívére.