Googlebe kerulres

Hmm érdekes, de abban az esetben, ha a user átkattint egy post-ra akkor a H1 jelentőségétől elesel az adott oldalon nem?

Ti statikus oldalaknál is használtok kategóriát ill, címkét?

Tudjátok, mindig nagy csodálattal voltam a SEO-s emberkék irányába; nem elég, hogy olyan a weboldaluk, hogy a nap hanyatt esik rajtuk, de még eleget tesznek a Google szigorú parancsainak is.

Azt elhiszem, hogy egy SEO-versenyen marhára fontos egy-egy tag viselkedése, de a kezdő WordPress-eseknek azt mondom, hogy a WP-vel perceken belül a Google-ba lehet kerülni, ha

• nem tiltod le,

• ha nem trükközöl,

• ha nem csinálsz álnok dolgokat.

Ha csak tiszta szívvel az olvasóidat akarod kiszolgálni a legjobb tudásod szerint, akkor a WordPress nagyjából az elejére visz. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

U.i.: Ne sértődjetek meg SEO-s barátaim! Tisztelem a unkátokat, a tojás patkolásához hasonlatos finom, művészi munkátokat, de a mi favágó kezünkben még a selyemharisnya szála is felszalad…

Egyébként egyet értek Győzővel. A helyzet az, az én véleményem szerint, hogy sokan túlmisztifikálják a keresőoptimalizálást. Ha az ember, egy jó weboldallal rendelkezik és megfelelő tartalommal, akkor a siker szinte garantált. Természetesen a linképítést még mindig nem tudjuk hátrahagyni, de már annak sincsen olyan jelentősége mint X éve. A relevancia a fontos akár a tartalomról vagy link építésről beszélünk.

Üdv!

Az tény, hogy SEO szempontból a WP nagyon előnyös, azonban egy termék katalógusnál ahol cégek versenyeznek és az online vevőkonverzió esetleg + profitot hozhat… Na az lényeges.

És mivel itt nem publikál az ember cikkeket, Lényegi, folyamatosan frissülő tartalom nincsen.

Na szerintem itt van jelentősége a SEO-nak :slight_smile:

Hüm-hüm… :slight_smile:

“Ahhoz, hogy az eladások száma növekedjen elengedhetetlen, hogy minél nagyobb számú célközönség látogassa az adott honlapot, és a látogatók minél nagyobb százalékát konvertálja át vásárlóvá. Az előbbihez számos marketingeszköz áll rendelkezésre, az utóbbihoz csupán egyetlenegy: maga a webáruház.

Attól kezdve, hogy egy látogató megérkezett egy webshopba, kizárólag annak külseje, szerkezete és vevőbarát felépítése motiválhatja a tényleges vásárlásra. Más szóval az esetben a webáruház felülete az egyetlen „bolti eladó”. A magasabb konverziós ráta csökkenti a vásárlók megszerzésének költségét és növeli a profitot.”

Számomra ebből pont az jön le, amit Efrud is mondott:

a.) egy nagyon rendben lévő megjelenésű wp oldal (elegáns, könnyed, áttekinthető, könnyen navigálható, információkkal, elérhetőségekkel bíró, erőt, bizalmat, optimizmust, könnyedséget stb. sugaló) és

b.) megfelelő kínálat (megette a fene, ha nincs frissülő tartalom, mert akkor azt jelenti, hogy a termékek nem képesek megújulásra, nincs akció, nem hajtanak a vevőre, nem akarják becsalogatni, csak eléteszik a kaját, hogy nesze, zabálj, a terítékkel, kiszolgálással nem nagyon törődve.

A SEO+ inkább a költséget növeli (ergo, az extraprofitot csökkenti). Nyilvánvalóan vannak extra kivételek, és a marketing szükséges kelléktárába tartozik, de nem a végtelenségig kihegyezve. :slight_smile:

Ez jogos, csak éppen egy biztonságtechnikai cégnél teszem fel, nem teheted azt meg, hogy nyitsz egy webáruházat :slight_smile:

A termékeket ezen ág nem okádja magából naponta, így abból kell élni ami van, lehetséges, hogy vannak fejlesztések, de nem mindennaposak :slight_smile:

webáruház akár éppen egy termékkatalógus is lehet. :slight_smile:

ilyenkor sokat segít pl. a céges blog, amit a főoldalról lehet elérni :wink:

Van abban sok okosság, amit Győző mondott most :slight_smile: Nem feltétlen kell konkrét webshop, de egy szép, igényes termékkatalógus, képekkel “teletömködve”, egy “érdeklődés” űrlappal párosítva hasznos lehet, no meg persze tényleg a blog, ahova nyugodtan kerülhetnek fel cikkek, amikben tanácsok vannak, hogy melyik rendszert hol érdemes használni, stb. Mindenről lehet írni, csak kreativitás kell hozzá :wink: Most így hirtelen ilyen témák jutnak biztonságtechnikára eszembe: “10 dolog, amit nem szabad elkövetni a rendszerek kiépítésénél”, “Milyen rendszerek illenek a családi házakhoz?” stb. Ergo olyan cikkek, amikkel a teljesen laikus embereket meg lehet fogni.

Akciókat is lehet csinálni, pl bizonyos összegű rendelés esetén nincs szerelési/kiszállási díj, stb.

Azért valahogy meg kell ismertetni az oldalt…

Lenne egy intim kérdésem. Már több mint egy hónapja van egy saját pénzből finanszírozott személyes portálom vagyis inkább blogom. A lényeg, hogy a az elején feltelepítettem az All in One SEO Pack-t és beirkáltam a META szavakat és egyéb nyalánkságokat. A google sokszor meg is talált, és szinte első helyeken voltam. De egy ideje sehogy sem talál a google, vajon mit tettem? Semmilyen csalást nem eszközöltem, szimplán csak posztolok, obszcén szavakat se írok, nem politizálok, nem állok semmihez sem szélsőségesen, szigorúan objektíven. Lehetséges, hogy az lehet a baj, hogy kikapcsoltam az All in One SEO pack-t?

Tud valaki valami biztatót mondani nekem? Kissé aggódom.

Legyél türelmes és írj bele rendszeresen :slight_smile:

A Google az új oldalakkal rendszerint eljátsza a következőt: először néhány hétig megmutatja - eléggé elöl -, aztán, mivel nincs még bizalma az oldalhoz jó sok oldallal hátrébb sorolja. Esetenként az is előfordul, hogy ilyenkor néhány napra eltűnik a keresőből is. Aztán majd egy idő múlva besorolja valahová, ahol szerinte a helye van az oldalnak.