Googlebe kerulres

Sziasztok , az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .

google sitemap plugin

google webmaster tools

submit a site to google

es imadkozas

Akkor kerülsz be, mihelyst mások belinkelik az oldalad, és így a google odatalál.


'kissrac wrote:

Sziasztok ' date=' az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .[/quote']


Beírják google-be ezt amit említettél és valahol a 134ik oldalon fogsz majd csak megjelenni...

Minél több link mutasson az oldaladra, akkor gyorsabban bekerülhetsz és előrébb leszel.

nem kell plugin, nem kell semmi, csak jó honlapot kell csinálni, sok látogatót vonzani és várni, idővel bekerül az ember, nem kell azt erőltetni…

Bocsánat ha nem wp-s kérdés, de arra lennék kíváncsi hogy a google mennyire szereti ha 3-3 description és keywords van a forássomban? Van ugye a sima wp-es meta tag-ek, az all in one SEO-é meg az another wordpress meta-é. Van olyan ami ugyan az, de van olyan ami nem.Kaphatok-e ezért valami büntetést a googletól? célom az előrekerülés lenne, de szabályosan. :slight_smile:

a seo forumon kerdezoskodj ilyen temaban…

Én manóval értek egyet. Jó oldal kell megfelelő tartalommal! A tartalom a lényeg. Agyon lehet linkelni egy oldalt, ha nem tetszik az embereknek a tartalom, vagy oda kattintanak és lépnek is el onnan. Akkor nincs is értelme a látogatásnak. Tény még kell a guglinak link, de korántsem annyi mint régen. Nem csak seo fejjel kell gondolkozni, hanem júzer fejjel!

Azért hiába a jó oldal, ha nem linkeli a kutya se…egyéb trükkökről nem is beszélve… :slight_smile:

Érdekes nekem volt olyan oldalam aminek volt vagy max 50 linkje mégis 500 látogató volt… már rég nem a linképítésből áll a sejó’

Nem csak abból, de azért az 50 link nem mindegy honnan volt…nekem is van olyan oldalam, aminek jó ha van 3 helyről linkje, mégis átlag 300 látogatója van…

Nem gportalról volt az tény. :smiley:

ejj… de kis csipkelődő vagy Efrud. Tudok én a sorok között olvasni. Relax. :smiley:Mondjuk mostanában én is finomabb seo-t nyomok, mint régebben. Régen elég volt, ha kiraktál egy PR5-6-7-es oldalra egy linket és király voltál… most semmit nem ér kb. Rámentem a kevés, de releváns linkre, nagyon bejön :slight_smile: jobb ez így… kevesebb meló.

nem volt a sorok között semmi ám. :smiley: Néha én is tolok dzsiportált.(más kérdés kaptam is érte sandboxot) Szerintem amúgy jó is ez, hogy egyre kevesebbet számít a link.


'kissrac' wrote on '2008-12-25:
Sziasztok , az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .
Esetleg egy - két pingler szolgáltatás is a segítségedre lehet. De szerintem az ősmódszer az egyik legjobb. Szerezz magadnak legalább 1 rádmutató linket ;)

Annál talán kevésbé egyszerű mivel formot kell kitölteni hozzá smile.gif, de talán célravezetőbb és hatékonyabb ez

Igazad van Patai, a releváns linkek sokkal többet érnek mint a link gyűjtemények stb. Viszont az meg nagyon nehéz szerezni. Ha a meta sokszor szerepel a forrásban akkor a Google 50-50% de megbüntethet, kulcsszóhalmozásra hivatkozva, illetve ha valaki felnyom ami nem szép dolog, de vannak olyanok akik szeretik kiütni a nyeregből a konkurenciát.

Azt vettem amugy már észre, hogy sokan már félnek a guglitól. Komolyan mondom. Juuuuj most mi lesz meg ilyenek. Semmi nem lesz. Valaki már annyira ráfekszik erre a dologra… Pedig csak ügyesnek kell kicsit lenni és ami legfontosabb értékes tartalmat szolgáltatni az olvasoknak , legyen az bármilyen weboldal.


'Efrud' wrote on '2009-11-12:
<span style="color: "#ff0000"]Neked is szól">
Szerintem a Google -től nem a webmesterek félnek . . . az egyes országok félnek akik már kezdenek rájönni, hogy minden gazdasági javat a Google fölöz le. Azt hiszem legutóbb a HVG -ben olvastam erről egy cikket, hogy minden országnak arra kellene törekednie, hogy legyen egy saját nemzeti keresője. Mert ugye ami pl. Magyarországon is van a HEURÉKA az nem igazán szalonképes. Csak össze kellene fogni ... Nem mondom azt, hogy bárki is tudna olyan keresőgépet csinálni mint a Google, de azért lehetne jobbat is kivitelezni mint a HEURÉKA. Ha lenne egy magyar kereső amire érdemes lenne egy weboldalt gyúrni én gyúrnám. Jobb alogirtmus kell és ami ennél is fontosabb, jobb PR ;) Hihetetlen dolgok vannak a nagyvilágban, amelyeknek olyan jó a PR -juk. Vegyük például alapul az egyik zöldséget a spenótot. Vajon Popey után hányan ismerkedtek meg vele? ;)

Ne haragudj de a “pagerank” szó a Google bejegyzet védjegye!