Munka közben megláttam a frissítési lehetőssget. Nosza kattintottam is. Utána egy jópár pluginem nem müxik.
Fancybox, (sem) Clearbox, Animated Back To Top Button…
Tud erről valaki valamit, mi történhetett? Vagy ennyi kompatibilitási gon lenne a frissítés miatt?
A frissült javascriptek lehet okoznak galibát. Ãrj a készítőnek.
Most feltettem egy újat a localhost-ra és ott sem müxik…
(((((((
Kiugrik a dajjjjer a ahajmból!
Minden plugint újra letöltöttem, ne lehessen hiba.
És a hisztizésen kívül miben tudunk neked segíteni?
Fodrász telefonszám, dauer szalon, vagy esetleg kérdés is van?
A kérdést már feltette, valószínűleg az okra kíváncsi. 
.....
Tud erről valaki valamit, mi történhetett? Vagy ennyi kompatibilitási gon lenne a frissítés miatt?
A fancybox pulgin az nálam jól működik, több oldalon is, a frissítés után (WP 3.4 alatt). Mondjuk az is lehet, ebből is van több bővítmény.
Biztos valami javascript összeakadás lehet. De erről, például a chrome alatt is meg lehet győződni úgy, hogy megnyitod a weboldalad, jobb klikk -> elem megtekintése -> és akkor alul látható lesz a konzol (Developer tools), és ott jobb oldalt legeslegalul egy pici piros pöttyel szokta jelezni, ha elakadt valahol.
Utána lehet ki-be kapcsolgatni a bővítményeket, ezek alapján.
Üdvözlet,
Ha esetleg tudnál nekünk bemásolni hibákat többet tudnánk segiteni…
És a hisztizésen kívül miben tudunk neked segíteni?
Fodrász telefonszám, dauer szalon, vagy esetleg kérdés is van?
Köszönöm ezt az építőjellegű hozzászólást, nagyon jól esett!
))
Üdvözlet,
Ha esetleg tudnál nekünk bemásolni hibákat többet tudnánk segiteni...
Köszönöm...
A probléma az, hogy mérgemben egy teljesen szűz wp-t feltettem és csak azt az egy plugint töltöttem le, és akkor sem müxik valamiért. Létezik hogy magával a WP-vel akad össze?
Nem vagyok teljesen setét a témában, utána nézek ennek a javascriptkonzol hibának, ha van, és felteszem.
Pedig már éppen elkezdtem szeretni a wordpresst. De hát a feleségét sem rúgja ki az ember, ha beszól valamit!

Kösöznöm a türelmet és a segítőkészséget.
Mindig kifogok valamilyen X-aktába illő jelenséget
Amennyiben szűz wp-re teszed azt a plugint, csak azt az egyet, akkor felmerül bennem a következő kérdés: A szervere megvan a minimum kritérium? (Pl. sok plugin csak php5-ös szerón fut, míg sok lusta szolgáltatónál csak 4-es van … Bár már az alap WP is igényli az 5-öst … Csak 5-ösből is van már 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 )
Ezért próbáltam jelezni, hogy keveslem a konkrétumot, egy phpinfo(); sokat segítene.
Amennyiben szűz wp-re teszed azt a plugint, csak azt az egyet, akkor felmerül bennem a következő kérdés: A szervere megvan a minimum kritérium? (Pl. sok plugin csak php5-ös szerón fut, míg sok lusta szolgáltatónál csak 4-es van ... Bár már az alap WP is igényli az 5-öst ... Csak 5-ösből is van már 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 )
Természetesen minden esetben olyan szerverre tettem fel ahol megvannak a kritériumok (Már feltettem pár WP-t de csak most ismerkedem mélyebben vele.). Sőt, korábban már működött is, jelenleg is működik másik honlapon ilyen és ehhez hasonló pluginekkel. A gépem localhostján is működött már. Ezek azonban még a frissítés előttiek. Ezért gyanakodtam erre.
(DjZoNe ! pont ezért kapott el a hiszti!
)A php-ban járatos vagyok és az adatbáziskezelésben. Sajnos a JS már nem az erősségem, de azért elboldogulok vele némi tökölés árán, csak gyakran elakadok ilyenkor.
Ma talán lesz időm mélyebben a hibát kergetni. Mindenképpen megírom, ha találok valamit, és előre is köszi az ötleteket.
Sziasztok!
Nos, én ma vettem észre csak két hibát, de nem tudom, hogy a 3.4-es frissítésnek köszönhető-e. Az egyik, hogy a letöltéseim nem működnek ugyanis nem tudja a fájlokat kilistázni.(WP-filebase-t használok). A másik pedig nem lehet hozzászólni a fórumhoz (Simple-Press), mert a hozzászólás gombra kattintva nem nyílik le a szövegdoboz ahova lehetni írni.
Másnak sem működik a fórum? Létezhet, hogy a 3.4 upgrade miatt van? A hétvégén én nem vettem észre hibát, igaz nem is sokat foglalkoztam az oldallal, ma szóltak, hogy ezek a hibák vannak.
Ezt a hibát írja a chrome develops tool:
[font=Consolas,:3fayjnrz]<span style="color: red !important][/font:3fayjnrz]
[font=Consolas,:3fayjnrz][/font:3fayjnrz]
[font=Consolas,:3fayjnrz][font=Consolas,]<span style="color: red !important] has no method 'superfish'[/color][/font:3fayjnrz][/font]
Ja, és még mielőtt írtam volna ide, kikapcsoltam minden létező bővítményt, majd csak a fórumot kapcsoltam be, de akkor sem volt jó.
Létezhet, hogy a frissítés miatt, mivel új jQuery van a csomagban.

Most kipróbáltam azt, hogy a Wordpress alap témáját állítottam be, úgy a fórum hozzászólás működik - saját sablon alatt meg nem. Viszont az alap témával a letöltés fájl kilistázás továbbra sem megy.
Nincs valami "trükk" vagy bármi amivel ezt a jquery dolgot vissza tudnám állítani, vagy 3.4-ről van valami downgrade módszer?
Félek, hogy ez még napokig eltarthat, nekem meg most szükségem lenne arra, hogy mindkettő működjön ezen a héten.
Egyszerűen nem emlékszem melyik napon frissítettem fel a rendszert, de mivel az utolsó hozzászólás a fórumomban 4 nappal ezelőtt, gondolom utána, de sajnos vagy júni 16 vagy júni 6-i sql és fájl visszaállítást tudnék csinálni a tárhelyemen:-(
Szia!
Szerintem a régi oldaladon, ahonnan a hibát ide másoltad, ott az volt a hiba, hogy előbb van az a 2 jquery maga, mint a jqurey függvény beszúrása a head részben. Úgy hívja meg a jquery-t, hogy az nincs betöltve még és meg sem várja, hogy be legyen töltve! Ezért írja azt, hogy uncaugth error.
Tegyél be ilyet a functions.php ba:
function enyim_jquery() {
if ( !is_admin() ) {
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.js', false);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('wp_head', 'enyim_jquery', 1, 0);
Vagy ez egy példa, lehet máshonnan, más CDN ról is beölteni a jquery-t, ezt találtam meg hirtelen a gugliba.
Azt nézd meg a régi sablonodnál, hogy a fejrészben a forrásban, legelöl kell lennie ennek, ahol a javascript- ek kezdődnek:
Mert a fenti sor szúrja be. És csak ez alatt legyen minden egyéb jquery-s hivatkozás.
És persze kijelentkezve kell nézni, mert ott az !is_admi a feltételben.
if ( !is_admin() ) {
wp_deregister_script('jquery');
wp_register_script('jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.js', false);
wp_enqueue_script('jquery');
}
}
add_action('wp_head', 'enyim_jquery', 1, 0);
Vagy ez egy példa, lehet máshonnan, más CDN ról is beölteni a jquery-t, ezt találtam meg hirtelen a gugliba.
Azt nézd meg a régi sablonodnál, hogy a fejrészben a forrásban, legelöl kell lennie ennek, ahol a javascript- ek kezdődnek:
Mert a fenti sor szúrja be. És csak ez alatt legyen minden egyéb jquery-s hivatkozás.
Kedves András!
Köszönöm, hogy írtál!
Azt meg tudod nekem mondani, hogy pontosan hova kell a legelső kódot beszúrni a functions.php-ba? Mert próbálkoztam én, de ugye nem jártam sikerrel utána az oldal be sem töltött 
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a WordPressel csomagolt jQuery nem 100%-ban egyezik meg a google codeból használttal.
Szia!
Akkor legyen ilyen pl:
if ( !is_admin() ) {
wp_deregister_script(‘jquery’);
wp_register_script(‘jquery’, ‘http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.js’, false);
wp_enqueue_script(‘jquery’);
}
}
add_action(‘wp_head’, ‘enyim_jquery’, 1, 0);
Ezt a functions.php ba kell beszúrni, mondjuk lehet a legvégére is, de a ?> jel elé még, ha van ilyen a végén. A wp-content/a sablonodneve könyvárban van.
De nem tudom, ez jó lesz-e, én azt nem értem, hogy hogyan kerülhetett az a két jquery (a superfish.js meg a az a másik) kódja, a jquery elé…ez. Mert, ha ezeket a plugin készítői, a fenti módon szúrták be, és az add_action -ban az első paraméter wp_head , akkor ugye elvileg a sablonban szereplő:
…miatt ott a fejrészben jelenne meg, és legfelül lenne jquery-1.7.2.js …minden egyéb, utólag írt js meg alatta kellene sorakoznia.
Csak nálad ez nem így volt, vagyis a hiba ezt mutatja. Akkor kellene jónak lennie, ha így nézne ki a generált kód:
http://kepgep.hu/2012/06/18/main/fejreszokada.html
És nálad a nyíllal jelzett rész, nem legfelül volt, hanem megelőzte az a másik kettő js.
if ( !is_admin() ) {
wp_deregister_script(‘jquery’);
wp_register_script(‘jquery’, ‘http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.js’, false);
wp_enqueue_script(‘jquery’);
}
}
add_action(‘wp_head’, ‘enyim_jquery’, 1, 0);
Ezt a functions.php ba kell beszúrni, mondjuk lehet a legvégére is, de a ?> jel elé még, ha van ilyen a végén. A wp-content/a sablonodneve könyvárban van.
De nem tudom, ez jó lesz-e, én azt nem értem, hogy hogyan kerülhetett az a két jquery (a superfish.js meg a az a másik) kódja, a jquery elé…ez. Mert, ha ezeket a plugin készítői, a fenti módon szúrták be, és az add_action -ban az első paraméter wp_head , akkor ugye elvileg a sablonban szereplő:
…miatt ott a fejrészben jelenne meg, és legfelül lenne jquery-1.7.2.js …minden egyéb, utólag írt js meg alatta kellene sorakoznia.
Csak nálad ez nem így volt, vagyis a hiba ezt mutatja. Akkor kellene jónak lennie, ha így nézne ki a generált kód:
És nálad a nyíllal jelzett rész, nem legfelül volt, hanem megelőzte az a másik kettő js.
Mire hazaértem, mind a letöltés bővítmény mind pedig a sablon javítva lett
A letöltésnél az volt a hiba, hogy a frissítéskor egy új funkciót építettek be és az nem volt bekapcsolva, én meg nem vettem észre. A sablonra is jött frissítés, és most már működik minden.
Köszönöm azért a segítséget!