Igen, a theme könyvtárban található functions.php fájlba kell tenni minden olyan szűrőt/filter amivel kiegészíted vagy felüldefiniálod a WP bizonyos meglévő funkcióit vagy azokat is, amiket te írtál új függvényeket. (vagy rakhatod egy könyvtárba is a saját kódjaidat, amiket majd a functions.php ból hívsz be)
A wp 3.4 ben. a mostaniban is van 1.7.2 es jquery, (itt: …/wp-includes/js/jquery), az is jó!
Azt azért ne felejtsétek el, hogy a WordPressel csomagolt jQuery nem 100%-ban egyezik meg a google codeból használttal.
DjZoNe!
Szerinted mi a jó megoldás, melyiket érdemes használni? Gondolom ami a WP-ben van azzal a WP tuti müxik mindig. Létezett már olyan, hogy valami fejreállt, mert a google-os Jquery "túl" frissnek bizonyult?
A pluginek fejlesztői vajon melyiket tartják szem előtt?
A szolgáltatód nem bírja rendesen beállítani a szervert, hogy biztonságos és használható is lehegyen egybe. Valóban váltás ajánlott és tényleg ne ingyenesre vagy ne 'óccó jánoshoz' menj.
Nálam a frissítés után nem működtek a címkék. Bármilyen címkére kattintottam mindegyikhez azt írta ki, hogy nem találja. Aztán Guglival találtam egy hasonló esetet így kiderült hogy a Közvetlen linkek frissítés gombjának megnyomásával megoldható a probléma. Nem változtattam semmin csak frissítettem, Azóta működik.