Fotó galéria

Sziasztok!Szeretnék egy olyan plugint, amivel egy új aloldalon különálló, utólag is szerkeszthető, bővíthető fotó galériát tudok létrehozni. Olyat, ami esetleg saját feltöltőrendszerrel működik, és a feltöltött képekből létre tud saját almenüt, hozni miniatűrökkel, stb. Láttam én is, hogy van vagy százféle a http://wp-plugins.net/ -en, de nekem valami olyan kellene amit már valaki kipróbált, letesztelt, és tényleg jó. Ja és működik a 2.1-en és az extrán is. Sokat kértem?


Ottó wrote:

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan plugint, amivel egy új aloldalon különálló, utólag is szerkeszthető, bővíthető fotó galériát tudok létrehozni. Olyat, ami esetleg saját feltöltőrendszerrel működik, és a feltöltött képekből létre tud saját almenüt, hozni miniatűrökkel, stb. Láttam én is, hogy van vagy százféle a http://wp-plugins.net/ -en, de nekem valami olyan kellene amit már valaki kipróbált, letesztelt, és tényleg jó. Ja és működik a 2.1-en és az extrán is. Sokat kértem?

énis. pont ezek az én igényeim is :)

Na, meg is van. Házon belül :slight_smile:

http://word-press.hu/forum/viewtopic.php?id=26

Extrán, 2.1-es WordPressen megy, csak a lightboxot ki kell kapcsolni.

Valamelyik nap megcsinálom hozzá a magyar fordítást is.

Köszi, várom a fordítást. Felraktam az angolt, de valamit benéztem, mert nem az igazi… irritated.gif A kérdéseimet feltettem a másik topicban.

Ez http://www.wildbits.de/mygallery/ nekem bejött, tud mindent, amit írtál, sőt támogatja a Lightbox-ot is, egy kattintással át lehet állítani ilyen megjelenítésre a galériát.

Ok, de először végigszenvedem a másikat, mert olyan nincs, hogy nincs. Ha meg mégis, akkor majd kérdezlek erről. :slight_smile: Köszi.


'Bluedog wrote:

Ez http://www.wildbits.de/mygallery/ nekem bejött' date=' tud mindent, amit írtál, sőt támogatja a Lightbox-ot is, egy kattintással át lehet állítani ilyen megjelenítésre a galériát.[/quote']


Sziasztok!


Én is ezt raktam fel. Az 5. próbálkozásom volt, de eddig ez jött be a legjobban és legegyszerűbben. Cak egy dolgot hiányolok: nem tud indexoldalt készíteni a galériákból, tehát ahol a galériák közül választok.


'jupe wrote:Bluedog wrote:

Ez http://www.wildbits.de/mygallery/ nekem bejött' date=' tud mindent, amit írtál, sőt támogatja a Lightbox-ot is, egy kattintással át lehet állítani ilyen megjelenítésre a galériát.[/quote']


Sziasztok!


Én is ezt raktam fel. Az 5. próbálkozásom volt, de eddig ez jött be a legjobban és legegyszerűbben. Cak egy dolgot hiányolok: nem tud indexoldalt készíteni a galériákból, tehát ahol a galériák közül választok.

Miért ne tudna:

Collection of galleries


Maybe you to create an overview of all the galleries in your blog. First you need to create all the galleries and their static pages. The next step is to create a new, empty static page and place the tag [mygallistgal] on the page. Save the page and thatÂ’s all.

pl.: http://www.wildbits.de/fotos/


:)

Upsssz! Ez elkerülte a figyelmemet! Így már mindjárt más, köszi.

Azt esetleg meg tudod magyarázni, ha beszúrom az adott myrandompic kódot a sidebar-ba, miért jelenik meg kép? Kell ezenkívül beállítani valamit?

Nos. Rászántam magam a myGallery-re, mivel az fgallery-vel sem jutottam előrébb… Felraktam, aktiváltam, és itt meg állt a tudományom. Nem találok hozzá angol nyelvű használati útmutatót, németül meg nem tudok. Tud valaki segíteni, hogy mik a következő lépések? Hova töltsem a képeket? Miket állítgassak be a mygallery könyvtárban? Hogyan hozzak létre galériákat? Ilyesmi… Jó lenne mindezt lépésről lépésre, mert úgy tűnik ehhez nagyon gyökér vagyok. Köszönöm előre is.updatte: Ne válaszoljatok, megoldottam az fGallery-t. Én voltam a hülye. Azért köszi.

Felraktam a myGalleryt, meg is jelenik az adminban, de üres oldalak vannak, nem lehet semmit sem beállítani.

Segítenétek!

sziasztokfeltettem én is az fGallery-t igyekeztem mindent beállítani, tudtam is fotókat feltölteni, létre is hozta a galériákat, tudok bennük lapozni, müködik a Lightbox is, csak éppen


  • a megjelölt fotó nem akar az album index képévé válni,
  • sőt az egyes fotóknak sincs thumbnailje, csak üres négyszögek
  • és ami a legcsúnyább, hogy szétesik az oldal, pontosabban ott kezdödnek az indexképek, ahol a sidebar végetér. gondolom hogy valamilyen beállítási probléma, de nem tudom, hogy mi az ?
  • no meg a sidebarban nem akar megjelenni a Random kép ?    vetnétek egy gyógypillantást az oldalra ? http://www.photograph.hu/weblog/photos/album/album-2

sziasztok!szintén nekem is ez lenne a bajom a mygaleryval… látom az adminban, de nem tudok semmit sem beállítani

Nekem meg szinte egyik sem akar normálisan működni, mindent rendesen beállítok, jogosultságok, könyvtárak, készítek neki egy ój oldalt, beszúrom azt a hivatkozást ami kell neki, és semmit nem jelenít meg, csak a hivatkozást írja ki, simán karakterekkel, link, meg minden nélkül!ha lenne valaki aki el tudja nekem mondani mit és hol rontok el, annak nagyon hálás lennék!Egyáltalán extra.hu-n mennek ezek rendesen?Előre is köszönöm!

Szia!Müködik az extrán, én is ott vagyok… Olvasd el ezt, hátha segít: http://ottoo.extra.hu/?p=54#comment-166

Az fgallerynek megcsináltam a magyar fordítását. Érdekel valakit?


eMeM wrote:

Az fgallerynek megcsináltam a magyar fordítását. Érdekel valakit?

Nem haragudnék meg, ha kitennéd valahova... :)

fGallery magyar fordítás:

http://aeonline.hu/?p=356Saját portára tettem, mert itt nem tudok még piszkozatot sem írni :frowning:

Király lett. Hadd köszönjem meg én elsőnek. :slight_smile: Amúgy nem tudod véletlenül, hogy hogyan kell a lightbox résznél átírni a next, a prev és a close feliratot? Nem találtam meg…

A close egy kép. valamilyen képszerkesztőben kell átírni (photoshop). A másik kettő megoldásának én is örülnék:)