Rájöttem a frissítés megoldotta a szétesést. :) Erre ki gondol? Ãrnál egy pár sort a fordításról mit kell vele tennem stb.
Letöltöd a [font=arial, sans-serif:i3jz39oy]Codestyling Localization Plugint, ennek segítségével mélyebb Wordpress tudás nélkül is tudsz fordítani pluginokat. A megfelelő PO fájlt letöltheted innen (alul az expot linkre kattintva). Ezt FTP- kezelő programmal felmásolod a szerveren a megfelelő helyre a language könyvtárba és utána az admin felületen a[/font:i3jz39oy]Codestyling Localization Plugin már segíteni fog az mo fájl létrehozásában. Ez kell ahhoz, hogy magyarított felületet láss.(Nem teljes még) a szerkesztés után a fenti részen az mo fájlt mindíg menteni kell módosítás után!
Itt is megírok mindent a calpress-re a választásom azért esett mert képeket is megtud jeleníteni a naptár nézetben. Már mindent megpróbáltam hogy magyar legyen a felülete teljesen. Az admin oldala nem is érdekel. Tegnap is az egész napom ráment és a mai is eddig de csak angolul jelenik meg. Az all in one nem tudom, hogy tud-e képet megjeleníteni a calpress bővítménynek megnéztem az oldalát és az tud. Azt sem írja, hogy csak a pro verzió. Mellesleg poedittel létrehoztam mindkét hu.HU fáljt az all in one-hoz nekem mégsem lett magyar. Biztos én csinálok valamit rosszul de nem bírok ezekkel a bővítményekkel ill. a fordításukkal. Már egy pár dolgot sikerült lefordítanom de ezek kifogtak rajtam.
Na ez az én hülyeségem ezt nem láttam. Esetleg ismertek egy olyan event calendart ami tud képeket kezelni vagy marad a vásárlás...
Csináltam egy példaoldalt Neked, hogy lásd mit tud az [background=rgb(252, 252, 252)]All-in-One Event Calendar by Timely [/background][background=rgb(252, 252, 252)]alap változata (ez még nem is a prémium) Megtekintéshez kattints IDE! Ezek után nem tudom milyen képességekre volna még szükség... :)[/background]
Köszönöm a segítséget a fenti linken található megoldással sikerült telepítenem és magyar.
Delete ALL ai1ec kapcsolódó fájlok (főleg wp-contetn/themes-ai1ec) keresztül FTP.
Töltse le az új változat (vi.8.3 most) a time.ly honlapján.
Kattintson a jobb gombbal a mappára, és lépjen a Tulajdonságok parancsra. [background=rgb(201, 215, 241)]A Biztonsági részben az alsó, kattintson a “Tiltás feloldása”. [/background]
Ez itt kicsit érthetetlen volt én kibontottam megszüntettem az írásvédettséget újra zipp-eltem és így sikerült feldobnom a szerverre. Amíg ezt nem csináltam meg a szerverre sem ment fel.
4.Most bontsa ki a fájlokat, és töltse fel őket wp-content/plugins FTP-n keresztül.
Fordítással kapcsolatban lenne egy kérdésem, egyszer már a newstone témát lefordítottam, és ott minden jól is ment, most a coaster night ridesen dolgozom, alapból a gond, hogy csak mo fileok voltak, azok is németül, spanyolul, franciául és oroszul. Találomra a spanyolt átkonvertáltam po formába, meg is nyitja a poedit, de ha ezt átfordítom hogyan tudom “beélesíteni”, hogy a sablon ne az alap angolt lássa, hanem ezt?
Két WP alapalú honlapot használok, egy a sajátom a másik az egyesületünket népszerűsíti.
A honlapok felépítése megfelel az igényeinknek és frissítése, melyeket saját magunk végezünk egyszerű, de találtunk bennük egy szembeötlő helyesírási hibát.
Ennek kijavítását szeretnénk kérni a magunk, illetve további felhasználók érdekében.
A hiba konkrétan a " tartallmaz" szó, mely helyesen csak " tartalmaz, egy “l”-el.
Ez vélhetően a program által generált automatikus beírás akkor keletkezik, amikor a bejegyzésben képek is vannak. Elég szembetűnőmert a nyitó oldalon jelenik meg, a bejegyzések címei alatt. A régebbi és az újabb verzióknál is fenn áll ez a hiba.
Számunkra, egyébként nem fontos az az információ, akár hiányozhat is.
Kérnék, ha lehetséges a program javítását és kérnénk javaslatot, hogyan javíthatnánk ki a sajátjainkat.
Mondd meg a kedves ismerősödnek, hogy a megadott hivatkozás működik. Ha nem hiszi el, vagy nem rákattintással indított (mert pl. te diktáltad neki a 3 ponttal együtt ), akkor annyit mondj neki, hogy a WordPress hivatalos oldalán szíveskedjen megkeresni a hivatalos fordítás helyét. Ha jobban tetszik, akkor a GlottPress-t keresse.