Sziasztok!
Nem segít nekem valaki a fenti kérdésemmel kapcsolatban?
halló, engem is érdekelne, melyik fájlban kell átírni a Home-ot?
/themes/Decorativeart/include/firstmenu.php 25. sorban
Home
átírandó erre:
Kezdőlap
Mentés, majd odlal frissítése a böngészőben.Home
átírandó erre:
Kezdőlap
Mentés, majd odlal frissítése a böngészőben.Kezdőlap
Mentés, majd odlal frissítése a böngészőben.
Problémám adódott az easyrecipe pluginnal.
A plugin admin felületén be lehet állítani az adott szavak fordítását,pl: recipe type = recept típus.
A bejegyzés előnézetében az itt megadott fordításokat szépen be is emeli, ám amikor megjelenik a bejegyzés, azaz közzéteszem, akkor marad az angol szöveg.
Ebből arra következtettem, hogy valami fálj írás jogosultság problémája lehet, de nem jövök rá, hogy mi az.
Az oldal: kedvenc-receptek.hu
Most azért van rajt pl.: az Összetevők magyarul, mert már a kódban is turkáltam.
Feltettem localhostra a plugint, ott sem működik a fordítás.
easyrecipe megoldva.
Megoldás = wp és plugin frissítés.
Sziasztok!
Pár napja használom a Wordpress-t és akadt egy fordítási problémám. Rákerestem a fórumban, hogy ne kérdezzem meg ugyanazt, amit már másoknak megválaszoltatok, de nem találtam választ.
Egy régi sablont használok az oldalon, Picture-perfect a neve. Sajnos 2 éve nem frissítették. A lényeg az, hogy az oldal magyar nyelvre van állítva. A legtöbb szöveg magyarul jelenik meg, de sajnos nem minden. Például a komment beküldésének szövege angol maradt. Ha a Twenty eleven témát használom, akkor az is magyar.
Biztosan tudjátok, mit kell átállítanom, hogy az új téma kezelje ezen szövegek fordítását is. Azt már kinyomoztam, hogy ezek a szövegek nem a témából jönnek, tehát nem ott kell lefordítani. Itt el is akadtam.
Fontos lehet, hogy be van kapcsolva a hálózat mód.
Köszönöm!
A sablonhoz nincs egy .mo vagy .pot fájl? Ha van, akkor abba kell átírni.
Ha nincs, akkor a megjelenésben kell keresni és ott átírni.
Sajnos nincs hozzá. Megtaláltam, átírom a php fájlban. Köszönöm
Sziasztok!
Letöltöttem a calpress event calendar-t le is fordítottam de felmásoltam a fájlt és mégis angol marad ha valaki kicsit ráér segítsen.
Dobd fel a fordítást, és ránézünk. Úgy látom, hogy a .pot fájlban van rögtön 2 hiba, de csak fél szemmel kukkantottam rá.
Köszi Győző!
Szia,
Újracsomagoltam neked pár beállítással. Volt benne 60 új és 30 'felesleges' sor…
static.hgrg.info/calpress-event-calendar_repacked_20121009.zip
Szia,
Újracsomagoltam neked pár beállítással. Volt benne 60 új és 30 'felesleges' sor..
static.hgrg.info/calpress-event-calendar_repacked_20121009.zip
Szia!
Telepítettem és angol... Mivel nem írtad meg,hogy van e valami dolgom még a bővítménnyel ezért rögtön fel is dobtam. Még a magyar nyelvet sem találja. Biztos az én hibám de annyi lehetőség van a változtatásra,hogy inkább kérdezek mielőtt bármit csinálnék vele. Ezért tisztelettel kérlek mondd ill. mondjátok meg miket kell az állományban kijavítani vagy befejezni. Esetleg gondoltam a hu.HU_jav_mo és a jav_po fájlok átnevezésére de gondoltam arra is,hogy a fordítás nem teljes.
Előre is köszönöm!
Kísérteties a hasonlóság az All-In-One-Event-Calendar és a CalPress Event Calendar között. Az All-In-One adatbázisába felvett tételek Nálam például a plugin kikapcsolása után és a Calpress bekapcsolása után a Calpresben megjelentek… A Callpresben lévő felületeket nem tudtam mindenhol lefordítani ellentétben az All-In-One-ban majdnem teljesen kész már a fordítás a felületek többsége már Magyarul jelenik meg. Klassz ez a plugin, de sok hiba van szerintem még benne javaslom a hasonlósága miatt az All In One Event calendar használatát (Nálam klasszul működik ).
Felraktam azt is és szétkapta az oldalt gondolom azért mert fent hagytak valami szemetet. Ez hibátlanul működik. Csak nem bírom a fordítást ráerőltetni. Ennek okát most sem értem.
[font='Times New Roman']Fatal error: Uncaught exception 'Ai1ec_File_Not_Found' with message 'The specified file 'event.min.js' doesn't exist.' in /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/helper/class-ai1ec-view-helper.php:124 Stack trace: #0 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/controller/class-ai1ec-events-controller.php(176): Ai1ec_View_Helper->theme_enqueue_script('ai1ec-event', 'event.min.js', Array) #1 [internal function]: Ai1ec_Events_Controller->init('') #2 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-includes/plugin.php(403): call_user_func_array(Array, Array) #3 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-settings.php(302): do_action('init') #4 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-config.php(96): require_once('/chroot/home/ba…') #5 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-load.php(29): require_once('/chroot/home/ba…') #6 /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-blog-header.php(12): require_once('/chroot/home/ba…') #7 /chroot/home/ba in /chroot/home/batsanyi/batsanyi.hu/html/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/app/helper/class-ai1ec-view-helper.php on line 124[/font]
szia,
amit felraktam az egy olyan file amibe beleraktam neked az elérési utakat és a függvényeket amiket elvileg le kell fordítania majd lefrissítettem a forrásfile-okból. mint írtam további fordítások szükséges és természetesen át kell nevezni a file-t, azért tettem hozzá a _jav-ot, hogy lásd ez egy megváltoztatott file…
Szia!
Telepítettem és angol... Mivel nem írtad meg,hogy van e valami dolgom még a bővítménnyel ezért rögtön fel is dobtam. Még a magyar nyelvet sem találja. Biztos az én hibám de annyi lehetőség van a változtatásra,hogy inkább kérdezek mielőtt bármit csinálnék vele. Ezért tisztelettel kérlek mondd ill. mondjátok meg miket kell az állományban kijavítani vagy befejezni. Esetleg gondoltam a hu.HU_jav_mo és a jav_po fájlok átnevezésére de gondoltam arra is,hogy a fordítás nem teljes.
Előre is köszönöm!
A calpress-hu_HU.po és calpress-hu_HU.mo fájl névre kell átnevezned a két fájlt akkor látni fogja. Mellesleg befejeztem a fordítást volt még benne pár sor hiány, de még így sem lett 100-as a fordítás a menüket nem fordítja le... :( használd amit az előző hozzászólásomban írtam. A két első fájl linkéről leszedheted a fordítást amit ma reggel javítottam .
Látom közben írtál: Javaslom szedd le mind a két plugint a callpresst és az all-in one event calendart is és csak az utóbbit rakd vissza és másold a mappájába a magyar fájlt.Amit itt találsz.
Leszedtem mindent. Feldobtam az all in one…t hiba ugyanaz oldal szétesik.
Calpress-t telepítem mégis angol nem is az admin felület zavar hanem a calendar nézetben legyen full magyar.
Calpress pot két hibát jelez amit a Győző is mondott.
Leszedtem mindent. Feldobtam az all in one.....t hiba ugyanaz oldal szétesik.
Calpress-t telepítem mégis angol nem is az admin felület zavar hanem a calendar nézetben legyen full magyar.
Calpress pot két hibát jelez amit a Győző is mondott.
El nem tudom képzelni mi okozhatja a szétesést. Nekem három különböző sablonnal három külön oldalon is megy hiba nélkül :( .
El nem tudom képzelni mi okozhatja a szétesést. Nekem három különböző sablonnal három külön oldalon is megy hiba nélkül :( .
Rájöttem a frissítés megoldotta a szétesést. :) Erre ki gondol? Ãrnál egy pár sort a fordításról mit kell vele tennem stb.