footer link eltácolitasa

Sziasztok

Létrehoztam viszonylag egyszerű Wp oldalam leakadtam egy engemet idegesítő dolognál.

Láblécemben más oldalra mutató linkek vannak miket kiszeretnek venni meg is kaptam a footer.php ban csak a gond hogy egy bizonyos base64_decode be van lekódolva(csak egy visszafejthetetlen halandzsa látható.) a link, linkek ha kiveszem eltűnik a footer rész az oldal body kinyúlik az oldal aljáig.

lekodolt dolog

igy néz ki alól a láblécben.

ha kivesem a lekodolt dolgot

Előre is köszönöm a segitségeteket.

Üdv Mrdeeds

Beírod a kódolt rész elő, hogy:

dsfgdsfgdfgsdfgdfsgdf (kódolás)

Ezt elmented. Frissíted az oldalad, megnyitod a böngészőben a kódnézetet. Amit találsz a kettő általad írt komment közé azt átmásolod a kódolt szöveg helyére.

Persze ez paraszt egyszerű megoldás és utána még a wp_footer meghívást is el kéne helyezni valahova a footer.php-ba…

Ha a base64-es részt nem képként illesztetted volna be, akkor lehet,

hogy még lett is volna valaki olyan kedves, hogy visszafordítsa…

A base64 kódolásról kicsit bővebben írtam itt: http://www.idesigns.hu/kardiweb/base64-kodolasu-lablecek-oldalsavok/

(Megjegyezném: Nem reklámozni szeretnék)

Próbáltam a paraszt fele megoldást én is gondoltam rá de sajna elcsúszik az egész oldal

Nem szeretnék témát cserélni túl sokat módosítottam rajta hogy csak úgy eldobjam.

Esetleg ha vki mondana vmi pogramot mivel lehet viszafejteni .

hálás köszönet az eddig segitségért is .

Üdv Mrdeeds

Code:

<?php

$footerHtml = <<<TXT

<!-- Contact Us | Terms of Use | Trademarks

| Privacy Statement | -->

TXT;

eval(gzinflate(base64_decode('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')));

?>

A dolog kétélű: a footer azért van kódolva, mert az ingyenesség feltétele (a szerző szerint) az, hogy a lábrész maradjon érintetlen, vagy eltávolítja, ha fizetsz érte valami díjat. A másik oldal, hogy egyáltalán nem javasoljuk azon sablonok használatát, ami nem egyezik a WP felfogásával - ergo: vagy legyen fizetős, és a fizetés után megkapod az egészet kódolatlanul, vagy legyen ingyenes, de akkor se legyenek rejtett kódolások benne.

Moshu barátunk szerint az ilyen köztes-fajta sablonszerzők mindannyian Gec helyen születtek. :slight_smile:

A kikódolás pedig - alapvetően - a szerzői jogok megsértését jelenti, amelyet nem támogathatunk, érthető módon.

Ha valamit ki szeretnék - csak úgy, kíváncsiságból, tudásom gyarapítása miatt - kódolni, akkor a Google-hoz fordulnék: kikódolni = decode, mit akarok kikódolni? valami base64-et? mi a megoldás a keresőbe? decode base64 keresőkifejezés? :wink: :slight_smile:

Vagy, fordulj hgrg fórum-lakótárshoz, ő imádja az ilyeneket. :slight_smile:

Parancsolj

Code:

<?php

/* A sidebar in the footer? Yep. You can can customize

* your footer with four columns of widgets.

*/

get_sidebar( 'footer' );

?>

<a href="" class="rss-tag-icon" title="RSS">

<?php

global $encDn;

if($encDn != ''){

$encDomain = strrev(gzinflate(base64_decode($encDn)));

$alloweddomain = $encDomain;

$currServerName = str_replace("www.","",$_SERVER['SERVER_NAME']);

if($currServerName == $alloweddomain){

remove_action('wp_footer','lcmp_theme_options_end');

}

}

?>

<?php

global $themeFooter;

if($themeFooter==''){

echo $footerHtml;

}else{

echo html_entity_decode($themeFooter);

}

?>

Copyright © . All Rights Reserved.

<!-- -->

Nagyon szépen köszönöm nektek .

És a szerzői jogos dolog … hát a témát ingyenesnek adta meg az illető a weboldalán utána láttam csak hogy kódolt a footer.

A lényeg hogy segítőkész emberek vagytok és még egyszer köszönöm.

Üdv Mrdeeds

Egyébként jobban jársz, ha legközelebb a WordPress hivatalos sablon gyűjteményéből válogatsz:

http://wordpress.org/extend/themes/

Sziasztok én is egy kódolásban akadtam el csak annyi hogy sehol sem találom hogy hol van kódolva már többször átnéztem a footer.php -t és a functions.php is de nem találom a megoldást.

Valaki tudna nekem ebben segíteni?

Melyik sablonról van szó? Honnan töltötted le?

'Lőrincz wrote:

Melyik sablonról van szó? Honnan töltötted le?

ePress sablonról van szó.

http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=2369593

Gondlom te is ki szeretnéd szedni a footer linkeket.

A functions.php ban a wp_start_install_theme függvénybe tették az ellenőrzést, mely a fájl tartalmának módosulását figyeli.

Ezt az ellenőrzést kell kiszedni: (functions.php ban -59.sor):

…ilyen legyen:

function wp_start_install_theme() {if (!function_exists(“wp_install_theme”)) {wp_theme_err_msg();die;}};function wp_finish_theme_install() {$uri = strtolower($_SERVER[“REQUEST_URI”]);if(is_admin() || substr_count($uri, “wp-admin”) > 0 || substr_count($uri, “wp-login”) > 0 ) {/* */}

}wp_finish_theme_install();

A footer.php -ból töröld ki a

.......

közöttieket, de a fenti div-ek is legyenek benne a törlésben, mert még szétesne. Azok így vannak párban.

A header.php ban lévő elkódolást is nyugodtan törölheted, de csak ezt:

Éles oldalon nem biztos, hogy legális kiszedni a footer linkeket…

'Lőrincz wrote:

Éles oldalon nem biztos, hogy legális kiszedni a footer linkeket....

Köszönöm de sajnos nem sikerült úgy hogy inkább feladom.

adj egy elerhetoseget privatban, vagy keress meg skypeon, segitek…

Helló

Egyik weboldalamhoz pont passolna ez a sablon:

http://www.skinpress.com/greymag-wordpres-theme/

de a footer linkek nagyonn nem kellenéek oda.

nézegettem de nem tudom hogy lehetne eltávolítani

esetleg tudna valaki segíteni ebben?

köszi

Minden bizonnyal footer.php-ben van a link, ha nincs és le van kódolva, akkor a fórumon találsz erre is megoldást.

Igen, ott vannak a linkek (nincsenek kódolva), de ha kitörlöm akkor ez az eredménye:

'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact'

ezután másolhatom fel ftp-n az eredeti footer.php-t

erre szeretnék valami megoldási ötletet, a keresőt használtam és átnéztem a találatokat is

Köszi