Feliratkozás

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Szeretnék a sidebarba tenni egy feliratkozási formot, ahol bekérem az emailcímet és a nevet.

Azt szeretném, ha ez a form egy adott email címre küldené el a feliratkozó adatait.Tudtok nekem ajánlani valami plugint, ahol viszonylag egyszerűen meg tudom oldani ezt?A cForm tökéletes lenne, mert ott ugye bármilyen formot könnyedén létrehozhatok és megadhatom neki, hogy hová küldje az adatokat, stb., csak ott meg az a bajom, hogy hiába is csinálom meg a formot, mert csak egyféle CSS-t használ, és ott meg van ugye adva a szélesség is, ami a többi formnál, amit alkalmaznék az oldalon, jó is, de a sidebart szétcseszi a szélességével.Tudom, hogy amatőr a kérdés, de hát totál hülye vagyok a programozáshoz. smile.gifElőre isköszönöm a segítséget.Üdv, Ashen

Szerintem a Theme my Login plugin mintha tudna ilyet …


'varnyu' wrote on '2010-01-31:
Szerintem a Theme my Login plugin mintha tudna ilyet ...

Köszi, megnéztem, de ezzel be lehet jelentkezni a wp-be vagy mi...


Nekem nem az kell, hogy username-t meg passwordot kérjen és aztán beléphessen a wp-be, hanem emailcímet és nevet szeretnék gyűjteni, tehát kérje el az emailcímét és a nevét, amit továbbít egy általam megadott emailcímre.

Vagy ezzel is lehet ilyent, csak nem tudom, hogyan? :)

'Ashen' wrote on '2010-01-31:
... hanem emailcímet és nevet szeretnék gyűjteni, tehát kérje el az emailcímét és a nevét, amit továbbít egy általam megadott emailcímre.
Én jóhiszemű ember vagyok ... bele se merek gondolni abba, hogy minek akarhatja az ember a WP-t emil cimek gyűjtésére használni .... aztán meg valahova továbbitani ... Gondolom, azt ki fogod irni az oldaladra, hogy mániákus emil cim gyűjtő vagy! Mert akkor legalább van esélye a mezei netezőnek, hogy ne adja ki a mail cimét ..... :angry:

hírlevélnek van itt egy jó plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

Van sidebar része is, és a feliratkozó le is tud iratkozni.

Magyar nyelvi fájl is van hozzá. http://plugins.svn.wordpress.org/subscribe2/i18n/hu_HU/2.4.13/

Hitetlen: a reményem hal meg utoljára … hátha tényleg csak hirlevélnek kell … :blink:

Biztos van ilyen plugin a WP-hez.

DE az email-címek bekérése(ill.az azokkal való visszaélés) keményen szabályozva van(gondolom).

Gondolok itt ilyesmire, hogy nagybetűkkel , olvashatóan figyelmeztetni kell minden felhasználót(és szerintem még úgy se etikus), hogy esetleg visszaélhetnek a címével.

MERT aki 'felnőtten, józan paraszti ésszel' gondolkodik,az úgyse adja meg.

A kisgyereknek meg(akik esetleg hamarabb klikkelnek, mint gondolkoznak), nem hiszem,hogy illő volna pl. egy viagráról szóló levelet kapnia.

Summa: nem sok értelmét látom emberileg.

De lehet,hogy tévedtem és valami világmegváltó okból gyűjtenéd őket.

(ez az én véleményem).

Hírlevelekhez kell majd, semmi máshoz, mielőtt elszállna a fantáziátok… És tudjuk a szabályokat, köszi. :slight_smile:Hitetlen, köszi, megnézem amit linkeltél.Esetleg nem tudja valaki közületek, hogy a cforms plugin miért nem használja a sidebar-layout.css-ét, ha már egyszer van?

Simán a nagyméretű formokat nyomja a sidebarra is… :frowning:

Megnyugodtam :slight_smile:

Örülök neki. Nem kell mindig rosszra gondolni. :slight_smile:

Én nem nyugodtam meg :wink:

(a hírevél szó eggyik hozzászólásában se szerepel: mánhogy hírlevélhez kell :smiley: )

De a saját lelkiismeretére van bízva.

(tán ezért nem segédkeztem?)


'rozi' wrote on '2010-01-31:
(a hírevél szó eggyik hozzászólásában se szerepel: mánhogy hírlevélhez kell :D )
Naná, hogy hirlevélhez kell. Mihez máshoz kellene email cim, meg név. :rolleyes: És nem az a fontos, hogy azzal a pluginnal, amit irtam regisztrálni lehet ;)

Biztos nem mondtam még, hogy mennyire utálom a hirleveleket :lol: :lol: :lol:

Rozi: no comment…


'varnyu' wrote on '2010-01-31:
Naná, hogy hirlevélhez kell. Mihez máshoz kellene email cim, meg név. :rolleyes: És nem az a fontos, hogy azzal a pluginnal, amit irtam regisztrálni lehet ;)

Biztos nem mondtam még, hogy mennyire utálom a hirleveleket :lol: :lol: :lol:
Nyilván feltételezzük, hogy majd olyanok iratkoznak fel, akiket érdekel az a tartalom, amit küldeni szeretnénk. Aki meg nem szereti a hírleveleket, nem fog feliratkozni... na mindegy...

Szerintem azzal, hogy még mindig itt ágálsz és próbálsz meggyőzni mindenkit,a szándékod tisztaságáról, pont minket igazolsz.

Ha tiszta a lelkiismereted, akkor lesz*rod ezt a két hüle pitsát(azt gondolnak amit akarnak)

és nyugodtan továbbállsz(hisz megkaptad amiért jöttél).

No comment? mi? hehe :blink:

 1. Fogalmam sincs ki a másik hüle pitsa…
 2. Nem akarlak meggyőzni semmiről, pusztán segítséget kértem, amit Te nem adtál meg, ellenben itt kötekszel és beszólogatsz, ami lássuk be, nem épp segítő szándékról és jóhiszeműségről tesz bizonyságot. Én a helyedben vagy nem szóltam volna ha nem akarok érdemben segíteni, vagy ha már szóltam és a másik ember állítása szerint nincs igazam, elnézést kérnék ahelyett, hogy folytatnám, de ha egyiket sem teszed meg, hát nem teszed meg. Én ide segítséget kérni jöttem és nem azért, hogy beszólogass nekem és megmagyarázd magadnak és másoknak, hogy miért nem segítesz annak aki kéri, ahelyett, hogy ténylegesen segítenél.  Szerintem az, hogy az ember jobban ért valamihez, mint a másik, még nem jogosítja fel arra, hogy bunkózzon vele…  Üdv, Ashen  Ui.: Elnézést mindenkitől, nem volt szándékom a segítség kérésén kívül vitázni is… nem a fórumhoz illik.

[off]@Ashen:
 1. fel se vedd a hasonló célozgatásokat. Persze nekem is rosszul esik amikor rosszhiszeműek velem szemben. De sajna sok rossz példával állunk szemben. Magyar internetes kultúráról pedig ne nagyon beszéljünk, hisz még az utcára kilépni is életveszélyes… / :frowning: /
 2. Örülök, hogy megoldódott a problémád…

  [/off]
 1. Néha van amikor a bunkók felhúzzák az embert, bocs. Tényleg nincs sok kultúra, megszokhattam volna a több mint 15 év óta, amióta netezem… Tisztelet a kivételnek.
 2. A probléma pedig nem teljesen oldódott meg, de inkább fizetek majd valakinek, aki ért hozzá, mint hogy ezt folytassam.  Köszi.  Ashen

Én Ashen első hozzászólásából egyből a hírlevélre gondoltam. Egy spam-elő nem itt fog ilyen “láma” kérdést feltenni (bocs Ashen, de a hozzászólásodból totál amatőrnek feltételezlek)

Annyira kezdő (szerintem) hogy még a kérdését sem sikerült neki jól feltenni (tudja mit szeretne, de a hivatalos nevét nem tudja = tipikus esete)stb.stb…

Hú igen, tényleg, ez megvan, köszönöm szépen. :slight_smile:

Viszont amit kiküld, a tárgyrovatba azokat az email címeket dobja furcsa karakterek közé, amikre kiküldi, és nem a beírt tárgyrovatot. :frowning: